Røgeri Hindsholm
Gå i historiens spor
Røgeri Hindsholm består af
- Røgeri med speciale i koldrøgning
- Tilhørende butik med røgeriets produkter samt gourmet specialiteter fra især Italien og Korsika
- En ude restaurant forår og sommer
- Speciale i at finde top gourmet produkter, på køkkenchefens forespørgsel
- Balsamico og vineddike produktion
Filosofien
Vi fremstiller 100 % kompromisløst. De bedste råvarer er altid udgangspunktet og vi bruger den tid som er nødvendig for at kunne opnå sublim kvalitet. Som eksempel tager det 1 måned at fremstille frisk bacon, og 2 måneder at fremstille lagret bacon. Vores laks blev i 2014, kåret som danmarks bedste koldrøgede laks, af Erhversfiskernes Fiskeavis.
I dag leverer vi til ca. 15 af de allerbedste køkkenchefer i Danmark, flere med Michelin stjerner. Filosofien og målet er, altid at opnå den sublime kvalitet, som er værdig til en Michelin restaurant.
Opdateret af:
VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
- Røgeri Hindsholm
- Stavrevej 4
5300 Kerteminde - Tlf. (+45) 66112503
- www.roegerihindsholm.dk/