Haveselskabets have

Haveselskabets have

Pile Allé 6

2000 Frederiksberg

Telefon: +45 45 93 60 00

Foto: Daniel Rasmussen

Haveselskabets have

Foto: Daniel Rasmussen

Haveselskabets have indgang

Glem tiden i en af Frederiksbergs bedst bevarede hemmeligheder. Så snart du er trådt ind gennem de velbevarede hvide porte, er du transporteret væk fra bylivets travlhed til en fredfyldt oase med plads til stille refleksion.  

Haveselskabets Have er gratis at besøge og er inddelt i mange mindre områder, der hver især er yderst velholdte - med hver deres særlige karakter, passende til ethvert humør. 

Haven er ikke blot et stykke natur i byen, men også en kulturhistorisk perle. En høj egehæk afskærmer dette grønne åndehul fra den omgivende bystøj, og skaber en illusion af, at man befinder sig midt ude på landet. 

Biodiversitet i praksis 

Indenfor finder du et fantastisk udvalg af planter, træer og blomster, der hele tiden skifter i takt med årstiderne. Haven er minutiøst anlagt, og effekten er fantastisk. Tag en pause ved det fredfyldte spejlbassin. Fryd dig over rosenhavens eksplosion af strålende farver i de varmere måneder, og nyd vandhaven med dens elegante akvatiske elementer og statuer. 

At forsøge på at beskrive de andre dele af haven ville være at ødelægge oplevelsen. Det er stadig en aktiv have med mere end 80 delhaver, der konstant bruges af medlemmer af Haveselskabet For virkelig at opleve værdien af denne rolige enklave, må man lægge vejen forbi. Tag bare et hvil på en af de mange bænke og nyd den rolige atmosfære. 

Hoteller i nærheden af Haveselskabets have

 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  1,84 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  1,99 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  1,99 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  3,66 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  8,94 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  10,43 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  14,63 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  28,87 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  31,25 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  41,66 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel