Her kan du læse mere om Small Danish Hotels

Skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag

Velkommen til Danmarks Bedste Hotelkæde - Small Danish Hotels. Vi er landets største hotelkæde for privatejede overnatningssteder og tæller mere end 80 kroer, boutique-, bade- og wellnesshoteller fordelt over hele Danmark. Vores mange attraktive kroer og lækre hoteller er beliggende tæt på det hele. Du finder os langs kysterne, i byerne og ude på landet - tæt på alle de attraktioner, Danmark har at byde på.

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag og en velredt seng for forretningsrejsende. Selvom overnatningsstederne er vidt forskellige, er nøgleordene de samme; nemlig den personlige gæstfrihed, fokus på kvalitet samt øje for de små detaljer, der sætter rammerne om et behageligt ophold. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser, en kulturel oplevelse i en af vores mange større byer eller et stop-over på businessrejsen.

Alle overnatningssteder bærer mindst tre stjerner i den europæiske hotelklassifikation og drives af selvstændige hotel- og kroejere, nogle er sågar 2. og 3. generation på stedet. Vi stræber hver dag efter at matche gæsternes behov og skabe den ekstra lille lykkefølelse, der sætter trumf på et dejligt ophold – gennem varmt værtskab, ganens glæder og herlige oplevelser i en hyggelig atmosfære. Samtidig har vores medlemmer et voksende fokus på bæredygtig drift og grønne værdier. Flere er certificeret med hotelbranchens miljømærke Den Grønne Nøgle, anvender lokalt producerede råvarer, undgår madspild og tilbyder opladning til el- og hybridbiler.

Tæt på de gode oplevelser

Small Danish Hotels blev dannet i 1981, hvor en stribe jyske krofædre slog sig sammen om at tiltrække flere gæster under navnet Dansk Kroferie. De havde næppe forestillet sig, at kæden ville brede sig ud over Fyn, Sjælland samt øerne og tælle mere end 5.000 værelser fordelt på trendy cityhoteller, lækre badehoteller, spahoteller og selvfølgelig klassiske kroer.

For de traditionelle landevejskroer var beliggenheden alfa og omega, og tilgængeligheden og beliggenheden vægter stadig højt hos Small Danish Hotels. Med kort afstand til skov og strand udgør de fleste af vores overnatningssteder et behageligt udgangspunkt for aktive og naturglade gæster, der gearer ned med en golfkølle i hånden, med slentreture på stranden eller på den tohjulede med el- eller rugbrødsmotor. Samtidig ligger shopping, kulturliv, sightseeing og storbycharme lige rundt om hjørnet fra mange af kædens kroer og hoteller.

Sov dig til fordele og glæd andre

En stor del af Small Danish Hotels’ gæster kommer igen, og mange af dem er medlem af vores gæsteklub Benefits, hvor de får ekstra gode tilbud og optjener point, som kan bruges til nye ophold eller til at købe livstilsprodukter, design, gadgets eller gavekort i vores pointshop.

Hotelkæden udsteder årligt mange typer gavekort, der kan benyttes på alle kædens hoteller i Danmark til ophold og restaurantbesøg, men også hos kædens mere end 700 samarbejdshoteller i det verdensomspændende netværk Global Alliance of Private Hotels.

Small Danish Hotels’ gæster er hovedsalige danskere, svenskere, nordmænd, tyskere og hollændere. I 2019 tegnede hotelkæden sig for knap 7 procent af det samlede antal overnatninger i Danmark.

Vil du være en del af rejsen som medlem af kæden Small Danish Hotels, kan du læse mere her.

Vi tager forbehold for system- og trykfejl.