Wellnessophold Et ophold for sjæl og sanser

Tag på et wellness ophold / kurophold på et hotel i Danmark og oplev hvad rigtig wellness er, ved at forkæle sjæl og sanser med afslappende massage, terapeutiske bade og gastronomiske godbidder

Når hverdagen går op i for mange gøremål og lange huskesedler, burde det næsten være obligatorisk mindst én gang om året at trække stikket ud til al stress og jag. Lægge arbejdet helt væk, slukke mobilen og blot forkæle sjæl og krop med et wellness ophold.
Omgivet af tusindvis af kilometer kystlinje og smukt, frisk hav er vandet en del af Danmarks sjæl. Det er også en naturlig del af et wellnessophold med helsebringende spabade. Vandets kilde til afstresning og velvære kan kombineres med fysisk træning, lindrende massage, ansigtspleje, sund kost og meget mere.

Wellness ophold i hele Danmark

Hos Small Danish Hotels tilbyder vi spa- og wellness ophold året rundt i alle Danmarks byer, så du både kan få skøn natur, lækker spa & wellness, gastronomisk mad, afslappende massage eller terapeutiske bade, hvad end du befinder dig på Sjælland, Fyn eller Jylland.

Du kan her finde det hotel du gerne vil eller finde et hotel i lige præcis den by eller det område du ønsker.  

Wellness for alle

Vi tilbyder de lækre omgivelser til alle, der ønsker at opleve det vi kalder rigtig afslapning ved et wellness ophold, så vi har både gruppeophold, romantiske ophold for 2, venindeophold, singleophold.

Du kan læse mere om vores romantiske ophold her, hvis dig og kæresten gerne vil nyde hinanden på et kæreste wellness ophold et sted i Danmark. 

Luksus Wellness eller billigere wellness ved at opsamle points

Vi bestræber os på at alle skal have råd til at opleve rigtig afslapning og luksus ved et wellness ophold, da vi altid sørger for at have både dyre wellness ophold til dem der ønsker høj luksus og billige wellness ophold til dem der ikke har helt samme behov, så der er noget til enhver smag og pris. Vi prøver bl.a. at gøre vores priser mere spiselige ved vores gæsteklub, hvor du kan blive medlem helt gratis. Ved at være gæstemedlem får du de bedste tilbud, og du kan opsamle points ved dine ophold i hele Danmark, som du kan bruge på produkter. Ligeledes har vi også ofte tilbud på diverse wellness ophold rundt om i Danmark. 

Du kan læse mere om vores gæstemedlems fordele og vores pointsystem her. 

Miniferie eller et wellness ophold?

Vores wellness ophold bliver ofte sammenlignet med ferie, fordi folk virkelig kommer væk fra den stressede hverdag og kan slappe helt af. Vi vil dog pointere at vores wellness ophold er en luksus ferie da vores wellness ophold er fuld af luksus både hvad angår faciliteter som spa, massage, terapeutiske bade og de gastronomiske godbidder.

Det bedste wellness ophold i Danmark

Vi øver og træner os hele tiden, for hele tiden at blive bedre. Derfor gør vi også alt for at kunne tilbyde vores kunder de bedste og lækreste faciliteter under deres wellness ophold, da vi bestræber os på at være de bedste i Danmark.

Hvis du har lyst til at få yderligere inspiration til andre ophold kan du læse mere her.  

Se wellnessophold

Find hoteller med wellness

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold