Rejs i tiden på Koldinghus. Med Be Happy Pass

Foto: Koldinghus

Tre børn har klædt sig ud og er nu klar til at indtage Koldinghus.

Foto: Preben Matthiesen

Koldinghus bliver spejlet smukt i Slotsøen

Foto: Steen Pedersen

Udklædt prinsesse viser tre børn og en far rundt på Koldinghus.

Lad os være din kongelige familie for en dag
Kom og gå i de kongeliges fodspor på det gamle kongeslot. Leg dig ind i en spændende historie.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Vis dit Be Happy Pass i butikken på slottet og få kongens egen eksklusive pen (eller i hvert fald en magen til).

Om Koldinghus
Hvis du har en bedstefar, som er 75 år, så ved du, at han er gammel. Men Koldinghus er ti gange så gammel. Det er nemlig mere end 750 år siden, det blev bygget. Dengang gik Danmarks grænse lige syd for Kolding. Så slottet var vigtigt og stod vagt for Danmark - for fædrelandet.

  

© Koldinghus. Foto: Preben Matthiesen.

Tag tilbage i tiden på Koldinghus
Koldinghus har spillet en stor rolle i Danmarks historie. Her har boet konger og dronninger. Og slottet er stadig fyldt med mysterier og hemmeligheder, som du kan udforske. Tør du tage en tur i fangekælderens mørke? Hvis ikke, så løb den modsatte vej op i Kæmpetårnet, hvor du får frit udsyn over hele Kolding by.

  

© Koldinghus. Foto: Steen Pedersen.

Meget mere end et museum
Slottet brændte i 1808, fordi nogle spanske tropper frøs og fyrede for hårdt i slottets kaminer. Det blev først restaureret i 1976-93. Og blev genopbygget igen med en innovativ arkitektur, hvor du let kan se forskel på de gamle dele af slottet og de nye. I dag er Koldinghus en attraktion og et museum, der er kendt for sine flotte særudstillinger.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved

Hoteller i nærheden af Rejs i tiden på Koldinghus. Med Be Happy Pass

 • Tyrstrup Kro

  14,65 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  18,61 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  24,28 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  26,5 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Vejlefjord

  28,04 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  32,76 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Svanen Billund

  34,02 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Gram Slotskro

  34,36 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Refborg Hotel Billund

  34,82 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Hovborg Kro

  36,01 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro