Del

Ophold juleaften 2022 i Danmark

Hvorfor ikke prøve noget nyt juleaften - og prøve at holde aftenen uden for hjemmet, og derved slippe af dagens stress og jag? Så har du mulighed for at slappe af i godt selskab.

Vi har ikke indflydelse på, om det bliver en hvid jul, men juleaften kan vi til gengæld garantere masser af dansk julestemning på mange af vores kroer og hoteller.

Flere og flere vælger at holde juleaften på en af  Small Danish Hotels’  mange kroer og hoteller. Det er ikke så sært, for alle steder gør værterne rigtig meget ud af at pynte smukt op og tilberede en dejlige julemiddag.

Lad dig forkæle i hyggelige omgivelser på et dejligt juleaftensophold, hvor I har tid til at nyde hinandens samvær, gå ture i det sneklædte landskab, spise lækker julemad og nyde højtiden. Small Danish Hotels tilbyder et udvalg af juleaftensophold med masser af julestemning på en masse forskellige kroer og hoteller rundt i landet.

Juleophold på kro eller hotel

Besøger du de danske kroer og hoteller i november og december måned, tilbyder mange af dem særlige juletilbud, hvor entrébilletter er indeholdt - f.eks. til Jul i Den Gamle By i Aarhus eller Jul i Tivoli i København, som begge er et besøg værd.

Der er næsten også altid et julemarked i nærheden, som kan få julehumøret til at stige endnu et par grader. Så uanset, om du booker ophold på Sjælland, I Jylland eller andre steder, er der helt sikkert julehygge eller nytårsfestligheder at komme efter. Så er det bare at beslutte sig for, hvilket ophold du skal vælge.

Læs også: Juleophold

Nytårsophold

Er du interesseret i at holde en anderledes nytårsaften uden stress og jag, så skal du måske overveje et nytårsophold. Se vores tilbud på ophold nytårsaften

Hoteller med ophold juleaften

Der er desværre ingen ophold ledige