Firmaaftale Med en firmaaaftale hos Small Danish Hotels får du kontante besparelser og vi hjælper dig med at få overblik over firmaets hotelovernatninger!

Firmaaftale

Har dit firma ca. 100 overnatninger i Danmark på årsbasis, er der nemme og kontante besparelser at hente ved at benytte dig af en Small Danish Hotels firma rabataftale. Samtidig hjælper vi dig med at få overblik over firmaets hotelovernatninger, helt uden at du skal gøre andet end at registrere e-mailadresserne der benyttes af medarbejderne, når de booker overnatninger.

Med en firmaaftale garanterer vi dig i forvejen de bedste priser på dagen på samtlige af vores hoteller - og det er denne pris, du får rabatten på.

Det betyder, at din samlede pris med rabat altid vil blive billigere end at booke på online bookingportalerne. Og ikke nok med det - medarbejderne bliver også belønnet med point i vores loyalitetsprogram Benefits. Pointene kan anvendes til nye overnatninger, køb i restauranten m.m. 

Det er med til at sikre, at medarbejderne husker at benytte vores hoteller, så dit firma kan spare flere penge på firma rabataftalen.

Send en e-mail til os og få en firmarabat-aftale