Vi reder op i hele Danmark

Vi er begejstrede for vores alliance med Best Western Hotels & Resorts. Det betyder nemlig at du kan udforske en verden af muligheder med vores mere end 3.700 hotelværelser, spredt over 51 charmerende og unikke hoteller og kroer i hele landet. Det betyder også, at du kan starte din morgen med et af vores 51 forskellige og lækre morgenbuffeter.

Se vores SDH Partner Hoteller fra Best Western Hotels & Resorts

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  ToRVehallerne- SDH Partner Hotel : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Eyde - SDH Partner Hotel : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Astoria - SDH Partner Hotel : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Hebron - SDH Partner Hotel : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Royal - SDH Partner Hotel : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Aiden, Herning - SDH Partner Hotel : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

Endnu flere muligheder for dig

The Hotel Alliance åbner dørene til en bred vifte af spændende oplevelser på Best Western Hotels & Resorts anerkendte hoteller samt vores unikke udvalg af charmerende og uafhængige hoteller i hele Danmark. Uanset om du foretrækker moderne luksus, historisk charme eller idylliske kystperler, er der et perfekt sted til dig.

Forestil dig at vågne op til en betagende udsigt over havet eller at udforske de historiske gader i en dansk by, alt imens du optjener Benefits-point. Som medlem af Benefits-programmet bliver din rejse endnu mere belønnende. Jo flere nætter du tilbringer på Small Danish Hotels og vores SDH Partner Hoteller fra Best Western Hotels & Resorts, jo flere point optjener du, og jo flere fordele og privilegier får du adgang til.

Planlæg dit ophold allerede nu

Så begynd at planlægge din næste rejse i Danmark og drøm stort. Med The Hotel Alliance med Best Western Hotels & Resorts er dine muligheder uendelige. Oplev Danmarks naturskønhed, kulturelle seværdigheder og gæstfrihed på en helt ny måde, alt imens du optjener Benefits-point og nyder fordelene ved at være medlem af vores eksklusive program.

Tøv ikke med at foretage dine reservationer i dag og start din rejse mod spændende destinationer i hele Danmark. Lad vores alliance med BEst Western Hotels & Resorts være nøglen til en verden af belønninger og uforglemmelige oplevelser. Vores mål er at gøre din rejse endnu mere værdifuld, og med vores nye samarbejde er vi overbeviste om, at du vil opleve netop det. Rejs, optjen, beløn - det er så simpelt! Vi reder op i hele Danmark.

BEMÆRK: Small Danish Hotels gavekort kan ikke anvendes på vores partnerhoteller - SDH Partner Hotel

Endnu flere hoteller, hvor du kan optjene Benefits-points

Som medlem af Benefits-gæsteklub får du de bedste tilbud på kro- og hotelophold, inspiration til nye oplevelser og samtidig optjener du point til nye ophold, restaurantbesøg eller lækre gaveartikler i vores pointshop - og så er det gratis at være med.

Med vores alliance med Best Western Hotels & Resorts har du nu endnu flere hoteller, hvor du kan overnatte og optjene points.

Er du ikke medlem, så skynd dig at tilmelde dig her.

Gå til Benefits

Vi har også en seng til dig

Gå på opdagelse blandt alle Small Danish Hotels hoteller og kroer her.

Læs mere: Booking