Rock for Voksne

Gå i historiens spor

Foreningen Rock for Voksne trives i Kulturhuset

Rock for Voksne i Ringsted er en forening, med alt hvad dertil hører af generalforsamling, valgt bestyrelse, vedtægter osv. Foreningen er godkendt af Ringsted Kommune - og har mulighed for at benytte byens kulturhus i Søgade 3 i Ringsteds centrum.

Foreningens formål er at holde et antal arrangementer i vinterhalvåret for det voksne publikum (dem, der er trådt ud af diskoteksalderen).

Et typisk arrangement består af en indledende fællesspisning, hvor man får en dejlig hjemmelavet menu. Derefter går man ned i stueetagen til salen, hvor et til lejligheden hyret rockband spiller frem til kl. ca. 01. Efter få sekunder er dansegulvet fyldt, og dét er det som regel aftenen igennem. Oftest spilles der kendt kopimusik fra hele rockhistorien.

Foreningen er et non-profit foretagende. Det er let at blive medlem. Det sker ved indgangen til det første arrangement, man deltager i.

Det anbefales at købe billet i forsalg hos Skjold Burne i Nørregade, da der kun sælges 100 billetter pr. arrangement. Man kan få mere at vide på www.rockforvoksne-ringsted.dk

Opdateret af:
Ringsted Turistinformation info@visitringsted.dk
Ringsted Turistinformation