Ferie for Alle er slut

Du kan stadig finde inspiration til din næste ferie eller weekendophold, købe gavekort eller tilmelde dig Benefits og deltage i konkurrencen om et hotelophold for 2.

Velkommen til Small Danish Hotels. Ferie for Alle er slut.

Small Danish Hotels er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 60 kroer, hoteller, slotte og herregårde, der fordeler sig over hele Danmark.

Vi glæder os til at invitere dig inden for på et af vores mange hoteller til et dejligt weekendophold, en ferie eller et par overnatninger i forbindelse med din forretningsrejse. Uanset, hvilket hotel du tjekker ind på, kan du være sikker på, at nøgleordene er varmt værtskab, ganens glæder og minderige oplevelser i en hyggelig atmosfære. Sådan har det været i 40 år.

I 2021 er det 40 år siden, at en stribe jyske krofædre slog sig sammen under navnet Dansk Kroferie. De havde næppe forestillet sig, at kæden ville brede sig ud over Fyn, Sjælland samt øerne og tælle mere end 4000 værelser fordelt på trendy cityhoteller, eventyrlige slotte, historiske herregårde, badehoteller og klassiske kroer - alle beliggende i naturskønne omgivelser, nær seværdigheder og attraktioner eller tæt på det pulserende byliv.

Inspiration til ferien

Mangler du inspiration til SOMMERFERIE I DANMARK, CYKELFERIE, KROOPHOLD, SPAOPHOLD eller noget helt andet, så tag et kig på vores inspirationssider.

Find dit sommertilbud

Der er desværre ingen ophold ledige