Vi bidrager med forretning og glade gæster

De seneste år har Small Danish Hotels været i en rivende udvikling. Vi har vokseværk og tæller nu over 80 hoteller og kroer og mere end 5200 værelser fordelt over det meste af Danmark. Det er ikke for ingenting vi i 2022 blev kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde.

Finn Kræfting, Adm. Direktør / CEO

Vi sidder aldrig stille

Det er vores ambition, at fremstå som den mest attraktive kæde og samarbejdspartner indenfor salg og markedsføring på hotelmarkedet i Danmark. Vi skaber værdi for vores medlemmer gennem en effektiv salgs- og marketingmotor, en stærk IT-platform, indsigt og netværk. Formålet med vores virke er at udbyde, markedsføre, understøtte og videreudvikle vores medlemmers produkter, med henblik på at optimere fremtidig konkurrenceevne, styrke effektiviteten og fremme stordriftsfordele ved blandt andet markedsføring.

Vi har fokus på kerneopgaverne og reducerer kompleksiteten.

Samtidig arbejder vi kontinuerligt udviklingsorienteret, og lancerer løbende forretningsudviklende services. Seneste tiltag er vores alliance med BWH Hotels - The Hotel Alliance, som skaber forretningsmæssig værdi og gæster fra både den danske og internationale hotelscene. Herudover har vi gennemgået en transformation i form af et nyt CVI, som efterlader et aftryk af en moderne og tidssvarende kæde.

Vi er visionære og blander os ofte i den offentlige debat med markedets, branchens og især vores medlemmers bedste interesser på sinde.

Vi er ikke en OTA - og det bliver vi heller aldrig! Vi er nemlig ejet af medlemmerne og sender ikke vores provision ud af landet.

Small Danish Hotels er et kendt og anerkendt brand med en kendskabsgrad på 64% i markedet (leisure). Vores hotelkæde er den 3. mest besøgte i Danmark, med den største konvertering af kendskab til besøg. Vores skræddersyede ophold, tilpasset personlige interesser og segmenter, efterlader os med en høj kundetilfredshed og NPS-score.

Vores vigtigste opgaver er at skabe individuel synlighed og kendskab til dit hotel gennem en effektiv markedsføringsmotor, opholdsbaserede pakketilbud og stærke salgskoncepter som blandet andet:

  • Markedsføring og salg på et af landets største bookingsites
  • Mulighed for international markedsføring og salg via BWH Hotels, Agenter, GDS mv.
  • Centralt service- og bookingcenter
  • Adgang til en pulje af uindløste gavekort
  • Benefits-gæsteklub med over 18 mio. udsendte nyhedsmails årligt

Vores stærke onlinetilstedeværelse gør, at vi er top of mind i gæsternes bevidsthed gennem hele kunderejsen.

Lyder det som noget for dig?

Kontakt Small Danish Hotels - Flemming Gade Hansen på mail: fgh@smalldanishhotels.dk eller telefon: 40 30 07 74, så kommer vi gerne forbi og fortæller meget mere om mulighederne.

Hvad siger medlemmerne

KOMPAS hotel - Aalborg

”Vi har været med i Small Danish Hotels efter vores udvidelse af vores hotel i 2019. Vi er med i Small Danish Hotels for at få større synlighed hos potentielle gæster. Særligt Benefits klubben er et vigtigt incitament for vores erhvervsgæster som får fordele ved at bruge de hoteller der med i Small Danish Hotels. Gæsterne får muligheden for at samle point og få ekstra gode tilbud. Virksomhederne har mulighed for at opnå årsbonus, såfremt de indgår en firmaaftale. Det skaber loyalitet hos både gæster og virksomheder.”

Bo Kikkenborg, Hoteldirektør

Hotel Oasia - aarhus

"Hotel Oasia Aarhus er stolt og mangeårigt medlem af Small Danish Hotels. I en travl hverdag nyder vi godt af hotelkædens målrettede arbejde, med særligt fokus på salg og markedsføring af vores hotel. Small Danish Hotels professionelle team på hovedkontoret gør en forskel i vores hverdag, og foreningens stærke service-, salgs- og markedsføringsmotor krydret med et af hotelbranchens førende loyalitetsprogrammer, Benefits, hjælper os i meget høj grad til at vi på Hotel Oasia kan fokusere på at skabe Moments of Happiness - eksternt for vores gæster og internt for vores ansatte. Ydermere nyder vores medarbejdere godt af de favorable rejsemuligheder der tilbydes ansatte blandt Small Danish Hotels 70 medlemshoteller.”

Rasmus Nørgaard, Co-owner & General Manager

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference - Faaborg

“Medlemskabet har øget kendskabet til Hotel Faaborg Fjord på leisure markedet og været med til at give vores leisure salg et boost og løfte det til nye højder. Med tankegangen ‘sammen er vi stærkere’ i baghovedet og en aktiv tilgang til medlemskabet kan jeg helt klart sige, at vi får rigtig meget ud af at være en del af Small Danish Hotels.”

Ulrich Bastrup, Adm. Hoteldirektør/CEO

Bandholm Badehotel - Bandholm

”Vi glæder os meget til det nye samarbejde med Small Danish Hotels, som skal være med til at styrke kendskabet til Bandholm Badehotel og tiltrække både danske og internationale gæster. Hotelkæden har en række stærke platforme og et attraktivt gavekortskoncept, der rækker ud til præcis de målgrupper, der matcher badehotellets profil.”

Allan Agerholm, Direktør og medejer

Mission & vision

Mission

Vi skaber unikke oplevelser for vores gæster, når de søger autentiske hotelophold med lokalt særpræg. Engagerede mennesker giver dig personaliserede “moments of happiness” – før, under og efter opholdet. Ovenstående er grundlaget for vores strategi. Dette er vores DNA.

Vision

Gæster hos Small Danish Hotels oplever personaliseret værtskab, når det er bedst.

Er dit hotel et Small Danish Hotel?

Vi stiller naturligvis krav til de hoteller, der ønsker at være medlem af Small Danish Hotels. Her kan du læse mere om, hvad vi forventer af det enkelte hotel, som medlem af kæden.

læs mere

skal du være med?

Kontakt Small Danish Hotels, så kommer vi meget gerne forbi til en snak om mulighederne for et samarbejde.

Send en mail til Flemming Gade Hansen på fgh@smalldanishhotels.dk eller ring på 40 30 07 74