NU Galleri

Foto: NU Galleri

NU Galleri

Foto: NU Galleri

NU Galleri

Foto: NU Galleri

NU Galleri

NU galleri på Maglemølle i Næstved, åbnede den 8. juni 2019. Det kunstnerdrevne galleri bliver bestyret af billedkunstneren Søren Martinsen og vil i fremtiden være et tilbud om nytænkende, eksperimenterende samtidskunst i Næstved.

Galleriet viser eksperimenterende og kompromisløs samtidkunst på en skarp og nutidig måde. Det ligger i det gamle fabriksområde Maglemølle ved Næstved Havn. Her er masser af plads, rå fabriksbygninger, et kreativt miljø og en rimelig husleje og det har gjort det oplagt at starte det galleriprojektet hér.

Ambitionen er ikke at gentage, men at introducere nye impulser til Næstved, og dette vil i mange tilfælde være kunstnere, som ikke nødvendigvis har tilknytning til Næstved. Vi udvælger kunstnere, som vi mener har en unik stemme i samtidskunsten og et stærkt personligt udtryk. Både etablerede og ganske unge kunstnere vil blive vist i galleriet.

For kunstsamlere og interesserede købere vil der også være muligheder for at erhverve sig skarp samtidskunst af høj kvalitet – og ikke mindst mulighed for at opdage nye og endnu ikke højtprofilerede kunstnere. Selvom galleriets primære mål er at fremvise kunst og lave gode udstillinger, vil vi bestræber vi os på at varetage professionel formidling og salg af de værker, der er i vores sfære.

Vi laver 4-5 udstillinger om året, og der kommer til at være lukket om vinteren. Vi har åbent 2 dage om ugen, samt efter aftale.

Se mere på NU galleris hjemmeside eller Facebook


Beliggenheden er lettere alternativ, og det anbefales at komme i bil (parkering forefindes) eller beregne en gåtur på ca. 15 min. fra Næstved St.. Galleriet befinder sig på 1.sal i Maglemølle 83. Adgang sker via udvendig trappe som fører til en gang - og for enden af denne ligger NU Galleri!

Hoteller i nærheden af NU Galleri

 • Det Nye Bandholm Badehotel

  46,23 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  50,21 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Taastrup Park Hotel

  59,14 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Absalon Hotel

  71,48 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  71,48 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  71,64 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  72,49 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  72,75 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  73,14 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Tornøes Hotel

  73,52 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel