Forlænget weekendophold på Hotel Gjerrild Kro

4,73493974251919 af 5 stjerner

Inkluderer pr. person pr. ophold:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x Velkomstdrink og 2-retters middag fredag
 • 1 x madpakke, kaffe og 3-retters middag lørdag

Mere om Hotel Gjerrild Kro

Midt mellem Djurslands eventyrlige skove og Kattegat-kystens børnevenlige strande, ligger Hotel Gjerrild Kro. Der er kun 10 minutter til Grenå og 45 minutter til Randers Regnskov og Aarhus. Attraktionerne taler for sig selv, men naturen skal og bør opleves.

Gjerrild Bygade 16, 8500 Grenå
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Kæledyr
 • Gratis parkering
 • Restaurant
 • Ladestik til el-bil
 • Lufthavn: 40 km
 • Tog: 10 km
 • Busstop: 100 m
 • Badestrand: 1 km
 • Fiskeri: 1 km
 • Golf: 10 km
 • 18 Værelser

Andre ophold påHotel Gjerrild Kro

Attraktioner i nærheden af Forlænget weekendophold

 • Foto: Sostrup Slot

  Sostrup Slots Park

  0,5 km

  Sostrup Slotspark 

  Sostrup Slot er omgivet af en magisk park med bøgegrønne skove og dens gamle krogede træer, der omkranser den gamle voldgrav. Stedet har i mange år tiltrukket mennesker fra nær og fjern, og de store, skyggende trækroner og små stier leder dig smygsomt gennem parken, rundt om slottet og ind i den omkringliggende skov.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #sostrupslot #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Sostrup Slots Park
 • Foto: Destination Djursland

  Grenaa Kirke

  10,09 km

  Grenaa Kirke - en historisk bygning

  Det ældste murværk, der stadig er tilbage fra den oprindelige kirke, stammer fra grundlæggelsen af ​​købstaden. Det er ikke muligt at vide, hvordan kirken så ud på det tidspunkt, men dens centrale placering tyder tydeligvis på dens store betydning.

  I 1649 blev kirken ødelagt af en brand i dens indre. Det, man ser i dag, er et hvælvet kirkerum, der blev bygget i 1650'erne.

  Grenaa Kirke er indviet til Skt. Gertrud, skytshelgen for rejsende.

  Den er bygget af munkesten og granitkvadre. En ombygning gav kirken dens karakteristiske spir flankeret af gavle (1870'erne).

  Den ældste altertavle stammer fra Holmens Kirke i København. Grenaa-borgerne købte den og reddede den dermed fra de brande og bombardementer, der hærgede København.

  Kirken er bygget i gotisk stil og blev omfattende restaureret i 2001. I samme forbindelse fik den et af Nordeuropas bedste orgler, og klokkespillet med 48 bronzeklokker hører også til eliten af ​​sin slags.

  Kirken er åben mandag - fredag fra kl. 14.00 til 16.00. Der tages forbehold for kirkelige handlinger.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #grenaakirke #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Grenaa Kirke
 • Foto: Kattegatcentret

  Kattegatcentret - et hav af oplevelser

  12,01 km

  Pingviner i en verden for sig

  Det store pingvinanlæg i Kattegatcentret er ét af de eneste i verden, hvor du kommer helt tæt på de subantarktiske pingviner. På førstesalen står du midt i deres kolde, larmende og lugtende verden – nederst kan du nyde roen og det spektakulære syn, når verdens hurtigste pingviner slår vingerne ud og flyver gennem vandet.
  Mød pingvinerne her.

  HAPS … så er der bid!

  Kom og vær med, når dagens spækkede aktivitetsprogram byder på fodring, træning og spændende fortællinger om det fascinerende liv i havet. Hver dag kan du være med, når hajerne bliver fodret og trænet i den store, tropiske hajtank. Oplev hajfinner skære gennem vandet og se de faretruende tandsæt flå fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Vil du have vand i håret, så stå helt tæt på, eller bliv omringet i hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne!
  Oplev træning og fodring her.

  Kom helt tæt på

  Hver dag bliver mylderet fodret af Kattegats fisk i det kæmpestore Oceanarium, så gi’ lige dykkeren en haj-five – han har lækkerier med til alle. Mød også Haveksperten, der får dig tættere på de forunderlige havdyr end nogensinde før!
  Mød haveksperten her.

  Legesyge sæler og vandlegeplads

  Kattegatcentret forsætter udenfor – ja, helt ud til Kattegat! Hér kan du forelske dig i de dygtige, legesyge sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver. På legepladsen er store havdyr klar på en gemmeleg, mens børnene kan sjaske og plaske på vandlegepladsen og bygge sandslotte i sandkassen. I sommerferien kan både du og børnene fange en krabbe, der kan nappe!
  Udenfor - et hav af oplevelser.

  200 arter af havdyr

  Du kan også komme helt tæt på 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr – fra den mindste gople til den store sandtigerhaj og alle hans venner. Og i Kattegatcentret kigger du ikke bare gennem ruden – her er åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, og i rørebassinerne kan du klappe en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med krabber.
  Mere end 200 arter.

  Alt mellem himmel og hav

  Du kan også dyste, lære og endda stå i gabet på en fortidshaj i en verden af spændende, interaktive udstillinger. Eller hvad med at hive dykkerdragten over hovedet og springe ud på dybt vand – eller måske ligefrem overnatte og Zzzzove om kap med hajerne? Massevis af spændende særarrangementer venter på dig!
  Spring ud på dybt vand.

  Vinterbadning

  Kattegatcentret har åbent hele året og tilbyder også vinterbadning.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #kattegatcentret #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Kattegatcentret - et hav af oplevelser
 • Foto: VisitAarhus

  Naturområde Kolindsund

  13,6 km

  Oprindelig var Kolindsund er stor tunneldal. Senere blev det et sund, der forbandt Grenaa med Randers. Endnu senere blev det til en sø. Men efter at Danmark mistede Sønderjylland i 1864, blev behovet for jord til dyrkning mere påkrævet, og Kolindsund blev afvandet.

  En tur på den gamel søbund

  I dag sørger kunstige diger og pumper for, at den gamle søbund holdes tør. Pumpevandet går ud i den snorlige Nordkanal, og det mere naturlige afløbsvand går gennem den langt mindre, men mere slyngede Sydkanal. Området er rigt på dyreliv, og det er et godt fiskeområde, når det gælder havørreder, gedder, aborrer, skaller og brasen.

  Kolindsund løber fra Grenaa til Kolind, og der er derfor mange muligheder for at opleve området. I Kolind kan man fx parkere ved Drasbeksgade og i Grenaa findes der parkering ved stationen bag Netto.

  Læs meget mere om Kolindsund på www.kolindsundnatur.dk og www.kolindsund.dk.

  Fiskekort til Kolindsund kan købes i Kolind Boghandel.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #kolindsund #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Naturområde Kolindsund
 • Foto: Djurs Sommerland

  Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

  19,17 km

  Nyhed 2024: Svimlende høj droptårn

  I det populære Mexicoland kan du i 2024 opleve en helt ny forlystelse - et droptårn på 60 meter og dobbelt så høj som både Piraten og DrageKongen, som er nogle af de største rutschebaner i Danmark.

  Højde: 60 meter, frit fald: 100 km/t, puls: høj, adrenalin: i top!

  Dinosaurland – et gigantisk temaland

  Dinosaurland er et fantastisk temaland med hele 25 dinosaurer i fuld størrelse og med 6 sjove forlystelser for både små og store dinojægere.

  Spring på den 400 meter lange familierutschebane, T-Rex Family Coaster, og sus tæt forbi kæmpestore kødædere og imponerende langhalse. Eller tag på jeep safari med Dino Xpedition gennem dinosaur-reservatets kringlede miner og tætte skove, hvor fortidsøglerne hersker.

  Glæd jer også til at udforske Dinosaurlegepladsen, hvor ældgamle dinosaurknogler og helt nye oplevelser altid gemmer sig lige under overfladen og om det næste hjørne.

  Danmarks sjoveste rutschebaner for hele familien

  Skal der fart på, så er I kommet til det rette sted. I Djurs Sommerland kan I nemlig opleve 8 af Danmarks allersjoveste rutschebaner. Hop ombord i Piraten, der med sin højde på 32 meter og tophastighed på 90 km/t er kåret til en af verdens bedste rutschebaner.

  Mærk suset, når DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – dykker fra 30 meters højde med 85 km/t. Eller spring på Juvelens ATV’er og bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane!

  Prøv også familierutschebanerne, Thors Hammer, Den Vilde Hønsejagt og Jungle Rally, hvor selv de yngste vovehalse kan være med.

  Vandland for vandhunde

  Husk at medbringe badetøjet, når du besøger Djurs Sommerland og få en ekstre skøn oplevelse i det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solen ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

  Mad, hygge og grønne oaser

  Der er plads til både sjov og hygge i Djurs Sommerland. Når I har udforsket de mange temalande og afprøvet nogle af de mange forlystelser, kan det være tid til en hyggestund i en af parkens utallige grønne oaser. Snup jer en bid mad på et af de mange hyggelige spisesteder, hvor I kan vælge mellem alt fra byg-selv burgere og buffeter til lækre wraps og salater. Eller I kan vælge at spise den medbragte mad i en af parkens mange grønne områder.

  Sjov i verdensklasse

  Djurs Sommerland er bogstaveligt talt sjov i verdensklasse. Så tag familien under armen og oplev selv, hvorfor parken blev kåret til ”Europas Bedste Familiepark” i 2019 og ”Årets Forlystelsespark i Danmark” i 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.

  Husk, når entreen er betalt, har I fri adgang til alle parkens forlystelser.

  Sæson 2024: 27. april – 20. oktober.
  Se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #djurssommerland #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Djurs Sommerland - Nordens største sommerland
 • Foto: Skandinavisk Dyrepark

  Skandinavisk Dyrepark

  20,62 km

  Oplev isbjørnene

  Kom og oplev de nysgerrige isbjørneunger i deres eget anlæg og bliv betaget af, hvordan de leger, laver ballade og går på opdagelse med deres mor. I den store isbjørnepark kan du også møde de fire gigantiske voksne hanner. Det giver et sug i maven, når rundt regnet 2 tons isbjørn plasker med vand - lige under dine fødder.

  Udover isbjørne kan du også opleve brunbjørne, havørne og ulve, men også mange andre nordiske dyr i de store naturlige anlæg.

  Tag en snak med dyreparkens guider, som altid står klar med spændende og lærerige historier fra dyrenes verden.

  Rovdyrfodringer og havørneshow

  Følg med når guiderne fodrer rovdyrene. Her kan du lytte til de spændende og levende fortællinger om dyrene og lade dig betage af de majestætiske Stellers havørne under det flotte ørneshow. Tip: det bedste blik får du fra tribunen.

  På din gang rundt på naturstien, kan du se, hvordan man også giver plads og gode levevilkår til vildtlevende dyr og insekter. Her kan du rigtig lade dig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem!

  Ekstra aktiviteter

  Midt i parken finder du en samling af kranier, skind og gevirer, som alle sammen må røres ved. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr, som gerne står og venter på lidt dyrefodder, som kan købes ved indgangen.

  Har børnene brug for at brænde lidt krudt af, skal I blot styre over til den kæmpestore og meget roste legeplads tæt på caféen og det overdækkede picnic-område.

  Spisetid eller lækkersulten?

  Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset og smag de lækre retter inspireret af ”det vilde køkken”. Menukortet byder på velsmagende specialiteter, sunde salater, lækre grillmenuer og lidt til den søde tand.

  Medbragt mad er velkommen og kan nydes på de mange overdækkede picnic-områder rundt i parken.

  Der er også mulighed for at grille jeres medbragte mad i Grillhytten eller bestille forskellige slags grillpakker forud for besøget. Isboderne tilbyder lækre is, store isvafler, snacks, pølser og drikkevarer.

  Tag en souvenir med hjem

  I souvenirbutikkerne findes et stort og flot udvalg af kvalitetsvarer for enhver smag og pengepung.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #skandinaviskdyrepark #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Skandinavisk Dyrepark
 • Foto: Annelise Munkholm Zoo

  Munkholm Zoo

  20,1 km

  Helt tæt på dyrene

  Med mere end 90 forskellige arter fordelt på over 400 dyr er i garanteret en spændende dag. Tag med dyrepasserne rundt når de vilde dyr bliver fodret og hør om hvordan det er at arbejde med dyr. Vær med når de “tamme”, vilde dyr bliver vist frem og hør dyrepasserne fortælle om livet i naturen.

  Dyreoplevelser i øjenhøjde

  I Munkholm Zoo finder du masser af oplevelser for børn i alle aldre, der vil have dyreoplevelser i øjenhøjde. Munkholm Zoo ligger i fredfyldte omgivelser på Djursland og byder på heldagsoplevelser for familien. Her er mange tilbud til dyreglade børn i alle aldre. Du kan klappe en kanin, røre ved en ged, stryge et vildt dyr over ryggen, mærke på en slange, ride en tur på en pony, eller se på de mange andre spændende eksotiske dyr i parken. Munkholm Zoo er overskueligt, børnene bliver ikke væk, og der er aldrig langt til et nyt dyr - eller til den alsidige legeplads. Der er spisepladser (også overdækket) overalt i parken, og du bestemmer selv, om maden skal købes i Servalggrillen, eller om den medbringes i madkurven.

  Bliv dyrepasser for en dag!

  Du hjælper dyrepasseren og kommer med ind til nogle af dyrene, som du også er med til at fodre. Du får mange spændende ting at vide om dyrene, og har du kamera med, får du et billede af dig selv og dit ynglingsdyr. Skal bestilles på forhånd.
  Slap af i “serval grillen” mens børnene leger på legepladsen. I kan også hygge jer med madpakken ved nogle af vores overdækkede madpakkeområder.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #munkholmzoo #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Munkholm Zoo
 • Foto: Destination Djursland

  Løvenholm Skovene

  24,49 km

  Løvenholm Skovene huser en af landets ældste kronvildtstammer, som kan føres direkte tilbage til stenalder-stammen. Området rummer mange spændende sagn og historier.

  Der er mulighed for dejlige traveture i skoven og et smut til søen, som ligger smukt i skoven.

  Der er masser af flotte gamle allér, der omkranser store dele af det skønne område, både rundt om selve det bebyggede område og en del af den store sø.

  Læs mere om Løvenholm Skovene og Løvenholm Gods lige her.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #løvenholm #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Løvenholm Skovene
 • Foto: Asger Christiansen

  Djurslands Jernbanemuseum

  24,63 km

  Oplev Djurslands Jernbanemuseum som er opbygget i og omkring den mere end 100 år gamle lokomotiv remise i Ryomgård.

  Udstillingen

  Udstillingen på Djurslands Jernbanemuseum omfatter ca. 2000 effekter. Lige fra de mindste ting, håndværk, signallygter, litteratur, reglementer til de store damplokomotiver, person- og godsvogne fra DSB og privatbanerne.

  Prøv også museets flotte modelbane Spor HO. 

  Fra oktober til juni har museet kun åbent for grupper på min. 10 personer, som har lavet en aftale på forhånd. For aftale ring til +45 23 42 57 43.

  Læs meget mere om museet her.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #djurslandsjernbanemuseum #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Djurslands Jernbanemuseum
 • Foto: Ree Park Safari

  Ree Park Safari

  27,05 km

  Kom tæt på dyrenes verden i Ree Park Safari

  I Djurslands store safaripark får du masser af vilde indtryk. På din rejse gennem parkens verdensdele oplever du en verden fuld af fascinerende dyr. I de naturskønne rammer har dyrene god plads til bevægelse og naturlig adfærd.

  Mød de sjældne bongo antiloper, geparderne, som den eneste dyrepark i Danmark og Skandinaviens eneste sorte næsehorn. Besøg de nysgerrige lemurer, de frække dødningehovedaber og flere andre abearter, som du går frit på abeøerne sammen med.

  Vilde dyreaktiviteter

  Hvad end I har lyst til at se klappedyr for mindre børn eller leoparder på afstand, så besøg Ree Park Safari og få oplevelser for livet. Hver dag byder på masser af sjove og spændende aktiviteter for dig og din familie.

  NYHED 2024: Offroad Patrulje kun for børn

  Glæd jer til årets nyhed i Ree Park Safari, Junior Ranger World. Gennem leg og læring bliver børn uddannet til at passe på verdens natur. Tag med på Danmarks første offroad patrulje for seje børn, hvor dyr venter på at blive opdaget, og spændende missioner venter på at blive udført!

  I elektriske land rovers kan børn selv køre på patrulje, og når tracket er gennemført, får børn deres helt eget Junior Ranger Kort og bliver ægte ranger. Pas på fotofælderne og de farlige dyr på vejen!

  Land Rover Safari

  Tag med på en forrygende safaritur på den store savanne og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre dyr. Undervejs fortæller guiden om savannens vilde dyr og Ree Parks arbejde med naturbevarelse i parken og i Masai Mara i Kenya.

  Amerika Expressen

  Kom med på en fascinerende togtur udover den nordamerikanske prærie. Damptoget Black Beauty, som kører på rigtig damp, eller dieseltoget Armstrong, fører an, når du stiger ombord på en tur tilbage i tiden, og du kommer helt tæt på bison, elge, sortbjørne og arktiske ulve.

  Se dyrene blive fodret

  Gå ikke glip af dyrefodringerne, hvor de dygtige guider fortæller om dyrene og deler ud af de mange sjove historier og fun-facts. Se de glubske løver springe efter fodret, de livlige oddere blive udfordret i at finde maden eller geparder jage føden med 70 km i timen. Hver fodring er unik, og dyrene kommer ofte tættere på til en fodring, så hele familien kan sagtens se flere fodringer i løbet af dagen.

  Find priser for diverse aktiviteter her.

  Praktiske oplysninger

  Parkering

  Ree Park Safari tilbyder 450 gratis parkeringspladser lige uden for parken. Handicapparkering og motorcykelparkering er også tilgængelige tættere på indgangen. Der er mulighed for el-opladning af biler med Clever og E.ON.

  Offentlig transport

  Fra Aarhus:

  • Regionalbus 123 til Ebeltoft. Skift til bus 351 mod Grenaa og stå af i Hyllested. Herfra er der ca. 3 km til Ree Park.
  • Regionalbus 122 mod Grenaa og stå af i Tirstrup. Herfra er der ca. 7 km til Ree Park.

  Fra Randers:

  • Regionalbus 212 til Ebeltoft. Stå af i Øksenmølle, hvorfra der er knap 5 km til Ree Park, eller fortsæt til Ebeltoft og skift til bus 351 mod Grenaa, stå af i Hyllested.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #reeparksafari #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Ree Park Safari
 • Foto: Per Bille

  Fregatten Jylland - et af verdens længste træskibe

  34,88 km

  Gå ombord på Fregatten Jylland og kom helt tæt på historien. Nyd duften af tjære, sæt dig i kongens salon - men hold dig for ørerne, når kanonen skydes af.

  Maritim kulturoplevelse for hele familien

  Gå ombord på skibet og oplev historien blive skyllet ind over dig, når engagerede guider fortæller gribende beretninger for både børn og vokse. De yngste kan udforske Fregatten Jyllands hemmeligheder og hjælpe skibsdrengen Karl med at finde hans forsvundne lommekniv. Prøv kræfter med det barske matrosliv og test om du har, hvad der skal til for at klare de fysiske opgaver, der ventede sømændene på Fregatten Jylland i 1800-tallet.

  Om sommeren kan du sejle ud med fregattens lille sejlskib Robarkasse No. 1, og så kan de modigste klatre en tur op i fregattens stormast og opleve Ebeltoft højt til vejrs.

  Et levende museumsskib

  Fregatten Jylland blev søsat i 1860 som et krigsskib med 44 kanoner, dampmaskine og et mandskab på 437 sømænd. Det har sejlet som kongeskib og på togter til eksotiske øer. Nu ligger Fregatten Jylland som vartegn og levende museumsskib i Ebeltoft, og byder på aktiviteter og spændende temaudstillinger for både børn og voksne.

  Mød også fregattens mange håndværkere, som dagligt arbejder med restaureringen af det smukke skib og som i den grad er med til at holde skibet og det gamle håndværk i live.

  Fregatbutikken byder på spændende souvenirs og maritime gaver for enhver smag. Og så kan madpakken spises mellem kanonerne på batteridækket.

  Book et ophold inkl. besøg på Fregatten Jylland

  På Visitbox kan du booke billetter til Fregatten Jylland, booke overnatning og mange andre aktiviteter

  Book på Visitbox her

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #fregattenjylland #visitdjursland #visitaarhusregion

  Læs mere : Fregatten Jylland - et af verdens længste træskibe
 • Foto: Memphis Mansion

  Memphis Mansion

  48,32 km

  Memphis Mansion - En hyldest til Elvis Presley kongen af Rock 'n' Roll!

  Hvem kender ikke Elvis eller hans musik og den stemning, der omfavnede hans liv. I Randers kan du komme helt tæt på netop denne atmosfære - fra sydstaterne, fra 50'erner og fra starten af Rock 'n' Roll perioden. På Memphis Mansion kan du se og opleve en af de størst privatejede samlinger af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen - herunder bl.a. nogle af de karakteristiske Elvis' scenekostumer.

  Museet er en tro kopi af Elvis’ fødehjem i Tupelo, i daglig tale Tupelo Huset, et lille træhus på ca. 50 kvadratmeter. Intet andet sted i verden kan du på et og samme sted opleve, hvor Elvis blev født i 1935, og hvor han levede fra 1957 og frem til sin død i 1977, blot 42 år gammel.

  Jonny Cash - The Man In Black

  Også Jonny Cash var en musiklegende, og det er også på Memphis Mansion du, som det eneste sted uden for USA, kan komme helt tæt på det store idol. Oplev musikken, håndskrevne noter fra Cash, originale breve og merchandise fra Cash' tours - og meget mere.

  En middag på restaurant Highway 51 Dinner

  Nyd en menu inspireret af maden i Sydstaterne og mærk den stemning, som er karakteristisk både fra stedet og fra 50'ernes svundne tid.

  Læs mere om Restaurant Highway 51 Dinner her.

  Gratis entré for børn under 12 år ifølge af voksen. 

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #memphismansionranders #theking #visitranders 

  Læs mere : Memphis Mansion