Molskroen - Lokale smagsoplevelser

Gå i historiens spor

Molskroen har lange traditioner med den gode gastronomi og forkælelse i højsædet. Sådan er det også i dag. Ikke mindst efter en gennemgribende modernisering i 2013, hvor de 18 værelser i dag fremstår nye og eksklusivt indrettet med stilfuldt design. 

Molskroens gourmet restaurant bygger på stolte traditioner med chefkokke som Wassim Hallal, Michel Michaud m.fl. i køkkenet, og nu siden 2016 med chefkok Steffen Villadsen i spidsen for den gastronomiske linie på Molskroen.

Molskroens køkkenchef, Steffen Villadsen, sætter en ære i både at hylde de kendte klassiske tilberedninger og det gode håndværk, samt hele tiden at videreudvikle Molskroens høje gastronomiske niveau, og har i løbet af det seneste år tilføjet et mere moderne udtryk til menukortet.

Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og gode service. Det er dyder, som de værner om hver eneste dag, samtidig med at de forfiner og udvikler deres måde at være restaurant og hotel på - altid med gæsten i fokus.

 

Opdateret af:
VisitAarhus, Djursland info@visitaarhus.com
VisitAarhus, Djursland