Museum Vestfyn - aktiviteter og oplevelser

Gå i historiens spor

JUL I ERNST
KOM MED til en hyggelig juleweekend i ERNST, d. 10. og 11. december kl. 10-15 med GRATIS ENTRÉ.

Oplev julestemningen i ERNST, hvor juletræet pryder de smukke stuer og spisebordet står dækket med det fineste musselmalede stel, klar til julefesten.
Både lørdag og søndag kan du i perioder mellem kl. 13.00-15.00 nyde skøn musik leveret af Duo Rosinante (Bent “Nante ” Nielsen og Ellen Margeritha Rosinante). Efter en rundtur i stuerne i ERNST kan du være heldig at få et ”musikalsk julekort” på vejen ud, når duoen periodevis spiller musik efter den gamle europæiske folketradition. På andre tidspunkter kan du nyde klassiske klavertoner fra flyglet i Musikstuen.
Julemanden besøger ERNST søndag kl. 13-14. Artige børn kan være heldig at få lidt julegodter af ham.
Søndag kl. 14-15 kan du deltage i ”stelquizzen” og finde ud af hvad du ved om Frederik Ernsts mange stel.

CAFÉ ERNST byder på gløgg og 3 æbleskiver til kr. 35. Du kan også købe julesmåkager, Summerbird chokolade samt kolde- og varme drikke, f.eks. varm kakao med flødeskum. Imens I fylder maverne med dejlige julelækkerier, kan børnene flette julehjerter.
Mangler du stadig en julegave, kalendergave eller gave til pakkespil? Så er museumsbutikken fyldt med spændende varer.

Julemanden besøger ERNST
Julemanden besøger ERNST søndag d. 11. december kl. 13-14 til Jul i ERNST. I julemandens julesæk er der julegodter til alle de artige børn, som kommer forbi for at hilse på ham.


Nytårskur
Fredag d. 20. januar 2023 inviterer Museum Vestfyn til Nytårskur i CAFÉ ERNST kl. 10-12.
Vi byder vi på dejlig morgenmad og inviterer til hyggeligt samvær og snak. Samtidig vil vi præsentere jer for museumsåret 2023 og vores nye årsbrochure, helt frisk fra tryk.
(Deltagelse kun med tilmelding: Du kan tilmelde dig nytårskuren på kommunikation@museumvestfyn.dk senest torsdag d. 12. januar 2023. Men vent ikke for længe – der er et begrænset antal pladser i CAFÉ ERNST).

Du kan holde dig opdateret på aktuelle aktiviteter og oplevelser i museets aktivitetskalender: Det sker

Se mere på www.museumvestfyn.dk

Opdateret af:
Udvikling Assens - VisitAssens info@visitassens.dk
Udvikling Assens - VisitAssens