Bork Vikingehavn

Gå i historiens spor

Rejs tilbage til vikingetiden og mød vikingerne, der er igang med deres daglige gøremål. De fortæller gerne om, hvordan det var at være viking i Vestjylland og måske de har brug for en hjælpende hånd?

Gå på opdagelse i vikingehusene, som er bygget ud fra arkæologiske fund i Vestjylland, og se de mange fine detaljer. Læg et offer til guderne eller tænd et lys i kirken. Gå om bord på vikingeskibet og indtag vikingelegepladsen som en ægte viking. 

Besøg Vikingehallen

Træd ind i Vikingehallen! Det oser af stemning som for 1000 år siden. Der er dækket op til højbords. I kan sætte jer og nyde maden fra caféen ved langbordene eller spille et brætspil fra vikingetiden – og hvem skal sidde i stormandens stol?

Tag på gådejagt

Gå på opdagelse med en af Bork Vikingehavns to gådejagter i hånden. Familier med mindre børn skal se, om de kan fange og lægge en kæde om den glubske Fenrisulv. Mens voksne og familier med større børn skal se, om de kan knække gudernes gåder. 

Skiftende aktiviteter i højsæsonerne

I højsæsonerne er der ekstra gang i aktiviteterne på Bork Vikingehavn. Aktiviteterne varierer fra sæson til sæson. Find det altid opdaterede program på www.borkvikingehavn.dk.

Bork Vikingehavn er fyldt med smil, grin og brøl hele døgnet rundt, når vikingerne i juli og august vækkes til live. Du træder direkte ind i vikingernes hverdag, når Bork Vikingehavn har levende vikinger boende i sommersæsonen.

Inspirerende vikingebutik

Besøg vikingebutikken og find lækre delikatesser, smykker, bøger, legetøj og andre vikingeinspirerede varer. Der er gratis entré i butikken.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang ifølge med voksen og hunde i snor er velkomne.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing Fjord Museer, som består af flere kulturhistoriske besøgssteder i Vestjylland, der hver især fortæller sin unikke historie fra Vestjylland. Læs mere på www.ringkobingfjordmuseer.dk.

Opdateret af:
VisitVesterhavet turist@visitvesterhavet.dk
VisitVesterhavet