Det Røde Pakhus

Gå i historiens spor

Det Røde Pakhus ligger på havnekajen i Marstal havn, der åbner sig mod Verden. Og det er netop kongstanken for foreningen, at vise en mangfoldighed af kunst og kultur med forankring i det lokale, men ligeledes med udsyn mod Verden.

Pakhuset afholder flere kunstudstillinger gennem hele sommeren med kunst fra Ærø og med gæsteudstillere fra resten af Danmark. Et populært arrangement er fællessang, som afholdes ca. en gang om måneden. Her synges og spilles den danske sangskat med en grundtone af uhøjtidelighed og nærhed, hvor byen mødes til sang og med gæster, der besøger havnen og byen.

Sommeren over præsenteres ligeledes et musikprogram lige på havnekanten. I år 2021 håber kulturforeningen at udvide deres kulturtilbud med en kortfilmfestival, ligesom de også vil forsøge at skabe en platform for en performancefestival. En anden ny ting er at samle en interessant gruppe mennesker til en serie med ARTTALK, gerne med temaer omkring det maritime miljø, som vi er en del af.

”Det Røde Pakhus – på kanten af Verden” slutter sæsonen af i slutningen af august med et salsabrag: ”Havanna Night” der blev sat i søen i 2020, men som nu udvider sig med koncert, dans og Havannastemning på kajen i Marstal. Foreningen håber ligeledes, at der kommer en ”Shanty-festival” forbi, hvis alt går vel.

Følg med på visitærø.dk under begivenheder samt på FB/ Kultur i Marstal og på FB/ oplev mit Ærø
VELKOMMEN TIL KULTUR OG NÆRHED

Opdateret af:
Ærø Turistbureau post@arre.dk
Ærø Turistbureau