By Laesoe

Gå i historiens spor

Det der kendetegner BY LAESOE er den naturlige skønhed som forenes med design ved at bruge farver, former eller materialer fra Læsø. Der hentes både inspiration fra land, vand og luften - samt fra de smukke relationer der findes mellem mennesker.

Jeg hedder Sandie Grandt og er designeren bag BY LAESOE. Jeg er passioneret sygeplejerske, hustru, mor til 4 og autodidakt designer.

Hvert et design er håndlavede og gennemtænkt. Der produceres kun et lille antal af hvert designs og hver eneste forhandler er nøje udvalgt med ideologien om kun at arbejde sammen med gode og inspirerende mennesker.

Jeg er kæmpe fortaler for normale og positive kropsbilleder - og er super bevidst om hvilken effekt sociale medier har på mange mennesker. Derfor redigerer og manipulerer jeg ikke mine billeder eller mit univers. Jeg bruger primært mig selv, mine veninder og andre mennesker som jeg synes understøtter handling i forhold til ideologien om at det er vigtigt at være sig selv og at acceptere sig selv (og andre).

Mine kollektioner er ikke en afspejling af nutidens tendenser, men mere en umiddelbar reflektion af det der er vigtigt for mig: nemlig naturen, velvære og kærlighed.

Jeg designer altid med et håb om at hvert smykke mine kunder anskaffer sig, kan bæres år efter år. Jeg holder selv af at give gaver med mening og derfor skaber jeg ofte de smykker jeg selv kunne have brugt i en særlig situation.

Der bruges kun ægte Sterling sølv eller nikkelfri og allergivenlig messing der er dobbeltbelagt med 18 karat guld.

Opdateret af:
Læsø Turistbureau sc@visitlaesoe.dk
Læsø Turistbureau