På vigtig mission i Økolariet. Med Be Happy Pass

Foto: Økolariet

Dreng med arbejdsudstyr oplever en udstilling på Økolariet

Foto: Økolariet

Piger undersøge plastaffald, der er indsamlet i havet

Foto: VisitVejle

Far og søn på Økolariet

Se, hør, lugt, smag, tryk, prøv og mærk dig frem
til spændende viden om klima, klode og bæredygtighed. Gå en tur i et skibsvrag, bliv skyllet ud i toilettet, træd ind i en hjerne, hør et træ tale og meget mere. Glæd dig!

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Du får en pose melormechips. Den er helt gratis med dit Be Happy Pass – så tag det med på turen. Hør mere i Informationen.

Om Økolariet
Her kan du lege dig til ny viden om, hvordan dit og mit forbrug påvirker vores klode. Tryk, føl, lugt og smag dig gennem de mange interaktive oplevelser. Start med at tage ned på havets bund. Her er naturen i ubalance. Der er for mange alger, krabber og mudder. Og fiskene er væk. Hvad gør vi?

  

© Økolariet. Foto: Økolariet

Se det selv
Undersøg hvor meget plasten fylder i havet. Dyr bliver kvalt i plast. Andre spiser de små stumper plast, der flyder rundt. Undersøg hvor mange af de danske sild, der har små stumper plast i maven.

En tur i skoven
Tag med ned under skovbundens overflade og oplev alt det liv, der findes her - men som vi sjældent ser. Leg med vand og se, hvilken forskel det gør, om vand løber gennem en lige kanal eller et snoet vandløb. Spil og se, om du kender træernes blade. Se en animation og forstå, hvorfor vi i Danmark har så rent drikkevand - endnu. Og besøg rotternes verden med en gåtur i et kloakrør. Spænd sikkerhedsselen og prøv selv at blive skyllet ud i toilettet og videre gennem kloaksystemet (i en simulator - bare rolig). Spil videre. Leg dig klog på miljø, energi og ikke mindst klimaforandringerne fra Arktis til koralrevene.
Der er gratis entré for alle.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved

Hoteller i nærheden af På vigtig mission i Økolariet. Med Be Happy Pass

 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  0,09 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  2,89 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Vejlefjord

  14,41 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  18,72 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  25,32 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Jørgensens Hotel

  26,07 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Refborg Hotel Billund

  26,49 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Hedemarken

  36,45 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Tyrstrup Kro

  38,87 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Hovborg Kro

  39,04 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro