Lundager Skov - hundeskov

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

lundager skov

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

Lundager skov GDK

Foto: Udvikling Assens - VisitAssens

145101_hundeskove

I juni 2021 blev de første ca. 57.000 træer og buske i den sydlige del af skoven plantet. Efter plantningen der gennemført en mekanisk renholdelse af kulturen for at bl.a. mindske konkurrencen om vand og næring fra andre planter, så træerne får en god start. Af hensyn til beskyttelsen af grundvandet anvendes ikke pesticider på arealet. Den nordlige del af skoven og de sidste arealer i den sydlige del plantes i foråret 2022.

Der er mange harer og rigtig meget dåvildt i området, som med stor fornøjelse spiser de nye planter. For at få skoven godt i gang, er det derfor nødvendigt at sætte hegn op om de fleste plantninger i en årrække for at beskytte dem mod vildtet.

I august-oktober 2021 er skovejen og to stistækninger anlagt i den sydlige del af skoven. I efteråret 2022 anlægges de sidste stier i den sydlige del af skoven, når renholdelsen af de plantede kulturer er afsluttet, så de nye stier ikke ødelægges af tunge maskiner. I den nordlige del af skoven bliver der en trampesti rundt i skoven.

Madpakkehuset er opført i september 2021. Nu skal Assens Kommune og Naturstyrelsen i samarbejde med interesserede skoler udarbejde en plan for indretningen i og omkring madpakkehuset. Indretningen forventes gennemført i løbet af 2022.

Hundeskoven i Lundager Skov
Hundeskoven ligger i det sydvestlige hjørne af den nye Lundager Skov øst for Østre Ringvej/Middelfartvej ved Assens. Den er ca. 6 ha stor, indhegnet og med to indgange – begge fra Brahesborgvej. Lundager Skov er en helt nyplantet skov, der blev indviet sidst i 2021. Hundeskoven ejes og vedligeholdes af Naturstyrelsen.

Få et overblik over andre hundeskove i Assens kommune her:

Hoteller i nærheden af Lundager Skov - hundeskov

 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  18,96 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Brobyværk Kro

  21,86 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Frederik VI's Hotel

  26,35 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Tyrstrup Kro

  30,35 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  30,86 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Hotel Knudsens Gaard

  31,8 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  35,65 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  42,4 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel 6400

  42,52 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange oplevelser og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Røde-Kro

  44,05 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Røde-Kro