40 års jubilæum

Small Danish Hotels kan i 2021 fejre 40 års jubilæum. Det markerer vi med fantastiske jubilæumstilbud fra vores mange hyggelige kroer og skønne hoteller.

40 år med "moments of happiness"

Small Danish Hotels er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 60 kroer, hoteller, slotte og herregårde, der fordeler sig over hele Danmark.

Vi glæder os til at invitere dig inden for på et af vores mange hoteller til et dejligt weekendophold, en ferie eller et par overnatninger i forbindelse med din forretningsrejse. Uanset, hvilket hotel du tjekker ind på, kan du være sikker på, at nøgleordene er varmt værtskab, ganens glæder og minderige oplevelser i en hyggelig atmosfære. Sådan har det været i 40 år.

I 2021 er det 40 år siden, at en stribe jyske krofædre slog sig sammen under navnet Dansk Kroferie. De havde næppe forestillet sig, at kæden ville brede sig ud over Fyn, Sjælland samt øerne og tælle mere end 4000 værelser fordelt på trendy cityhoteller, eventyrlige slotte, historiske herregårde, badehoteller og klassiske kroer - alle beliggende i naturskønne omgivelser, nær seværdigheder og attraktioner eller tæt på det pulserende byliv.

Nedenfor får du et overblik over vores jubilæumstilbud. Oplev Danmark på cykel eller slap af med et kroophold. Leder du efter shopping, kulturliv, sightseeing og storbycharme, går du heller ikke forgæves.

Vær med til at fejre vores 40års jubilæum, når du besøger vores hyggelige kroer og skønne hoteller.

Se alle vores jubilæumstilbud

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold