GoMystery - skattejagt for voksne

Gå i historiens spor

GoMystery sender jer ud på en ekspedition i Nykøbing Falster, hvor I skal løse gåderne i opgavebogen ved at være ekstra opmærksomme på omgivelserne. Omgivelserne giver jer de hints, I skal bruge, og ved at bruge logik og samarbejde, finder I svaret på, hvor jeres næste stop er.

GoMystery fungerer næsten som et Escape Room, bare uden lås og tidsgrænse. I får en byrundtur til byens spændende bygninger, steder og kunstværker, og I får historierne om stederne. Undervejs ser I også steder eller detaljer, I ellers ikke ville have fået øje på.

Løber I tør for idéer til at løse en opgave, så fortvivl ikke. Der følger en hjælpebog med, hvor I kan hente de livliner, der sender jer videre på turen.

Turen i Nykøbing Falster er døbt ”Spåkonens Forbandelse”, fordi oplevelsen er bundet sammen med en dramatiseret fortælling om en spåkone, der boede i byen… spørgsmålet er, om I kan hjælpe hende med at løfte forbandelsen?

GoMystery kan opleves når det passer jer, blot I er opmærksomme på åbningstiderne på afhentningsstedet. Får I brug for en pause undervejs, eller får brug for at fine tørvejr, så fortsætter I bare, når I er klar igen.

Turen skal løses i grupper på 2 til 5 personer, I skal forvente at sætte 3 timer af og gå omkring 3 km.

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster info@visitlf.dk
Visit Lolland-Falster

  • GoMystery - skattejagt for voksne
  • Slotsgade 11
    4800 Nykøbing F
  • www.gomystery.dk

Hoteller

i nærheden