Havreholm Klatrepark og Disc Golf

Foto: Til-Tops

Havreholm Slot

Foto: Til-Tops

Havreholm Klatrebane

Foto: Til-Tops

Havreholm Klatrepark

Tag familien med Til-Tops og styrk din balance og selvsikkerhed ude i naturen, samtidig med at du får en sjov oplevelse. Du kommer op i træerne ved hjælp af rebstiger eller trappestiger, du går fra træ til træ via forskellige forhindringer, og som udgangspunkt kan alle med almindelig bevægelighed være med.

208 meter lang svævebane

Klatrebanerne fører dig over mod den 208 meter lange svævebane, der flyver dig hen over den smukke park.

Sikkerheden er i top

Sikkerheden i klatreparken er høj. Du bliver instrueret af Til-Tops instruktører, som alle har gennemgået en instruktøruddannelse, ligesom du er godt fastgjort med 2 karabinhager under hele turen.

Et C-karabin system sikrer, at du ikke kan tage karabinen af sikkerhedslinen undervejs. Du kan med andre ord ikke glemme at sætte dig fast på turen. Når først du er sat fast i systemet, bliver du der hele vejen rundt.

Tag picnic-kurven med i Havreholm Slotspark

Til Tops er beliggende i parken omkring Havreholm Slot i Nordsjælland. Det betyder naturskønne og rolige omgivelser.

Den værste tørst og sult kan slukkes i den hyggelige Bjælkehytte, som byder på både kolde og varme drikke samt lette snacks og is. Du er også meget velkommen til at medbringe din egen picnickurv og nyde den på bænkene eller et andet sted i den grønne park.

Prøv parkens udfordrende Disc Golfbane

Er du ikke så meget for at klatre i trætoppe, og vil du udforske en anderledes sport? Så prøv kræfter med parkens udfordrende Disc Golfbane. Banen har 9 huller og fører dig rundt i det grønne område under klatrebanerne. Det bliver hurtigt til en times god underholdning i de smukke omgivelser.

Hoteller i nærheden af Havreholm Klatrepark og Disc Golf

 • Hotel Gilleleje Strand

  10,74 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Marienlyst Strandhotel

  11,1 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  17,21 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  29,99 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Skovshoved Hotel

  34,83 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  43,46 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  43,55 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  43,6 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  43,77 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  45,59 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel