Majbølle Mølle

Foto: Visit Lolland-Falster

Majbølle Mølle

Foto: Visit Lolland-Falster

Majbølle Mølle

Foto: Visit Lolland-Falster

Majbølle Mølle

Opført i 1881 som en hollandsk mølle, er Majbølle Mølle et markant symbol i landskabet og en vigtig del af områdets kulturarv.

Lolland var fyldt med vajende kornmarker og bød på en mangfoldighed af møller indtil roeproduktionen tog langsomt tog over, da Danmark solgte de vestindiske øver i Caribien til USA i 1915 og adgangen til sukkerrør forsvandt.

Efter omfattende istandsættelse genindviede Majbølle Møllelaug møllen i 1989. I dag fungerer møllen som et levende museum, og kornmagasinet huser et udstillings- og mødelokale, mens forrummet byder på en udstilling af gamle markredskaber.

Den restaurerede mølle står som et levende bevis på dansk håndværksmæssig kunnen og er et populært udflugtsmål for både lokale og besøgende. Møllevingerne er f.eks. fremstillet fra et stort egetræ fra det nærliggende Knuthenborg gods.

Majbølle Møllelaug, som er en forening, driver i dag møllens daglige aktiviteter, herunder events såsom Mølledagen den 3. søndag i juni og julemarkedet.

Der fri entré og typisk åbent hver tirsdag i juli og begyndelsen af august, du kan altid se mere på hjemmesiden. 

Hoteller i nærheden af Majbølle Mølle

 • Hotel Falster

  10,72 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  16,2 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Tornøes Hotel

  97,38 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  97,84 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Taastrup Park Hotel

  98,59 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Munkebo Kro

  102,68 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Brobyværk Kro

  104,38 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  105,41 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  106,53 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  107,46 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel