Gavekort

Gavekort

Small Danish Hotels tilbyder flere typer af gavekort. Betegnelsen ”gavekort” dækker over gavekort, der er påført et beløb, der kan anvendes på stort set alle ydelser hos alle hoteller under Small Danish Hotels. Derudover findes der et udvalg af gavebeviser fx ”Middag for 2” og ”Hyggeligt hotelophold for 2” – disse er til udvalgte ydelser på udvalgte hoteller. 

Gavekort på beløb

Gavekort udstedt af Small Danish Hotels kan bruges som betalingsmiddel på alle de kroer, hoteller, slotte og herregårde, der er en del af Small Danish Hotels. Gavekort kan også benyttes hos vores partnere i Private Hotels Europe. Gavekort kan benyttes på alle typer af ophold og restaurantbesøg. 

Gavekort kan købes her på hjemmesiden – du vælger selv, om du vil modtage SMS, printe selv og have gavekortet i hånden med det samme – eller om du vil have gavekortet tilsendt med posten i en flot gaveæske. Alternativt kan du købe gavekort hos alle de hoteller, der er en del Small Danish Hotels samt hos størstedelen af de danske turistbureauer og Nærkøb. 

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Du kan her hente en printvenlig oversigt over de hoteller, hvor gavekort på beløb kan anvendes.

Læs mere om gavekort

Gavekort til bestemte oplevelser

Der findes flere forskellige typer gavekort, der hver især kan anvendes på udvalgte hoteller. Du kan til enhver tid se beskrivelser af ydelser og hoteller her på hjemmesiden, se her

Læs mere om gavekort

Du skal være fyldt 18 år for at handle her på hjemmesiden. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.