Christiansfeld | Museum Kolding - formidlingscenter i Christiansfeld

Foto: Museum Kolding

Christiansfeld Museum - Indgang

Foto: Destination Trekantområdet

Chrisitansfeld centret

Foto: Destination Trekantområdet

Chrisitansfeld centret

Når du besøger Christiansfeld anbefaler vi, at du starter ved Museum Kolding i Søstrehuset, Nørregade 14.

I Museumsbutikken køber man entré til hele Søstrehuset, hvorefter man frit kan gå rundt i hele huset og se, hvor Søstrene boede. Læg særligt mærke til balustrene. Søstrehuset har flere udstillinger og formidling. 

Gå op opdagelse i museumsbutikken, hvor man kan finde brochurer for området. 

Ved museumsværten kan man booke plads på guidede ture. 

I Søstrehuset, ved Museum Kolding kan man få oplysninger om UNESCO-byen Christiansfeld og Brødremenigheden, se udstillinger eller tage med på en historisk byvandring med guide.
Museum Kolding afholder foredrag og events samt børne- og familieaktiviteter i ferie og helligdage – for yderligere information se www.museumkolding.dk

Udstillinger i Søstrehuset

I Søstrehuset har Museum Kolding skiftende særudstillinger - for nærmere information kontakt Museum Kolding eller læs mere på www.museumkolding.dk

Find Museum Koldings udstillingslokaler i Søstrehusets stueetage, Nørregade 14, 6070 Christiansfeld.

 

Hoteller i nærheden af Christiansfeld | Museum Kolding - formidlingscenter i Christiansfeld

 • Tyrstrup Kro

  0,91 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Gram Slotskro

  27,83 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  29,16 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Røde-Kro

  33,03 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Røde-Kro
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  33,47 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Agerskov Kro

  33,59 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  39,17 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  40,54 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Hedegaarden

  41,22 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Hovborg Kro

  44,05 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro