Hotel Skanderborghus, Skanderborg

En perle i Skanderborg ved sø og skov

Gæsteanmeldelser
334 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Skanderborghus, Skanderborg

En perle i Skanderborg ved sø og skov

Gæsteanmeldelser
334 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Beskrivelse

Der går en historie om, at da kong Christian 4. som barn skulle lære sømandskab, fik han et miniaturekrigsskib, som han sejlede med på kryds og tværs af Skanderborg Sø. Om den historie nu er rigtig, kan man vel ikke sige med sikkerhed, men hvad der til gengæld er helt sikkert: Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov.

Da hotellet åbnede i 1961, kostede en kop kaffe tre kroner, og det blev hurtigt et populært sted at gæste og holde fester og selskaber. I 1974 blev den berømte danske arkitekt Verner Panton bedt om at modernisere hotellet med nye møbler og tæpper og ikke mindst de berømte Pantella-lamper, som stadig findes på enkelte værelser på hotellet. I slutningen af 1980 erne blev der indrettet kursuslokaler, og Hotel Skanderborghus blev ikke blot et populært sted at holde selskaber, men også meget brugt til møder og konferencer, samtidig med at et stort antal gæster kom på weekendophold ved Skanderborg Sø.

 • Gratis internet

 • Restaurant

 • Gratis parkering

 • Fitness-faciliteter

 • Lufthavn: 70 km

 • Togstation: 3 km

 • Busstop: 10 m

 • Badestrand: 200 m

 • Fiskeri: 100 m

 • Golf: 5 km

 • 45 værelser

Med udsigt over Skanderborg Sø

Det er målet at gøre Hotel Skanderborghus til Skanderborgs foretrukne spisested. Udgangspunktet er den gode danske mad, men menukortet er også præget af udenlandsk inspiration lige fra de stegte sild og den gammeldags æggekage på frokostmenuen til middelhavsplatten, den gode bøf og jægerschnitzlen på aftenkortet. Hotellets restaurant er intim og har en fantastisk udsigt over Skanderborg Sø.

Værd at vide

Hotel Skanderborghus råder over 45 individuelt indrettede hotelværelser. Alle værelserne har eget toilet og bad, fladskærms-tv og udsigt over skoven eller søen. Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet, og der er gratis parkering uden for hotellet. Efter et besøg i restauranten kan du slappe af med en drink ved pejsen eller gå en aftentur ved søen. Hotellet ligger nogle få hundrede meter fra Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for lystfiskeri, sejlsport, svømning, golf og tennis. Der er en halv time i bil til Aarhus.