Fordele ved køb af gavekort hos Small Danish Hotels

 • Gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen

 • Levering i flot gaveæske eller som print-selv.

 • Aktiveret ved køb og dermed klar til brug

 • Kan benyttes på mange kroer og hoteller i Danmark samt på GAPH hoteller i verden.

Gavekort til oplevelser

Et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes på mange hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark. 
Dit gavekort kan også benyttes hos vores samarbejdspartnere i Global Alliance of Private Hotels - mere end 700 hoteller i mere end 80 lande. Du vælger selv, om du vil modtage gavekortet med posten i en flot æske eller via e-mail. Det er muligt at uploade et personligt billede og designe dit helt eget gavekort. Alle gavekort fra Small Danish Hotels er gyldige i 2 år fra udstedelsedatoen.

Bemærk

Alle gavekort kan bruges på alle vores kroer og hoteller i Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels.

Vores gavekort på en oplevelse er blevet konverteret til kontant gavekort, men det ændrer ikke på værdien af gavekortet, anvendelsesmulighederne eller gyldighedsperioden. Gavekortet skal nu benyttes som et kontant gavekort på den pålydende værdi. Hele gavekortets værdi skal bruges på en gang.
Ved anvendelse af tidligere oplevelsesgavekort, har der kunne forekomme et tillæg eller andre restriktioner alt afhængig af, hvor man har ønsket at indløse sit gavekort. Udvikling i prisniveauer, øgede energipriser mv. har foranlediget, at alle tidligere oplevelsesgavekort i dag vil være tilknyttet et tillæg.
Af denne årsag har vi valgt at forenkle transaktionen for alle, og konvertere oplevelsesgavekort til kontantgavekort, som kan indløses overalt i Small Danish Hotels samt Global Alliance of Private Hotels med den pålydende værdi. Det betyder, at tidligere tillæg nu er fjernet, og gavekortet kan anvendes som delbetaling på de enkelte kroer og hoteller.

Enkelte restauranter tager kun imod gavekort fra Small Danish Hotels ifm. ophold. 
Det er ikke muligt at anvende vores gavekort til køb af Benefits DEALs.
Gavekort kan ikke bruges på SDH Partner Hotel.

 • Vælg selv beløb

  Gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels. Fra 200 - 3.000 kr.
  Fra 200,00 kr.
  Køb her / Læs mere
 • Forkælelse for 2 - værdi 1.500,-

  Brug gavekortet til betaling eller delbetaling af et ophold med forkælelse.
 • Wellness med veninderne - værdi 1.000,-

  Gavekortet kan anvendes som delbetaling for wellnessophold
 • Oplev byerne i Danmark - Værdi 1.500,-

  Gavekortet kan anvendes som betaling eller delbetaling af et ophold
 • Gourmetophold - værdi 1.000,-

  Brug gavekortet til delbetaling af et gourmetophold
 • Gavekort på kr. 500,-

  Gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels.
 • Gavekort på kr. 1.000,-

  Gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels.
 • Gavekort på kr. 2.000,-

  Gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels.
 • Gavekort på kr. 3.000,-

  Gavekortet kan anvendes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg på hyggelige kroer og skønne hoteller i hele Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels.
 • Gavekort - Hotelophold for 2 - Værdi 2.000,-

  Brug gavekortet som betaling eller delbetaling af et hotelophold for to
 • Gavekort til spaophold - værdi 2.000,-

  Brug gavekortet til delbetaling af et spaophold
 • Gavekort til wellnessophold - værdi 2.500,-

  Brug gavekortet til delbetaling af et wellnessophold

Har du et gavekort?

Har du et gavekort fra Small Danish Hotels kan det anvendes på alle vores kroer og hoteller i Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels. Dit gavekort kan benyttes som hel- eller delbetaling af alle typer af ophold, som findes her på hjemmesiden samt restaurantbesøg, pånær på non-refundable ophold. Vores gavekort på en oplevelse er blevet konverteret til kontant gavekort, men det ændrer ikke på værdien af gavekortet, anvendelsesmulighederne eller gyldighedsperioden. Gavekortet skal nu benyttes som et kontant gavekort på den pålydende værdi. Hele gavekortets værdi skal bruges på en gang.

Dit ophold skal bookes via Small Danish Hotels eller direkte på hotellet. Har du foretaget din booking via andre hotelsøgemaskiner, kan du ikke benytte gavekort fra Small Danish Hotels.

Husk at aflevere dit gavekort ved ankomst.

Tjek dit gavekort

 

Gavekort med mange fordele

Small Danish Hotels tilbyder et hav af fordele ved køb af gavekort. Det er blandt andet:

 • Stort udvalg: Gavekortet kan anvendes på mere end 60 hyggelige kroer og skønne hoteller i Danmark
 • Beløb: Du kan helt selv vælge det beløb, du vil give i gave, - fra 200 kr.
 • Gyldighed: Gavekortets gyldighed er 2 år. Gyldigheden er den samme, uanset om du modtager det via e-mail eller i en flot æske. Du kan til enhver tid se gyldigheden på dit gavekort her på hjemmesiden.
 • Levering: Du kan frit vælge om du vil modtage gavekortet i flot gaveæske eller via e-mail. Det er gratis at modtage gavekortet via e-mail.
 • Klar til brug: Gavekortet aktiveres ved køb og er derfor klar til brug, når du modtager det. Så du skal ikke bruge tid på at aktivere eller indløse det.
 • Internationalt samarbejde: Dit gavekort kan også benyttes hos vores samarbejdspartnere i Global Alliance of Private Hotels - mere end 700 hoteller i mere end 80 lande. Når du vil booke og anvende dit gavekort hos GAPH, skal du kontakte det enkelte hovedkontor. Se mere om GAPH.
 • 100% danskejet: Small Danish Hotels er ejet af vores kroer og hoteller. Det betyder, at vi er 100% danskejet, og du kan derfor få personlig kundeservice på dansk.