Staurby Skov

Foto: Middelfart Kommune

Staurby Skov i Middelfarrt

Foto: Visitmiddelfart

Staurby Skov i Middelfart - Discgolf

Foto: Visitmiddelfart

Staurby Skov i Middelfart - Gynger og ringe

Staurby Skov, Middelfarts 124 ha store folkeskov, erhvervet af kommunen i 2016, tilbyder nærliggende friluftsfaciliteter. Et samarbejde mellem borgere, politikere og interessenter har skabt faciliteter, der fremmer friluftsliv og bevarer naturen og biodiversiteten.

Skoven giver rigelig plads til alle, du er velkommen til at gå, løbe, cykle, lege eller ride på hest - den er åben 24 timer i døgnet.

Her finder du MTB - teknikbane, Mountainbikespor, Vandreruter, Shelterplads, Audio walks, Hundeskov, Discgolf og familieplads.

Faciliteter og ruter

Familiepladsen: Det centrale mødested i Staurby Skov med en stor naturlegeplads, motionssti, bålhytter, et overdækket spise- og læringsrum, samt en åben plads med tribune til diverse kulturbegivenheder og meget andet.

Vandreruter: Du finder mange forskellige ruter i Staurby Skov.
Rød rute 1,2 km
Gul natur- og kulturrute 3 km
Blå rute 4 km
Lilla rute 7 km

Discgolf: Prøv kræfter med en særlig sportsgren i skoven. Her finder du en 12 hullers discgolfbane i Staurby Skov, som kan bruges af alle.
Discgolf er simpelt forklaret golf, hvor køller og kugler er skiftet ud med særlige frisbees, kaldet discs. I stedet for huller i jorden kaster man efter metalkurve.

Audiowalks: Opgradér din vandretur med fortællinger i lokalområdet.
En audiowalk giver muligheden for at få lidt ekstra med hjem i rygsækken når du har været på tur. De er en slags guidet tur, som man kan følge i sit eget tempo. Historierne omhandler både naturen, kulturhistorien eller et eventyr på den rute man går.
Læs mere om audiowalks her.

Hundeskoven: Hundeskoven ligger i den østlige del af Staurby skov, og dækker et areal på ca. 5,7 ha., omkranset af 1.13 km hegn. 
Området er udstyret med en agilitybane, hvalpegård på ca. 200 m2, madpakkehus, borde- og bænkesæt og skraldespande.

Se folder om Staurby Skov her.

 

Hoteller i nærheden af Staurby Skov

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  7,07 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  15,79 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Vejlefjord

  18,17 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  25,68 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  25,89 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Tyrstrup Kro

  26,43 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Frederik VI's Hotel

  32,33 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Jørgensens Hotel

  38,23 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  42,03 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Brobyværk Kro

  44,57 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro