Kæmpeslangerne flytter i nye hjem

Gå i historiens spor

9 meter slange rulles ud i nye anlæg

Den tungeste og den længste.

Grøn anakonda og netpytonen slås om, hvem der er den sejeste kvælerslange på kloden. Og nu har de rig mulighed for, at vise deres store størrelser frem i en helt ny udstilling på Terrariet.

 

De to arter af kæmpeslanger er de ubestridte konger af kvælerslangerne. En netpyton kan nå en længde på helt op til 10 m. Den er også kendt for at have spist mennesker. Den grønne anakonda bliver en smule kortere, men kan til gengæld nå en kampvægt på helt op til 200 kg. Den kan også tage meget store byttedyr. Terrariets to dyr er henholdsvis 4 og 5 meter, så de kan blive større endnu. Men selv med den størrelse de har nu, kan de sagtens spise store byttedyr som f.eks. en hjort. Slangerne kan være meget farlige, hvis de får lov at vikle kroppen rundt om en person. De kan trykke med mange ton per kvadratmeter. Det knuser kroppens knogler og stopper blodtilførslen rundt i kroppen.

I Terrariets nye udstilling – kaldet ”Slangernes Giganter” kan gæsterne komme helt tæt på de store slanger – men naturligvis under helt sikre forhold.

Det kræver 4 stk. af Terrariets personale til at håndtere de store og lange slanger, når de flyttes kl. 10.30 på fredag (d. 10/8) – kom og se med

Opdateret af:
Udvikling Assens - VisitAssens info@visitassens.dk
Udvikling Assens - VisitAssens