Benefits - FAQ

I pointshoppen – ved at logge ind på siden her. Du har adgang til at putte de varer i kurven, som du har point nok til.

På ophold – book ophold direkte på hotellet eller via Small Danish Hotels. Betaling med point foregår på hotellet - når du skal betale, gør du hotellet opmærksom på, at du ønsker at betale helt eller delvist med dine point.

I restaurant/cafe – gør ved bestilling opmærksom på, at du ønsker at betale helt eller delvist med point.

Du kan tilmelde dig gæsteklubben Benefits HER

Dine point kan anvendes til alle betalinger hos Small Danish Hotels hoteller. Point kan ligeledes anvendes i pointshoppen her på siden.

Der er ingen restriktioner på hvornår og til hvad du kan bruge dine point. Du kan del-betale med dine point på hotellerne, men i pointshoppen skal du have det fulde pointbeløb for at købe en vare.

På hotellerne er mindste trækning på point betalinger er 1.400 point, svarende til 200 kr.

Nej, det er ikke muligt at købe ekstra point.

Booker du direkte på hotellet eller gennem Small Danish Hotels optjener du 1 point pr. 3 kroner på din samlede regning. Dette inkluderer ud over værelset bl.a. restaurant, café, roomservice, diverse køb og evt. gebyrer.

Booker eller betaler du gennem 3. part, (f.eks. booking.com), optjener du 125 point pr. overnatning, og du optjener ikke yderligere ved tilkøb.

Overnatter du flere gange om åretm har du mulighed for at optjene ekstra bonuspoint:
5. nat indenfor samme kalenderår udløser 300 ekstra point
10. nat indenfor samme kalenderår udløser 600 ekstra point
20. nat indenfor samme kalenderår udløser 1.200 ekstra point
40. nat indenfor samme kalenderår udløser 2.400 ekstra point

Du kan optjene point for køb på op til 5.000 kr. på din samlede værelsesregning pr. nat.
Du optjener point på det værelse du selv bor på, uanset om du selv eller andre betaler regningen.

Point forældes aldrig, så længe du er medlem af Benefits. Bemærk at du som medlem modtager mails med pointstatus, relevante tilbud m.v., og at disse ikke kan afmeldes på anden måde end at slette sin Benefits konto. Det er muligt at få nedsat frekvensen af mails i selvbetjeningen, hvis man synes at mængden af mails er for stor.

Nej - Benefits er personligt, og alene for de personer der overnatter på hotellerne. I stedet tilbyder Small Danish Hotels i samarbejde med hotellerne et særligt firmaaftaleprogram, der virker i sameksistens med Benefits. Dette har ingen indflydelse for optjeningen af point.

Du optjener point i forbindelse med overnatning.

Du optjener point på det værelse du selv bor på, uanset om du selv eller en anden betaler for værelset. Kun én person kan optjene point pr. værelse. Alt hvad du køber på hotellet der skrives på værelset, giver point.

7 point svarer til 1 krone når du skal bruge dem.

Der kan gå op til 5 hverdage, før du kan se dine point. 

Ja, det kan du godt. For at overføre point til en anden skal du skrive til info@smalldanishhotels.dk og angive hvem du ønsker at overføre point til samt hvor mange point.
VIGTIGT! E-mailen skal sendes fra den e-mailadresse, som pointene skal overføres fra.

Ja, du kan købe et gavekort til Small Danish Hotels og betale med det på alle hoteller i det internationale samarbejde Global Alliance of Private Hotels (næsten 1.000 hoteller i mere end 80 lande).