Store events Made in Denmark og VM i herrehåndbold

Der afholdes mange store events i Danmark. Det kan dreje sig om sportsarrangementer, mesterskaber og turneringer, som man godt kunne tænke sig at overvære. Så er det rart at vide, at der næsten altid er en kro eller et hotel i nærheden, hvor man kan indlogere sig, mens man deltager i begivenheden.

Made in Denmark

Golfturneringen ”Made in Denmark” er den eneste danske European Tour event. Den finder sted på golfbanen i Silkeborg i dagene 30. august – 2. september 2018 og igen i 2019. Silkeborg Ry Golfklub vil således være den blot tredje værtsklub i Danmark for Europas fornemste golfturnering.

Se hoteller nær Silkeborg

VM i herrehåndbold

VM i herrehåndbold afvikles i Danmark og Tyskland i januar 2019. I Danmark spilles der kampe i Herning og København samt fire steder i Tyskland. Jyske Bank Boxen i Herning er vært for 14 af de 15 kampe i Danmarks indledende gruppe, herunder fire af Danmarks fem kampe, alle ni kampe i den danske mellemrundegruppe, placeringskampene om 5. til 8. pladsen samt bronzekampen og finalen. Danmarks første kamp spilles i Royal Arena i København, som også bliver vært for alle 15 kampe i Sverige eller Norges indledende gruppe. Derudover spilles kampene om placeringerne 17-24 i Royal Arena.

Se hoteller nær Herning

Se Hoteller nær København