Galleri Frem - kopi

Gå i historiens spor

Galleri Frem viser skiftende udstillinger

Galleri Frem ligger centralt i Ringsted, i Tinggade 11. Galleriet ejes af Ann Elizabeth Rasmussen. Det startede i 2004 og har altid været drevet i samarbejde mellem flere kunstnere. Lige nu drives det i samarbejde med 16 forskellige kunstnere, som alle har deres kunst fast i galleriet.

Galleriets placering giver stedet sit eget miljø, hvor galleriet er en del af gadebilledet. Om sommeren er der opsat borde og stole foran galleriet, hvor besøgende kan møde galleriets kunstnere. I galleriet er der skiftende udstillinger mellem galleriets egne kunstnere og gæsteudstillere.

Galleriet har faste arrangementer henover året, blandt andet pinseudstilling, temaudstilling og julemarked. I galleriet har man en uformel tone, og man lægger vægt på, at alle skal føle sig velkomne. Derfor er der kaffe på kanden og hygge i lokalerne. På galleriets facebook side kan man finde udsnit af stedets kunst, så man kan gå på udkig i mapperne, hvor alle præsenterer deres ting, og ellers vil det selvfølgelig altid glæde kunstnerne, at man besøger dem i galleriet.Galleri Frem tilbyder også kurser i forskellige maleteknikker. Kurserne kan ses på www.pepart.dk.

Se hjemmeside for yderligere informationer.

Andre tilknyttede kunstnere:
Jess Buus
Kirsten Reenberg
Marianne Kampmann
Kunstnere egne hjemmesider:
Ann E. Ramussen - www.ann-elizabeth.dk
Anne A. Rasmussen - www.ammitz-art.dk
Astrid Munck - www.astridmunck.dk
Birgitte H. Petersen - www.galleri-urth.dk
Charlotte Hjelholt - www.charlottehjelholt.dk
Elisabeth Enø PEP - www.pepart.dk
Vivi Sikker Hansen - www.vivisikkerhansen.dk

Opdateret af:
ASP ASP no-reply@visitdenmark.com
ASP ASP