Log ind til firmaaftale

Log ind og følg med i overnatninger og omsætning

Log ind her

Få en firmaaftale med årsbonus

Som virksomhed kan du få kontante besparelser og nemt overblik over medarbejdernes hotelovernatninger.

Hos Small Danish Hotels tilbyder vi firmaaftaler, der giver kontante besparelser og nemt overblik over virksomhedens hotelovernatninger. En firmaaftale hos Small Danish Hotels er altid tilpasset virksomheden og medarbejdernes behov, og med hoteller over hele Danmark er du sikret et stort udvalg af overnatningsmuligheder, hvor der bliver lagt vægt på den personlige betjening og det gode værtskab.

En firmaaftale hos Small Danish Hotels er baseret på årsbonus. Som udgangspunkt er alle overnatninger altid til garanteret laveste dagspris. Det vil sige, du får den samme pris eller lavere, end du kan finde på online bookingportalerne.

Herudover vil firmaet få udbetalt en årsbonus baseret på årets omsætning. Og hos os er det den samlede omsætning, der tæller - det vil sige hele værelsesregningen inkl. restaurant og andre køb tilskrevet værelset.

Har firmaet rabataftaler med enkelte hoteller i Small Danish Hotels, indgår disse overnatninger i årets omsætning, men der beregnes dog ikke bonus heraf. Til gengæld bidrager disse aftaler med at nå en højere omsætning og dermed et højere bonustrin.

Vores system registrerer automatisk alle ophold, der bookes med de tilknyttede e-mailadresser, og de tæller derfor som omsætning på jeres firmaaftale. Når bonusmålet passeres, kommer der en kontant bonus tilbage til firmaet hvert år i januar.

Det giver jer som firma en win-win situation, da I både får overnatninger til den skarpeste pris, men også får udbetalt en kontant bonus fra os hvert år, som kun bliver større, jo flere gange I overnatter hos os. Med en firmaaftale hos Small Danish Hotels er I ikke forpligtet til et bestemt antal overnatninger.

Og ikke nok med det - medarbejderne bliver også belønnet med point i vores gæsteklub Benefits. Pointene kan anvendes til nye overnatninger, køb i restauranten m.m. Det er med til at sikre, at medarbejderne husker at benytte vores hoteller, så dit firma kan spare flere penge på firmaaftalen.

Derfor skal du vælge en firmaaftale hos Small Danish Hotels:

  • Årsbonus baseret på årets omsætning
  • Ingen krav om minimums overnatninger
  • De bedste priser på dagen på samtlige af vores hoteller
  • Et stort udvalg af hoteller over hele Danmark
  • Personligt login til virksomhedens firmaaftale
  • INGEN forudbetaling INGEN afbestillingsgebyr
  • Medlemskab af Benefits-gæsteklub
  • Opsparing af Benefit-point, der kan benyttes til nye overnatninger, køb i restaurant m.m.

Håndværkertilbud

Overnatning til håndværker el. montør - specielle tilbud og måske en firmaaftale?

Læs mere her