Sådan handler du

Hvordan gør jeg?

Du vælger antal gavekort (ved gavekort på et beløb skal du også indtaste det ønskede beløb i hele kroner uden tegnsætning), klik derefter på "Køb nu".

1. Vælg levering

Her kan du vælge, om du ønsker gavekortet tilsendt med posten eller via e-mail.

2. Vælg dit gavekort

Her har du mulighed for at tilvælge eget design på dit gavekort.

3. Godkend bestilling

Her finder du en opsummering af dine valg.

4. Udfyld dine oplysninger

Her indtaster du dine kontaktoplysninger (IKKE modtagerens kontaktoplysninger), men her kan du også vælge, om gavekortet skal sendes direkte til modtageren. Dette er gældende for print selv-gavekort. Alle oplysninger er naturligvis fortrolige, og vil kun blive brugt i forbindelse med det igangværende køb. Herefter klikker du på "næste".

Betaling

Vælg betalingsform og gennemfør betaling. Når betalingen er godkendt, modtager du en e-mail med en købskvittering. Købskvitteringen fremsendes til den mailadresse, som du har opgivet under "Dine oplysninger".

Gavekort

Hvis du har valgt at få sendt gavekortet som e-mail, modtager du en e-mail med en pdf-fil, hvorfra du kan printe gavekortet samt en vejledning til, hvordan du får det bedste print-resultat. Har du valgt at sende direkte til modtager, sendes pdf-filen til modtageren, og kvittering fremsendes til dig.

Hvis du har købt et gavekort, som skal fremsendes, vil du modtage dette med posten på den adresse, som du har opgivet under "Dine oplysninger".