Tjek kunsten på Trapholt. Med Be Happy Pass

Foto: Kenneth Stjernegaard

To søskende studerer et moderne maleri på Trapholt

Foto: Trapholt

Familie ser nysgerrigt på en ef Trapholts skulpturer

Foto: Mette Krull

Dreng og pige løser sjove opgaver på kunstmuseet Trapholt

Trapholt har oplevelser til hele familien

Sans, mærk og leg dig ind i den verden, voksne kalder kunst og design. Se interaktive udstillinger, du kan mærke på hele kroppen. Nyd en kreativ dag sammen. Gratis entre for alle u. 18.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Få en gratis tegn-selv kunstplakat. Gå til vores billetsalg og vis dit Be Happy Pass.

Om Trapholt
Trapholt er et museum for hele familien. Og museet kan fint indtages af dig på fx 7 år eller dig på 43. Lav fx din helt egen udstilling. Gå på opdagelse og find de værker, som betyder noget for dig. Det kan være noget med sjove farver. Eller det, I som familien, synes er spændende. Eller noget helt andet... Ved hjælp af en rund brik, kan du udvælge værker og designe din helt egen udstilling. Velegnet for børn mellem 5-99 år.

 

Spændende opgaver og pilfinger-zoner
Til alle store særudstillinger laver Trapholt særlige opgaver eller lege, så kunst og design også taler til børn. De er helt gratis. I alle udstillinger finder du også sjove sansekasser eller andet, som du kan røre ved og lege med.

For de mindste
...er der en kunstjagt, hvor I skal lede efter dyrespor. Den jagt foregår i kælderen, hvor du skal finde værker med dyr.

Husk også, at Trapholt har en fantastisk park med den mest fantastiske udsigt over Kolding Fjord. Brug den gerne, hvis I har brug for en pause til at nyde naturen og/eller få brændt lidt krudt af.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved

Hoteller i nærheden af Tjek kunsten på Trapholt. Med Be Happy Pass

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  15,05 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Tyrstrup Kro

  16,1 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  23,03 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  24,95 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Vejlefjord

  25,07 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  29,37 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Svanen Billund

  35,72 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  36,59 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Gram Slot & Slotskroen

  37,8 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slot og Slotskroen. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer.

  Læs mere : Gram Slot & Slotskroen
 • Hotel Hovborg Kro

  39,11 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro