Del

Ophold juleaften i Danmark

Hvorfor ikke prøve noget nyt juleaften - og prøve at holde aftenen uden for hjemmet, og derved slippe af dagens stress og jag? Så har du mulighed for at slappe af i godt selskab.

Lad dig forkæle i hyggelige omgivelser på et dejligt juleaftensophold, hvor I har tid til at nyde hinandens samvær, gå ture i det sneklædte landskab, spise lækker julemad og nyde højtiden. Small Danish Hotels tilbyder et udvalg af juleaftensophold med masser af julestemning på en masse forskellige kroer og hoteller rundt i landet. 

Mange kroer og hoteller har i julemåneden tilbud, hvor entrébilletter er indeholdt - f.eks. til Jul i Den Gamle By i Aarhus eller Jul i Tivoli i København, som begge er et besøg værd. Der er næsten også altid et julemarked i nærheden, som kan få julehumøret til at stige endnu et par grader. Så uanset, om du booker ophold på Sjælland, I Jylland eller andre steder, er der helt sikkert julehygge eller nytårsfestligheder at komme efter. Så er det bare at beslutte sig for, hvilket ophold du skal vælge.

Læs også: Juleophold

Hoteller med ophold juleaften

Der er desværre ingen ophold ledige