Rejs i tiden på Koldinghus. Med Be Happy Pass

Gå i historiens spor

Lad os være din kongelige familie for en dag
Kom og gå i de kongeliges fodspor på det gamle kongeslot. Leg dig ind i en spændende historie.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Vis dit Be Happy Pass i butikken på slottet og få dit Adventure Badge samt kongens egen eksklusive pen (eller i hvert fald en magen til).

Om Koldinghus
Hvis du har en bedstefar, som er 75 år, så ved du, at han er gammel. Men Koldinghus er ti gange så gammel. Det er nemlig mere end 750 år siden, det blev bygget. Dengang gik Danmarks grænse lige syd for Kolding. Så slottet var vigtigt og stod vagt for Danmark - for fædrelandet.

  

© Koldinghus. Foto: Preben Matthiesen.

Tag tilbage i tiden på Koldinghus
Koldinghus har spillet en stor rolle i Danmarks historie. Her har boet konger og dronninger. Og slottet er stadig fyldt med mysterier og hemmeligheder, som du kan udforske. Tør du tage en tur i fangekælderens mørke? Hvis ikke, så løb den modsatte vej op i Kæmpetårnet, hvor du får frit udsyn over hele Kolding by.

  

© Koldinghus. Foto: Steen Pedersen.

Meget mere end et museum
Slottet brændte i 1808, fordi nogle spanske tropper frøs og fyrede for hårdt i slottets kaminer. Det blev først restaureret i 1976-93. Og blev genopbygget igen med en innovativ arkitektur, hvor du let kan se forskel på de gamle dele af slottet og de nye. I dag er Koldinghus en attraktion og et museum, der er kendt for sine flotte særudstillinger.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

Få seje Adventure Badges til jeres pas
Tag passet med ud til de steder, du finder i passet. Vis det, når I kommer frem, og få jeres badge. Mange steder har endda et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All rights reserved

Opdateret af:
Destination Trekantområdet info@tdto.dk
Destination Trekantområdet