Weekendophold på kro Dansk krohygge

En kro er ikke bare et sted til et weekendophold. Et ophold på en af de dejlige, danske kroer byder på hygge og nærvær. Det er en oplevelse og en rejse til en del af Danmark, der blander den autentiske historie med nye oplevelser og ikke mindst moderne komfort.

På et kroophold kan du nyde godt af kroparret, som gør alt for at få opholdet til at føles som ”hjemme”. Som lokale egnseksperter viser de gerne vej til de gode vandreture, de store seværdigheder og museer eller de nærtliggende golfbaner.
Siden dengang, hvor krofatter havde eneret på at brygge øl og lave brændevin, har kroerne sørget for god mad og drikke til de besøgende. Eneretten er for længst væk, men traditionen for god gastronomi er bibeholdt. På nogle kroer bliver ganen forkælet med velsmagende egnsretter tilberedt af lokale råvarer. Andre steder udfolder kroferien sig som et helt gourmetophold med vinmenu og seks retter. 

Mange af kroerne er kongeligt privilegerede, og deres århundreder gamle historie præger stadig de nænsomt restaurerede krostuer, som du vil opleve på et kroophold. Kroerne har bevaret den autentiske imødekommenhed, der mødte de rejsende i gamle dage, hvor kroer var vigtige vandhuller langs landevejens støvede rute.

Kroer i Danmark

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold