Bork Vikingehavn

Gå i historiens spor

Træd ind i Vikingehallen! Det er nyindrettet og oser af stemning som for 1000 år siden. Der er dækket op til højbords. I kan sætte jer og nyde maden fra caféen ved langbordene – og hvem skal sidde i stormandens stol? Vikingehallen er udsmykket med Jim Lyngvilds billeder af vikinger, samt stormandens og storkvindens flotte dragter. Kom helt tæt på detaljerne i de udstillede vikingedragter og i det håndlavede Borktapet.

Cafe Kølsvinet

Bork Vikingehavns Café Kølsvinet er åben alle dage i hele sæsonen. I kan nyde den vikingeinspirerede mad både ude og inde. I er også velkomne til selv at medbringe mad.

Flot vikingebutik

Besøg vikingebutikken og find lækre delikatesser, smykker, bøger og andre vikingeinspirerede varer. Der er gratis entré i butikken.

Højsæson

I højsæsonen kan hele familien prøve forskellige sjove aktiviteter. Der kan laves flotte armbånd med runer, og I kan skyde med bue og pil som vikingerne. Er I lidt sultne kan I bage et fladbrød, og så kan I selvfølgelig prøve vikingelegepladsen og afgøre, hvem der er familiens sejeste viking.

Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen og hunde i snor er velkomne.

Vil du vide mere om Bork Vikingehavn, åbningstider, priser og arrangementer besøg borkvikingehavn.dk eller følg med på www.facebook.com/Borkvikingehavn

Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, der har mange besøgssteder ved Ringkøbing Fjord. Læs mere om museet på www.levendehistorie.dk.

Gådejagt

Der er mulighed for at tage på to forskellige gådejagter:

  • Gudernes Gåder
    Guden Balder har drømt han skal dø, men kan hans skæbne ændres? Tag med på en gådejagt om liv eller død. For hvis alle elementer tages i ed, kan Balder måske reddes. Gådejagten er for større børn og voksne.
  • Fang Fenrisulven
    Tag med på en gådejagt, hvor I skal fange og læggeen kæde om den glubske Fenrisulv. Oplevelsen er skabt til familier med børn fra 6 år og op, og gåderne løses sammen.

LINK TIL ANIMATION

Opdateret af:
VisitVesterhavet turist@visitvesterhavet.dk
VisitVesterhavet