Familien Jul location: Otterup Hotel

Gå i historiens spor

Selvom det i filmen er Bogense Hotel, som hovedpersonen Hugo Juls ambitiøse og pengefikserede onkel og tante har overtaget, så er det faktisk det gamle Otterup Hotel, der ligger lokaler til, når handlingen udspiller sig i restauranten og foyeren. Filmen tager os med ind i de gamle, autentiske og stemningsfulde lokaler, som Hugos onkel og tante vil renovere og forvandle til et topmoderne luksushotel med fitness, pool og spa. De mener nemlig, at dét vil tiltrække kinesere, som kan gøre dem rige. Hugo tænker imidlertid ikke på business og penge, men kæmper med den svære overgang mellem barn og voksen. Han elsker jul og tror stadig på nisser, selvom alle hans skolekammerater og familien fortæller ham, at han er for stor til den slags.

I restauranten finder Hugo en amulet, som ligner nøjagtig den, nissepigen har på i det billede, der pynter på restaurantens væg. Hugo er ikke i tvivl om, at det er en ægte nisseamulet, og giver den tilbage til nissepigen Sne, da han opdager, at nissebørnene Sne, Dvaski og Minili bor i en nissestue bag en hemmelig dør i hotelgangens gamle paneler.  

Det er også i restauranten, at den gammelkloge fætter Egon spreder vild panik, da han forvandlet til en gris styrter gennem lokalet fyldt med spisende gæster. Teenagenissen Dvaski, der har tryllet Egon om, morer sig over situationen, mens Hugo og Sne må redde Egon fra en tur på slagteriet.

 

Gå i Familien Juls fodspor og oplev alle de steder i Bogense, som har været location i filmen. Du kan opleve flere locations på visitnordfyn.dk/jul

Opdateret af:
VisitNordfyn info@visitnordfyn.dk
VisitNordfyn

Hoteller

i nærheden