Leg helt vildt i WOW PARK. Med Be Happy Pass

Gå i historiens spor

En sjov familedag med masser af fart, hygge og natur
Kæmpestor lege- og forlystelsespark på størrelse med 40 fodboldbaner. Oplev det eventyrlige og sjove skovunivers. Kæmpe NYHED fra maj 2023. GIGANTEN: Skandinaviens højeste fritfalds-rutsjetårn på 25 meter!

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Husk dit Be Happy Pass. Fremvis det i WOW PARK shoppen og få dit seje Adventure Badge.

Om WOW PARK
Få en helt vild legedag i en forlystelsespark, der er tænkt helt anderledes end andre parker. Her kan du lege helt oppe i trækronerne. Rutsje ned i fuld fart. Løbe fra træ til træ i vilde hængebroer. Kælke - selv om det er sommer. Husk, at tage en, to eller ti ture ned ad vores vildeste nyhed, fritfalds-rutsjetårnet GIGANTEN med de tre vilde rutsjebaner:
LYNET - ram din topfart i frit fald fra 20 meters højde
SPIRALEN - snur amok i den vildeste skov
SKOVRACEREN - kæmp om den hurtigste tid med dine venner og familie.

  

© WOW PARK. Foto: WOW PARK

Hoppenet og vilde kæmpeslynger
Hop løs blandt kæmpebolde i store net. Giv den gas i en af de mange sværebaner. Tag et slynge-battle med mor og far i kæmpeslyngerne. Oplev de underjordiske huler. Find vej i de store labyrinter. Man bliver aldrig for gammel til at lege med vand! I Vandets Verden kan du tippe tønderne og få vandet til at løbe hele vejen ned af vandbjerget i små floder og vandfald. Kom og få gang i kroppen, legen og fantasien.

© WOW PARK. Foto: WOW PARK

Scorer 5.0 på Tripadvisor
WOW PARK er så nytænkende, at du ikke har prøvet noget lignende, før du har besøgt os. Er du i tvivl, så se, hvad gæsterne skriver om os på Tripadvisor: ”Fantastisk. WOW - et helt gennemført og fantastisk sted, som vi glæder os til at komme tilbage til, da vi slet ikke nåede at opleve hele parken”.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

Få seje Adventure Badges til jeres pas
Tag passet med ud til de steder, du finder i passet. Vis det, når I kommer frem, og få jeres badge. Mange steder har endda et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All rights reserved

Opdateret af:
Destination Trekantområdet info@tdto.dk
Destination Trekantområdet