Gårdbutikken Farmshop Enggaarden

Gå i historiens spor

Farmshop Enggaarden er en anderledes og unik gårdbutik, der ligger ca. 8 km fra havnebyen Holbæk. Her er de forventede friske grøntsager erstattet af flere hundrede krukker og andet boliginteriør.

Frostsikre krukker til haven

Farmshop Enggaarden specialiserer sig i krukker. Disse er nøje udvalgt og importeret fra Grækenland og Vietnam, men alle krukkerne er frostsikre, så de kan holde til det danske vejr. Krukkerne fås i mange forskellige størrelser og designs. Vælg bl.a. mellem mega-krukker, sortlers-krukker, sandblæste krukker, glaserede krukker og mange flere. Mange af de store krukker er næsten ligesom skulpturer, der pynter med og uden en plante.

Senest er de også indgået i et samarbejde med krukkeværkstedet Pottery Art på Kreta, der bl.a. designer fine, lyse terrakotta krukker.

Sandstenslamper

Farmshop Enggaardens sandstenslamper emmer af hygge. De unikke og håndlavede lamper er lavet af pulveriseret sand rørt i harpiks, hvorefter hver lampe udskæres. I gårdbutikken finder du flere forskellige designs og størrelser. Hvert design skaber sit eget, unikke og bløde lys.

Boliginteriør

Giv din terrasse eller stue en fornyelse med lækkert interiør fra Farmshop Enggaarden. Her finder du tæpper og plaider af naturlige materialer, lækre lammeskind, dansk design puder med danske fjer, stemningsfyldte lys og meget mere.

Opdateret af:
VisitHolbæk info@desj.dk
VisitHolbæk