Besøg Dådyrene ved Brønderslev

Besøg Dådyrene ved Brønderslev

Hjørringvej 180

9700 Brønderslev

Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme

Dådyr på mark

Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme

Dådyrerne

Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme

Dam med guldfisk

Lige uden for Brønderslev by i et grønt og hengemt område, finder du denne skønne oase. Området giver mulighed for en dejlig gåtur i den 20 hektar store skov, som er en blandring af nåle og løvtræer. Snup et hvil og nyd området på den nyanlagte staude allé.

Området byder på gode oplevelser for både store og små, og du kan her møde et rigt dyreliv med eksempelvis rådyr, smukke påfugle og en sø med store koi-karper. Her kan du komme helt tæt på dådyrene og give dem mad gennem indhegningen, nyde synet af de flotte fasaner, eller bare lytte til kvidren fra de mange fuglearter, som holder til i skoven. Børnene har rige muligheder for at boltre sig, enten på legepladsen for de små eller naturlegepladsen for de lidt større med blandt andet gynger og svævebane. Midt i skoven finder du en hytte, som altid er åben, med toiletter og et lille køkken.

Gå på opdagelse og se, om du kan finde den lille sti som kaldes "kærlighedsstien", som snor sig på tværs af de andre stier.

I skoven og det omkringliggende område finder du mange idylliske vandreruter, der guider dig forbi alle de ting som skoven har at byde på. Skoven ligger i gå afstand til Grindsted Plantage og Nørre Ådalen, som også er skønne naturområder.

Adresse: Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.

Skovområdet er beliggende bag Psykiatrisk Sygehus. Området er offentligt tilgængeligt og åbent for alle, dog skal der, af hensyn til patienterne, som også benytter skoven, tages hensyn hertil.

Om dådyret:

Dådyret er en mellemstor hjorteart- den er større end rådyret, men mindre end krondyret. Du kan kende hannen på det store skovlformede gevir. I sommerperioden har de fleste dådyr en rødbrun farve med hvide pletter hen over ryg og sider samt den lange sorte stribe fra nakken, hele vejen ned langs ryggen og ned over halen. Om vinteren er dådyret brunt med lys bug.

Hoteller i nærheden af Besøg Dådyrene ved Brønderslev

 • Hotel Phønix Hjørring

  19,01 km

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Læs mere : Hotel Phønix Hjørring
 • Kompas Hotel Aalborg

  27,02 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg
 • Hotel Lisboa

  35,79 km

  Hyggeligt og lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven og det smukke Bangsbo-område. Masser af muligheder for at holde aktiv ferie, f.eks. fiskeri, ridning, golf og surfing. I restauranten serveres god mad fra det danske køkken.

  Læs mere : Hotel Lisboa
 • Hotel Jutlandia

  37,48 km

  Velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Jutlandia i hjertet af Frederikshavn! Med vores perfekte beliggenhed er du midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver dig en enestående chance for at udforske de utrolige mange oplevelser, denne del af Danmark har at byde på.

  Tag toget og oplev Skagen's unikke atmosfære og smukke landskaber. Kun 30 minutter væk venter kunst, kultur og de ikoniske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hop ombord på færgen for en dagstur til Læsø - en perle i Kattegat kendt for sin rolige atmosfære, smukke strande og historiske charme. Udforsk de charmerende byer Sæby og Lønstrup, der byder på hyggelige gader, lokale kunstnere og afslappende strande ved henholdsvis Østkysten og Vesterhavet.

  Efter en dag med eventyr, vender du tilbage til komforten på Hotel Jutlandia, hvor vi gør alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

  Læs mere : Hotel Jutlandia
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  37,54 km

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel
 • Aalbæk Badehotel

  42,93 km

  I feriebyen Ålbæk tæt ved Skagen ligger Aalbæk Badehotel. Det hyggelige og velholdte badehotel er et smukt udtryk for moderne opholdsstandarder og har 59 flotte værelser. Freden og roen er intakt i den lille by med havn og strand i gåafstand fra badehotellet. Charmerende på alle årstider.

  Læs mere : Aalbæk Badehotel
 • St. Binderup Kro

  66,66 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Amerika

  73,3 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Purhus Kro

  83,11 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Hotel Thisted

  86,41 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted