Om os

Her kan du læse historien om Small Danish Hotels.

Om os

Det begyndte for snart mange år siden. Nogle kroer i Jylland fandt ud af, at det var en god idé at arbejde sammen om at få flere gæster. Siden kom også fynske og sjællandske kroer med i samarbejdet, og det blev til sammenslutningen Dansk Kroferie. Senere blev bl.a. hoteller i hovedstaden også en del af sammenslutningen, og navnet Danske Kroer & Hoteller opstod. 

Nyt navn. Samme gode oplevelser

Danske Kroer & Hoteller skiftede i 2012 navn til Small Danish Hotels. Men det gode værtskab og den personlige betjening er den samme. Vi kalder det moments of happiness. De små øjeblikke, du elsker at dele. De simple ting, der får lykken til at blomstre. Minderne, der brænder sig fast for evigt. Historierne fra ferien, du bliver ved med at fortælle videre. Dem, der bliver bedre og bedre med årene. 
Small Danish Hotels er små, håndplukkede kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab. 

4.000 værelser 

Small Danish Hotels er en frivillig forening, der består af individuelt ejede kroer, hoteller, slotte og herregårde over hele Danmark. Alle er klassificeret med minimum 3 stjerner i Hotelstars Union's hotelklassifikation. I alt råder Small Danish Hotels over ca. 4.000 værelser. 

Virksomhedsoplysninger

Small Danish Hotels (forening) 
Vejlevej 16, DK-8700 Horsens 
Tel. +45 70 80 65 00 (mandag - fredag 8.30-16) 
e-mail: info@smalldanishhotels.dk 
CVR: 30035615 
Etableret: 1981