Ferie For Alle - Messetilbud

Velkommen til Small Danish Hotels og Ferie for Alle 2024

Small Danish Hotels er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 70 kroer, boutique-, bade- og wellnesshoteller fordelt over hele Danmark.

Vi er din vej til unikke oplevelser i Danmark. Vores mål er at gøre din rejse til en spændende oplevelse fyldt med varme og ægte øjeblikke. Small Danish Hotels blev tildelt titlen som 'Danmarks bedste hotelkæde' i 2022, og vores dedikation er at give dig de bedste ophold på vores kroer og hoteller rundt om i Danmark.

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold med fokus på blandt andet wellness, gourmet, golf, vandring og cykling.

Giv et gavekort til en du holder af - og få 10% messerabat

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dig, der elsker oplevelser eller vil glæde en, du holder af. Vælg et gavekort og brug det til hoteloplevelser, restaurantbesøg, miniferier, kroophold, koncertophold og meget mere. Rabatten fratrækkes ved betaling.

BEMÆRK
Messetilbuddet kan IKKE kombineres med andre rabatordninger (fx. Forbrugsforeningen).

Konkurrence

Vind et gavekort på 3.000 kr. til Small Danish Hotels. Alt du skal gøre er, at tilmelde dig vores gæsteklub Benefits og få gode tilbud i din indbakke.

Deltag i konkurrencen

Mød disse hoteller på messen

 • Benniksgaard Hotel

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Kokkene tilbereder aftenens menu med udgangspunkt i gamle traditioner, men tilpasset nutidens smagsløg.

  Benniksgaard Hotel : Benniksgaard Hotel
 • Hotel Phønix Hjørring

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Hotel Phønix Hjørring : Hotel Phønix Hjørring
 • Nymindegab Kro

  Nymindegab Kro troner sig op på kanten af Vesterhavet. Den er nem at kende på den gule farve, og ligger på klittens top længst mod vest. Kroen er gennemrenoveret fra kælder til kvist, og frister med en pragtfuld restaurant, der har en betagende udsigt over klitterne, fjorden og den høje vestjyske himmel.

  Nymindegab Kro : Nymindegab Kro
 • Sdr.Omme Kro

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Sdr. Omme Kro : Sdr.Omme Kro
 • St. Binderup Kro

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  St. Binderup Kro : St. Binderup Kro
 • Tyrstrup Kro

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Tyrstrup Kro : Tyrstrup Kro
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

Køb entrébillet med 50% rabat

Kig forbi stand C2810, hvor vi og flere af vores hyggelige kroer og skønne hoteller står klar med fantastiske messetilbud. Vi glæder os til at se dig.

Køb din søndagsbillet i forsalg til 60 kroner pr. person. (Normalpris er 120 kroner pr. person). Brug koden Sunday-hitq for at få rabat på billetter om søndagen.

Invitationskoden skal indtastes i kodefeltet nederst på første side i webshoppen. Husk at klikke på "tilføj". Herefter kan man klikke videre og vælge en billetype med rabat. Når købet er gennemført, sendes billetterne som PDF. Der er et begrænset antal søndagsbilletter, så skynd dig! Billetter skal købes online og kan ikke købes ved indgangen.

Inspiration til ferien

 • Aktiv ferie

  Drømmer du om en aktiv ferie, der kombinerer action og komfort i smukke omgivelser? Hos Small Danish Hotels har vi nøje udvalgt destinationer i hele Danmark, der giver dig mulighed for at udforske naturen, spille golf eller tage på en spændende cykeltur. Lad os tage dig med på en rejse, hvor aktiv ferie bliver til uforglemmelige oplevelser.

  Aktiv ferie : Aktiv ferie
 • Weekendophold

  Drømmer du om en uforglemmelig weekend, hvor du kan slappe af på smukke steder i Danmark, spise god mad, være sammen med dine kære eller måske fordybe dig i kultur og musik? Hos Small Danish Hotels har vi skræddersyet weekendophold, der oser af charme, komfort og kulturelle oplevelser. Vores udvalg spænder bredt, lige fra ophold i det pulserende Jylland, det kulturelle Sjælland til den idylliske atmosfære på Fyn. Uanset hvor du vælger at tilbringe din weekend, er vi her for at sikre, at det bliver en mindeværdig oplevelse.

  Weekendophold : Weekendophold
 • Spaophold

  Trænger du til at slippe hverdagens stress og jag og forkæle dig selv med dyb afslapning og velvære? Hos Small Danish Hotels forstår vi vigtigheden af at genoplive krop og sind. Vores spaophold, wellnessophold og kurophold er skabt til at give dig en oplevelse af luksus, ro og fornyet energi. Vi har omhyggeligt udvalgt de bedste destinationer rundt om i Danmark, hvor du kan lade dig forkæle og komme i balance.

  Spaophold : Spaophold
 • Kroophold

  Drømmer du om en autentisk dansk oplevelse, hvor historie møder hygge, og kulinariske skatte venter dig? Hos Small Danish Hotel byder vi dig velkommen til vores udvalg af kroophold, der kombinerer komfort, tradition og gastronomi på smukke destinationer i Jylland, Fyn og Sjælland. Lad os tage dig med på en rejse gennem Danmarks krotraditioner, hvor hvert ophold er fyldt med charme og hjertevarme.

  Kroophold : Kroophold
 • Badehotel

  Vi byder dig velkommen til en verden af ro, skønhed og komfort på vores badehoteller. Vores nøje udvalgte destinationer langs den danske kystlinje giver dig mulighed for at opleve Danmarks naturskønhed, mens du nyder alle fordelene ved et badeophold. Lad os tage dig med på en rejse, hvor havets brusen og strandens skønhed mødes i harmoni.

  Badehotel : Badehotel
 • Gourmetophold

  Er du på jagt efter en gastronomisk oplevelse, der kombinerer luksus og smag i hjertet af Danmark? Hos Small Danish Hotels har vi sammensat gourmetophold, der vil glæde dine smagsløg og give dig og din partner en uforglemmelig weekend for to. Vores destinationer i Jylland, Fyn og Sjælland byder på kulinariske højdepunkter og luksuriøse overnatningsmuligheder.

  Gourmetophold : Gourmetophold
 • Romantisk ophold

  Er du på udkig efter det perfekte sted at fejre kærligheden, skabe uforglemmelige minder og fordybe dig i romantik? Hos Small Danish Hotels har vi specialiseret os i romantiske ophold og kæresteoplevelser, der tager dig med til hjertelige destinationer i Jylland, Fyn og Sjælland. Lad os være værter for din kærestetur, Valentinsdag eller blot et romantisk getaway for to.

  Romantisk ophold : Romantisk ophold
 • Højtider og sæsoner

  Hos Small Danish Hotels forstår vi, at højtider og sæsoner er en tid til at skabe minder, nyde traditioner og fordybe sig i specielle øjeblikke. Derfor har vi nøje udvalgt en række unikke destinationer i Jylland, på Fyn og Sjælland, der giver dig mulighed for at fejre nytår, jul, påskeferie, efterårsferie, vinterferie og sommerferie på en helt særlig måde. Lad os være værter for dine særlige øjeblikke.

  Højtider og sæsoner : Højtider og sæsoner
 • Miniferie

  Kom og opdag små oaser til velfortjente pauser på vores miniferier i Danmark. Uanset om du har brug for en kort pause fra hverdagen eller ønsker at udforske nye destinationer, tilbyder vores nøje udvalgte små perler den perfekte ramme for afslapning, eventyr og fornyelse.

  Miniferie : Miniferie
 • Slotshotel

  Lev livet som grever og baroner - omend bare for en stund. Et slotsophold eller et herregårdsophold i Danmark er ideelt for jer, der vil leve livet som grever og baroner, eller som søger en romantisk weekend for to. Overnatning på et slot, giver historiske vingesus og en helt særlig atmosfære.

  Slotshotel : Slotshotel