Weekendophold med gastronomi Flot og velsmagende mad

Traditionen for en god bid brød rækker mange år tilbage. Og med kokke i international topklasse og fokus på de gode råvarer har de danske kroer og hoteller de senere år udviklet sig til en gastronomisk oplevelse.  Hvad kunne være bedre end at tage på et weekendophold og blive forkælet med lækker gastronomi?

Nogen gange skal det bare være enkelt og godt for, at du får den perfekte oplevelse. Friskfanget rødspætte med håndpillede fjordrejer. Hjemmebagt rugbrød med nye kartofler og purløg og et drys af sydesalt. Biksemad med hjemmesyltet surt. Og sommersøde jordbær med fløde til dessert? Gode madtraditioner holdes mere end nogensinde i hævd hos Small Danish Hotels. Det er let at finde en kro, et hotel, en herregård eller et slot, der gør sig umage for at give gæsterne en gastronomisk oplevelse. 
                         
Du kan også se frem til at vågne op til et veldækket morgenbord, der bugner af stolte danske traditioner for solidt bagværk, hjemmelavet marmelade fra egen bærhøst, oste og andet godt fra mejeriet. Small Danish Hotels tilbyder et stort udbud af weekendophold med gastronomi, hvor ganen og smagsløgene bliver forkælet.

Weekendophold med gastronomi

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold