Hotel Vejlefjord, Stouby

Gæsteanmeldelser
3985 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Vejlefjord, Stouby

Gæsteanmeldelser
3985 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Spa- og wellness i verdensklasse på slottet i skoven

Her er al den fred og ro, du kan drømme om. Det smukke hotel har wellnessafdelingen Kur & Spa, hvor kroppen og sjælen forkæles med plejende behandlinger og sanseoplevelser i De unikke Termiske Bade. Ude i naturen på de ca. 20 km oprindelige kurveje kan du få pulsen op, men også tage et hvil på de opstillede bænke, og nyde den fantastiske udsigt over skov, park og fjord.

I hovedbygningen er atmosfæren hyggelig. Du fornemmer tydeligt, at herregårdsstemningen og historiens vingesus stilen er gennemført, lige fra de afhøvlede trægulve, til prismelysekronerne i loftet. Hotellet serverer sund og ærlig kost, som køkkenet tilbereder med sæsonens friske råvarer. I sommerhalvåret er der servering på den store panoramaterrasse.

Kur & Spa

En stor del af oplevelsen i Hotel Vejlefjord Kur & Spa er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Det er svært ikke at nyde livet, når man ligger i et udendørs bassin med varmt vand og kikker ud over skov og fjord.

Enestående spa- og wellnessfaciliteter

Plads til fordybelse

De Termiske Bade er unikke i hele Nordeuropa. Bygget af den smukkeste granit midt i skovens dybe stille ro. Syv bassiner, sansebrus, saunaer og dampbade forkæler dine sanser. Hvert bad, hver hule, hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig.

I forbindelse med de Termiske Bade ligger Danmarks første og eneste Thalasso Spa. Thalasso kommer fra det græske ord thalassa, som betyder "hav". En Thalasso spa skal ligge direkte ved havet under indflydelse af havets klima.

Kur & Spa er inspireret af de oprindelige kursteder i Europa. Her fokuseres på de terapeutiske egenskaber som virker helende, velgørende og afslappende for kroppen og sindet. Hvilket selvfølgelig afspejles i de behandlinger der tilbydes i spa-afdelingen.

Spabehandlinger

Spaafdelingen på Hotel Vejlefjord byder velkommen til en verden af plejende og terapeutiske behandlinger, og et behandlingsprogram, der gør det let at finde netop den behandling du har brug for. Vælg mellem signaturbehandlinger, kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger og wellnesspakker.

Husk at booke dine behandlinger i Spa-afdelingen på forhånd.

Se kalender og priser