Aqua Park med surf hill rutschebane

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals

hals-strand-camping-3 (002)

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals

aqua-park-1 (002)

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals

aqua-park-2 (002)

I Hals Strand Campings nye Aqua Park er det som at gæste et sydlandsk feriested med lækkert badeland - den tilbyder alt, hvad et sommerglad badelandshjerte begærer! De 3 bassiner rummer et nedslagsbassin til den gigantiske surf hill rutschebane, et stort bassin med skrånende bund, vandkanoner og boblezone, samt et børnebassin med fyrtårn, rutschebane, boblezone og en paddehat med vandfald. Og på den tilhørende solterrasse venter solsenge side om side, klar til at lade sommerens afslapning indtage ferien. 

Perfekt til hele familien - eller til en time i rekreativ fryd 


Det storslåede badeland tilbyder en helt perfekt ferieoplevelse for hele familien. Småbørnene kan boltre sig frit i det varme vand, mens de voksne fra hver sin solseng, kan nyde deres leg. Og når der trænges til et dyp under vandet sammen med børnene, er det store bassins skrånende bund sjovt til plaskelege. 
Badelandet står også klar til at tilbyde en afslappende time til dig, der alene med en god bog lader op til nye sommerstrabadser - og lige har brug for en svalende dukkert, når solen brænder varmt.

Rutschebane for de største vandhunde


Den 4-banede surf hill rutschebane med eget nedslagsbassin er en attraktion for alle forlystelsessyge vandhunde. Tag børnene og vennerne med og prøv sammen alle de forskellige rutscheture, I kan finde på! Der er med garanti forlystelser til mange timer i det dejlige badeland.

Aqua Parken er åben for alle -  både pladsens campister og gæster, der kun ønsker at besøge badelandet.

Læs mere om Hals Stand Campings Aqua Park med surf hill rutschebane...

Læs også om:

Hals Strand Campings Adventure Minigolf

Hals Strand Campings Kæmpe legeplads med hoppepuder og klappegeder

Hals Strand Camping

Hoteller i nærheden af Aqua Park med surf hill rutschebane

 • Kompas Hotel Aalborg

  25,78 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg
 • Hotel Lisboa

  43,23 km

  Hyggeligt og lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven og det smukke Bangsbo-område. Masser af muligheder for at holde aktiv ferie, f.eks. fiskeri, ridning, golf og surfing. I restauranten serveres god mad fra det danske køkken.

  Læs mere : Hotel Lisboa
 • Hotel Jutlandia

  45,42 km

  Velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Jutlandia i hjertet af Frederikshavn! Med vores perfekte beliggenhed er du midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver dig en enestående chance for at udforske de utrolige mange oplevelser, denne del af Danmark har at byde på.

  Tag toget og oplev Skagen's unikke atmosfære og smukke landskaber. Kun 30 minutter væk venter kunst, kultur og de ikoniske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hop ombord på færgen for en dagstur til Læsø - en perle i Kattegat kendt for sin rolige atmosfære, smukke strande og historiske charme. Udforsk de charmerende byer Sæby og Lønstrup, der byder på hyggelige gader, lokale kunstnere og afslappende strande ved henholdsvis Østkysten og Vesterhavet.

  Efter en dag med eventyr, vender du tilbage til komforten på Hotel Jutlandia, hvor vi gør alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

  Læs mere : Hotel Jutlandia
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  45,71 km

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel
 • Hotel Phønix Hjørring

  51,77 km

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Læs mere : Hotel Phønix Hjørring
 • Hotel Amerika

  55,28 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • St. Binderup Kro

  60,27 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Aalbæk Badehotel

  61,71 km

  I feriebyen Ålbæk tæt ved Skagen ligger Aalbæk Badehotel. Det hyggelige og velholdte badehotel er et smukt udtryk for moderne opholdsstandarder og har 59 flotte værelser. Freden og roen er intakt i den lille by med havn og strand i gåafstand fra badehotellet. Charmerende på alle årstider.

  Læs mere : Aalbæk Badehotel
 • Purhus Kro

  62,55 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Hotel Gjerrild Kro

  66,53 km

  Midt mellem Djurslands eventyrlige skove og Kattegat-kystens børnevenlige strande, ligger Hotel Gjerrild Kro. Der er kun 10 minutter til Grenå og 45 minutter til Randers Regnskov og Aarhus. Attraktionerne taler for sig selv, men naturen skal og bør opleves.

  Læs mere : Hotel Gjerrild Kro