Hotel Vejlefjord, Stouby

Gæsteanmeldelser
3753 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel Vejlefjord, Stouby

Gæsteanmeldelser
3753 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Spa- og wellness i verdensklasse på slottet i skoven

Her er al den fred og ro, du kan drømme om. Det smukke hotel har wellnessafdelingen Kur & Spa, hvor kroppen og sjælen forkæles med plejende behandlinger og sanseoplevelser i De unikke Termiske Bade. Ude i naturen på de ca. 20 km oprindelige kurveje kan du få pulsen op, men også tage et hvil på de opstillede bænke, og nyde den fantastiske udsigt over skov, park og fjord.

I hovedbygningen er atmosfæren hyggelig. Du fornemmer tydeligt, at herregårdsstemningen og historiens vingesus stilen er gennemført, lige fra de afhøvlede trægulve, til prismelysekronerne i loftet. Hotellet serverer sund og ærlig kost, som køkkenet tilbereder med sæsonens friske råvarer. I sommerhalvåret er der servering på den store panoramaterrasse.

Kur & Spa

En stor del af oplevelsen i Hotel Vejlefjord Kur & Spa er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Det er svært ikke at nyde livet, når man ligger i et udendørs bassin med varmt vand og kikker ud over skov og fjord.

Enestående spa- og wellnessfaciliteter

Plads til fordybelse

De Termiske Bade er unikke i hele Nordeuropa. Bygget af den smukkeste granit midt i skovens dybe stille ro. Syv bassiner, sansebrus, saunaer og dampbade forkæler dine sanser. Hvert bad, hver hule, hvert rum byder på en sanseoplevelse for sig.

Kur & Spa er inspireret af de oprindelige kursteder i Europa. Her fokuseres på de terapeutiske egenskaber som virker helende, velgørende og afslappende for kroppen og sindet. Hvilket selvfølgelig afspejles i de behandlinger der tilbydes i spa-afdelingen.

Spabehandlinger

Undersøgelser viser, at du slapper bedre af, når du er i naturlige og grønne omgivelser. Derfor er naturen bragt ind i spaafdelingen og spabehandlingerne er inddelt i kategorierne: Naturens Skønhed, Skovens Stille Ro og Fjordens Brise.

Den sidste nye spaafdeling på Hotel Vejlefjord hedder Thalasso Spa og er Danmarks første og ene Thalasso. Thalasso kommer fra det græske ord thalassa, som betyder "hav". En Thalasso spa skal ligge direkte ved havet under indflydelse af havets klima.

Husk at booke dine behandlinger i Spa-afdelingen på forhånd.