Stadigt flere af vores hoteller bliver certificerede efter branchens miljømærke Green Key, nogle har det økologiske spisemærke, og de fleste arbejder for stadigt at blive mere bæredygtige fx ved at anvende lokalt producerede råvarer, undgå madspild og tilbyde opladning til el- og hybridbiler.
Vores mål er at være kendt som et bæredygtigt og samfundsansvarligt kædeprodukt med individuelle kendetegn og lokal forankring. Vi hjælper derfor vores hoteller i deres arbejde med bæredygtighed.
Small Danish Hotels støtter især aktivt op om følgende af FNs verdensmål
Verdensmål nr. 8 at ”fremme bæredygtig turisme, som skaber jobs og fremmer lokale produkter og kultur” ud fra en bæredygtig tilgang med plads til alle i samarbejde med vores lokalområder.
Verdensmål nr. 12 at ”sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer”. Vi hjælper vores medlemmer i arbejdet med fx affaldshåndtering, cirkulær økonomi, at forebygge madspild, undgå brugen af kemikalier, bæredygtige indkøb og udviklingen af det gode, bæredygtige måltid.
Verdensmål nr. 15 at ”bevare og genoprette økosystemer på land og i ferskvand og bruge dem bæredygtigt”. Vi hjælper vores medlemmer til at arbejde tæt sammen med lokalområderne om bevarelse af natur og miljø blandt andet med henblik på bæredygtig turisme.
Det er vores mål, at vores gæster altid får ”moments of happiness” i en ramme af engagement og ansvarlighed.