SDH Miniferie på Montra Hotel Sabro Kro

Green Key_V3

Green Key godkendt

4,63238769014923 af 5 stjerner

Inkluderer pr. person pr. nat:

 • Overnatning
 • Morgenmad
 • 2-retters menu (kokkens valg)

Mere om Montra Hotel Sabro Kro

Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

Viborgvej 780, 8471 Sabro
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Fitness-faciliteter
 • Green Key_V3 Green Key mærket
 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Kæledyr
 • Ladestik til el-bil
 • Gratis parkering
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Lufthavn: 49 km
 • Tog: 6,2 km
 • Busstop: 0,5 km
 • Badestrand: 15,5 km
 • Fiskeri: 8 km
 • Golf: 6,2 km
 • 88 Værelser

Andre ophold påMontra Hotel Sabro Kro

Attraktioner i nærheden af SDH Miniferie

 • Foto: VisitAarhus

  Fårup Kirke

  0,93 km

  Kirken, som består af romansk kor og skib med vestforlængelse (o. 1500) samt tårn fra 1880, er speciel ved at have tre nyere stræbepiller fra 1952-53 på hver af skibets langmure.
   
  Åben fra solopgang til solnedgang.

  Læs mere : Fårup Kirke
 • Foto: VisitAarhus

  Geding Sø

  4,78 km

  Nyd den totale stilhed

  Pak fiskestangen og kom helt ned i tempo. Der er et dejligt stort græsareal ned til søen hvor du kan nyde en hjemmebragt madpakke, en lille lur og naturens stilhed. Nyd dagen med en vandretur i området ved Geding Sø samt den flotte vilde natur. 

  Vær opmærksom på at skrænterne ned til den dybe sø er stejle.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #gedingsø #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Geding Sø
 • Foto: Maria Randima

  Botanisk Have

  12,04 km

  De mange rum

  Haven er anlagt i et meget kuperet terræn med mange forskellige rum i forskellige størrelser. Små intime steder i læ og store dejlige åbne plæner. Et vandløb løber gennem hele haven, videre gennem tre søer og helt til Den Gamle By og dens damme. 

  Til glæde for alle

  Botanisk Have er for alle - om du er barn, voksen - bor i Aarhus eller er gæst i Aarhus. Og er du på besøg i Den Gamle By er en tur gennem Botanisk Have en oplagt genvej og oase til det øvrige liv i byen. 

  Gå på opdagelse i de mange planter

  Hvis du er botanisk interesseret, har du også mulighed for at studere en række plantesamlinger fra ind- og udland. Alle planter er forsynet med et navneskilt, både på latin og dansk (hvis planten har et dansk navn). Du kan også læse om planternes oprindelsesland eller region.

  Udforsk Botanisk Have med appen Natureventyr

  Tag turen Bots botaniske rejse sammen. Hent appen Natureventyr, og drag på opdagelse i flotte planter fra forskellige verdensdele.

  Download appen her.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #botaniskhaveaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Botanisk Have
 • Foto: Den Gamle By

  Den Gamle By - Danmarks Købstadmuseum

  12,56 km

  Sommer 2024 - en tur gennem barndommens gader

  Hele sommeren igennem er der masser at opleve i Den Gamle By. Se, prøv og smag historien på en tidsrejse tilbage gennem generationers barndomsgader. I år er 50-året for 1974, og det markeres rundt omkring i byen.

  Rundt omkring i gader og hjem kan I møde byens borgere og tjenestefolk, og på Festpladsen kan I tage en pause med en is fra madboden. I kan også udforske folks huse og lejligheder - fra 2014s regnbuefamilie til 1970'ernes kollektiv, 1920'ernes moderne tider og den gamle købstad med købmandsgård i 1864-kvarteret - og få en god frokost i Gæstgivergården.

  2014 – vores tid på museum

  Vores tid er kommet på museum. Dronning Margrethes Gade, som er et øjebliksbillede fra året 2014, er en sivegade med facadeforretninger. Her finder du blandt andet et solcenter, 7-Eleven, en bank, et pizzeria, og det legendariske værtshus Bent J, hvor der stadig lugter af røg og ølsjatter.

  2014-gaden rummer også to lejligheder. Kom indenfor hos singlekvinden Rikke og besøg regnbuefamilien. I hjemmene kan du møde beboerne gennem interviews, hvor de fortæller om deres liv med børn, arbejde og dagligdag.
  2000-2014: Vores tid

  70'ernes Velfærdsdanmark

  Gå tilbage i tiden til 1970’erne i en bydel med gader, lejligheder, butikker, baggårde og værksteder fra dengang. I 70'er-kvarteret kan du blandt andet kigge ind til radio- og tv-forretningen Pouls Radio, minimarkedet, slagteren, farve- og tapethandleren, børnehaven og frisøren. I lejlighederne kan du blandt andet kigge ind til kernefamilien, et kollektiv, et hippiepar og en enlig mor.

  I baggården står en folkevogn og VVS-mandens Citroën – og kig også ind i knallertværkstedet og spejderlokalet eller baggårdstoiletter, der er dekoreret med tidens toiletpoesi.
  1950-1974: Velfærd og frisind

  Populære biler og nye tider i 1920'erne

  Bevæg jer videre over i 1927, hvor byen er blevet moderne med biler, fortove, gadelamper, telefontråde og gavlreklamer. Kvarteret i Den Gamle By har en isenkramforretning, en boghandel, Schous sæbehus, posthus, telefoncentral og flere boliger fra før 1930'ernes krise satte Danmark i stå. Du kan også opleve den autentiske automobilforretning ’Automobilforretning Carl Christensen’ med eget værksted.

  Her finder du flotte, gamle biler, udstillingslokale, butik med reservedele og værksteder til motorrenovering og cykelreparation. Du kommer helt tæt på bilismens barndom og bliver klogere på datidens forskellige, fascinerende køretøjer.
  1900-1927: Moderne tider

  Der var engang før 1900

  Her møder du Den Gamle By i H.C. Andersens tid og tidligere tilbage med bindingsværk og bygninger fra hele Danmark. Den ældste del i Den Gamle By er som en mindre dansk købstad med huse, haver, boliger, butikker og værksteder. Bygningerne stammer fra byer i hele Danmark og er genopført i Den Gamle By.
  1600-1900: Den gamle købstad

  Et levende museum

  Fra april og resten af året kan du møde mennesker, der er klædt, arbejder og gebærder sig som i gamle dage. De laver mad, hugger brænde, laver håndarbejde eller ekspederer kunder i butikken. Stop op og få en snak med bagerjomfruen, gårdskarlen og lirekassemanden, men pas på - måske bliver du sat til at hente vand ved brønden eller bære affald på møddingen.

  Tag en tur med kapervognene eller gør en god handel i de historiske butikker. På Restaurant Gæstgivergården kan du nyde et bredt udvalg af lune og kolde frokostretter samt smørrebrød, som alle tager udgangspunkt i historiske kogebøger.
  Gæstgivergården - find menuen her

  Særudstillinger og mindre museer

  I løbet af året er der temadage, koncerter, aktiviteter for børn og flere særudstillinger. I Den Gamle By finder du også flere mindre museer.
  Se de største highlights her.

  Praktiske oplysniger

  Mange af gaderne er brostensbelagte, hvorfor det kan være  svært at komme rundt med barnevogn eller kørestol.

  Du må gerne tage din hund med i Den Gamle By, det er dog ikke tilladt at tage den med ind i huse og udstillinger.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #dengamleby #dengamlebyiaarhus #visitaarhusregion

  GRATIS ADGANG FOR ALLE UNDER 18 ÅR

  Læs mere : Den Gamle By - Danmarks Købstadmuseum
 • Foto: Naturhistorisk Museum

  Naturhistorisk Museum

  12,68 km

  I skolernes ferier har Naturhistorisk Museum særlige aktiviteter, hvor børn og voksne kan blive klogere på naturens verden.

  Et univers af tilfældigheder

  I den aktuelle særudstilling ”OOPS! Tilfældigt - Heldigt” kommer du med på en dannelsesrejse gennem udvalgte tilfældigheder, der har betyder, at netop du står her i dag. Kom med på rejsen fra Bing Bang, over Månens dannelse samt nedslag af asteroider og meteorer, og til livets oprindelse, kønnet formering og evolution i almindelighed. Det hele med afsæt i fejl og tilfældigheder. 

  Læs mere om udstillingen her.

  Molslaboratoriet

  Midt i den smukke og varierede natur i Nationalpark Mols Bjerge ligger Molslaboratoriet – Naturhistorisk Museums feltstation, der blandt andet er rammen for museets rewilding-projekt.

  Arealerne ved Molslaboratiet er åbne hele året. Gå en tur på egen hånd på de afmærkede vandrestier blandt vilde heste og kvæg – eller få en unik naturoplevelse med museets dygtige guider. Læs mere om ture ved Molslaboratoriet her.

  Om Naturhistorisk Museum

  Naturhistorisk Museum Aarhus er Danmarks næststørste af sin art, både målt på samlinger og udstillingskvadratmeter. Museet har skiftende særudstillinger og permanente udstillinger med over 5.000 forskellige dyr fra hele kloden – mange af dem vises i naturtro omgivelser. Museets formål er at fremme biologisk og naturvidenskabelig forskning og give offentligheden kendskab til videnskabens resultater på det naturhistoriske område.

  Praktisk info

  Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år – året rundt.

  Tjek de aktuelle åbningstider på museets hjemmeside.

  Museet er lukket den 24., 25. og 31. december samt 1. januar.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #naturhistoriskmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Naturhistorisk Museum
 • Foto: © Your rainbow panorama, Olafur Eliasson, 2006 - 2011, ARoS Aarhus Art Museum. Fotograf: Lise Balsby

  ARoS Aarhus Kunstmuseum

  13,1 km

  ARoS er hovedmuseet inden for kunst i Aarhus og et unikt internationalt billede- og oplevelseshus for mennesker i alle aldre. Museets store engagement har resulteret i tildelingen af to Michelin-stjerner i Michelins turismeguide.

  Et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien

  ARoS er blandt Nordeuropas største kunstmuseer og samtidig et af de mest besøgte i Skandinavien. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon. 

  Your rainbow panorama

  På toppen af ARoS finder du Your rainbow panorama - en regnbue og et spektakulært kunstværk af den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson. Your rainbow panorama står som et flot vartegn for Aarhus, og når du går rundt i den cirkelformede 150 meter lange og tre meter brede regnbue udført i glas, får du et helt enestående blik ud over byen. Snyd ikke dig selv for denne tur - og slet ikke efter mørkets frembrud, hvor du kan se byens mange lys gennem det farvestrålende glas fra oven.

  Aktuelle udstillinger

  ARoS har mange udstillinger og aktiviteter året rundt, og du kan følge med i de aktuelle udstillinger her eller tage et kig nedenfor under "Måske også interessant for dig". Her har vi samlet information om parkering samt udvalgte udstillinger og arrangementer på ARoS. 

  ARoS Café og Orangeri

  Nyd en dejlig middag i ARoS Café og Orangeri. I museets orangeri kan du nyde kaffe, te, lækre snacks og lette retter i de behagelige omgivelser. Efter kl. 17.00 kan du spise et lækkert aftenmåltid fra ugens menu.

  ARoS udvider med "The Next Level"

  ARoS udvider de næste år med et nyt underjordisk galleri The Next Level samt det nye kæmpeværk The Dome af den amerikanske James Turell. 

  The Next Level består af flere elementer, hvor James Turrels The Dome, en gigantisk diamant på 40 meter, giver dig et kig ud i det uendelige himmelhvælv. 

  OBS: Dette betyder, at der i de kommende år kun vil være adgang til museet fra indgangen ved Aros Allé.

  Museet er åbent mandage i juni, juli og august.

  GRATIS ADGANG FOR UNGE UNDER 18 ÅR

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #arosartmuseum #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : ARoS Aarhus Kunstmuseum
 • Foto: Vor Frue Kirke

  Vor Frue Kirke - tre i én

  13,18 km

  Vor Frue danner sydfløjen til det relativt velbevarede klosteranlæg. Kirken blev oprindeligt kaldt Skt. Nicolai Kirke efter søfarendes helgen og kan efter fundet af dets krypt i 1950'erne dateres helt tilbage til o. 1000.

  Den ældste kirke i Aarhus

  Kirken indeholder tre kirkerum: det store centrale kirkerum, Kryptkirken og Klosterkirken.

  Kryptkirken er Aarhus' ældste kirke fra 1060 og har rødder tilbage fra vikingetiden. Rummet er Nordens ældste hvælvede rum og dermed ca. 1000 år gammel. Kryptkirken lå hengemt og glemt i mange år og blev først genfundet i 1955, hvor den gennemgik en stor renovering. Et besøg i vor Frue Kirke og Kryptkirken er en historisk og helt unik oplevelse, du ikke må gå glip af, når du besøger Aarhus.

  Rundvisninger

  Der er mulighed for rundvisning efter aftale med kirkekontoret.
   
  Søn- og helligdage er kirken kun åben for kirkegængere.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #vorfruekirkeaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Vor Frue Kirke - tre i én
 • Foto: VisitAarhus

  Åboulevarden

  13,28 km

  Byens nattelivscentrum

  Trendy caféer ligger side om side ved åen, hvor du både kan sidde ude og inde. Her kan du nyde din brunch, cappuccino, middag eller blot et glas afkølet vin, mens du oplever den stimulerende effekt fra den pragtfulde å. Når mørket sænker sig, forvandler den hyggelige gade sig til byens sted at gå ud, mens caféernes terrassevarmere sørger for, at du kan nyde aftenen udendørs.

  Stemningen er fuld af pulserende rytmer fra DJ-pultene og diskotekernes live-koncerter, godt hjulpet på vej af de velmiksede cocktails fra en af gadens mange dygtige bartendere.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Åboulevarden
 • Foto: VisitAarhus

  Latinerkvarteret

  13,37 km

  En helt speciel atmosfære med shopping og caféer

  Atmosfæren er livlig, cafeerne fyldte og gaderne snævre og brostensbelagte, hvilket danner de perfekte rammer for områdets små, smarte unikabutikker. Tag dig tid og gå på opdagelse i en verden af beklædning og brugskunst.

  Fortorvscaféer og baggårde

  Det er også her, du kan nyde hyggelige udeserveringer enten ved de charmerende brostensbelagte gader eller i stemningsfyldte baggårde. Vælg mellem en rygende varm Café au Lait, en lækker brunch eller en menu serveret af det passionerede og hjertevarme personale.

  Du finder mange små, hyggelige og kreative caféer, kaffebarer og restauranter i de stemningsfyldte baggårde, der ligger side om side bag gadernes mange smukke historiske bygninger.

  Latinerkvarterets navn

  Latinerkvarteret har fået sit navn, efter at mange arkitekter i slutningen af 1960'erne stod for en storstilet restaurering af området. De tog på studietur til Paris og forelskede sig i Venstre Seinebred - og navnet Latinerkvarteret var skabt.

  Du finder Latinerkvarteret ved Domkirken i centrum af Aarhus.

  Se på et kort.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #latinerkvarteretaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Latinerkvarteret
 • Foto: Frame & Work

  Aarhus Domkirke

  13,52 km

  Aarhus Domkirke - viet til Sct. Clemens

  Domkirkens opførelse blev påbegyndt i 1100-tallet i romansk stil. Der ses stadig rester fra denne kirke den dag idag. I årene 1450-1520 blev kirken udbygget til en gotisk katedral og udstyret med altertavle af Bernt Notke, døbefont og kalkmalerier. Udover gudstjenester benyttes kirken også ofte til kirkekoncerter. Aarhus Domkirke blev senest restaureret i 1999.
  Læs historien her.

  Besøg kirketårnet

  Domkirken i Aarhus er Danmarks længste kirke, og med sine 93 meter rummer den cirka 1.000 siddepladser. Du har mulighed for at komme op i kirketårnet, du skal blot henvende dig til kirketjeneren.
   
  Søn- og helligdage er kirken kun åben for kirkegængere.

  Du kan se kirkens åbningstider lige her.

  Læs meget mere om kirkelivet i Aarhus her.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #aarhusdomkirke #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Aarhus Domkirke
 • Foto: Tivoli Friheden

  Tivoli Friheden

  13,95 km

  Besøg Tivoli Friheden midt i hjertet af Aarhus og få sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien!

  Masser af sjove og vilde forlystelser

  I Tivoli Friheden er der plads til alle. Plads til fornøjelserne. Plads til musikken. Og plads til traditionerne. Placeret i hjertet af Aarhus i natursmukke omgivelser finder du den unikke og historiske park, der siden 1904 har været et åndehul og et frirum for byens borgere.

  Uanset om det er sommer, efterår eller jul, kan du i Tivoli Friheden se frem til en uforglemmelig oplevelse, der bringer et smil på læben og vind i håret. Tivoli Friheden er en forlystelsespark, der byder på mindeværdige oplevelser for hele familien.

  Hvad vil du gerne opleve?

  Mærk suset i maven i Himmelrum, få vind i håret i Vindfald eller oplev parken i 65 meters højde i toppen af Hjertekig med udsyn til skov, vand og by. Du kan også glæde dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende timer i vores 8000m2 store klatrepark, hvor du kan klatre, svinge, kravle og svæve rundt i op til 15 meters højde.

  Himmelrum

  Forlystelsen Himmelrum binder dig til kometens hale og kaster dig ud i en brydende 1.080 graders centrifuge af spin, drej, snur og stjerner! Her udfordrer du tyngdekraften, glemmer tiden og mærker livet!

  Bille By for de mindste

  Bille By er en del af parken, der især henvender sig til familier med mindre børn. Her kan du prøve Bisværmen, der kører dig rundt og rundt, eller du kan tage dit helt eget kørekort og suse rundt i de små el-biler.

  Midt på torvet møder du Græshoppen, som hopper og snurrer rundt i en højde op til 11 meter. En sjov forlystelse, der giver sus i maven.

  Solstorm

  Børneforlystelsen Solstorm sender de mindste børn ud i et ukontrollabelt spin på en hæsblæsende rejse omkring solen. Og her er der garanteret sus i maven og høje grin. Så kom forbi og mærk solens kræfter, når Solstorm sender de mindre børn afsted på en eventyrlig rejse mellem universets planeter.

  Sky Tower

  Hvis du er typen, der hele tiden går og venter på det næste adrenalin-kick, så er Sky Tower i Friheden lige præcist det, du har gået og ventet på. Sky Tower er for dig, der har nerver af stål, og bogstaveligt talt ikke er bange for at kaste dig ud i vilde oplevelser.

  Når du står 40 meter over jorden, og kan se ud over hele Aarhus, er det kun de sejeste, der stadig tør tage springet. Foran dig venter det vildeste frie fald, hvor du når op på 90 km/t inden nettet fanger dig. Nu er der kun ét spørgsmål tilbage: Tør du?

  Hjertekig

  Hjertekig er med en højde på 65 meter Danmarks højeste frie-fald-forlystelse. Hjertekig er så markant, at den ændrer Aarhus Skyline. Du kan endda opleve turen i Hjertekig på to forskellige måder - alt efter ønske. Er du en vovehals, er det muligt at få et fald fra fuld højde og opnå en acceleration på 5G. Vil du derimod bare nyde udsigten i ro og mag, kan du tage turen i et stille og roligt tempo, roterende rundt om tårnet hele vejen op og ned.

  Klatrepark

  Tivoli Frihedens store klatrepark er den første af sin slags i en dansk forlystelsespark. Glæd til dig at blive udfordret i 39 træer med 57 platforme og 69 klatemomenter, når du skal kravle rundt i trætoppende i 3-15 meters højde. Klatrebanen består af 5 forskellige baner med forskellige sværhedsgrader, og hele 7 forskellige svævebaner. Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende timer i træernes toppe.

  Og endnu flere forlystelser ...

  Forår i fuldt flor

  Holder du også af tulipaner - mange tulipaner? Det er, hvad der venter dig i et besøg i Tivoli Friheden i foråret. Her vil være intet mindre end 120.000 blomster af tulipaner, men også narcisser, prydløg og kejserkroner pryder overalt, så glæd dig til en fantastisk forårsscene midt i friheden.

  Danmarks største Blomsterfestival

  Hele juli måned kan du se, dufte, mærke og tænke blomster i et helt nyt lys, når Tivoli Friheden inviterer til Danmarks største Blomsterfestival. Du kan glæde dig til at opleve kreative events, lærerige foredrag og inspirerende talks.

  Fed Fredag og Lørdag

  Hvert år arrangerer Tivoli Friheden fede koncerter på fredage og lørdage hen over sommeren. Blandt navnene til Fed Fredag 2024 kan du glæde dig til at høre bl.a. Rasmus Seebach, D-A-D, Artigeardit & Lamin, Birthe Kjær & Queen Machine. Få et overblik over årets koncerter her.

  Hvis du har sæsonkort til parken, skal du reservere plads til udvalgte koncerter. Læs mere om pladsreservation her.

  Ekstraordinære koncerter

  Ud over Fed Fredag og Fed Lørdags konceptet kan du nu også opleve Summer Session koncerter afholdt i samarbejde med Live Nation og koncerter afholdt i samarbejde med United Stage. Oplev store kunstnere som Lukas Graham, Suspekt, Toto, ZZ Top og Nik & Jay.

  Sæsonkort, firmabilletter og lignende giver ikke adgang til disse ekstraordinære koncerter. Da disse koncerter er afholdt i samarbejde med Live Nation og United Stage, kræver det en gyldig koncertbillet.

  Danmarks bedste udendørsscene

  Tivoli Frihedens splinternye scenebygning fra 2022 sikrer en musikoplevelse større end nogensinde før. Foruden at være den kæmpe store scene til årets Fed Fredag og Lørdag koncerter, indeholder den også to nye restauranter, Madscenen & Backstage. Begge restauranter beror sig på social dining konceptet, hvor maden såvel som oplevelsen skal nydes sammen.

  Planlæg hele dagen i Tivoli Friheden

  Med alle de aktiviteter kan du hurtigt blive sulten. Men der er ingen grund til at gå sulten rundt i parken, du kan både give dig i kast med en klassiske burgermenu eller en familievenlige All-You-Can-Eat-buffet. Du er også velkommen til selv at medbringe din egen mad. Rundt omkring i Tivoli Friheden er der en række hyggelige grill-pladser - perfekte til bøffer og picnic.

  Jul for hele familien

  Oplev den magiske julestemning, når hele parken forvandles til et funklende juleland fyldt med lys og julekugler. Der er garanti for, at julestemning vil sprede sig, når i træder igennem den 70 meter lange lystunnel. Oplev også Danmarks højeste juletræ, når Sky Tower forvandles til et 65 meter højt juletræ med hele 2,1 kilometer lyskæder. I kan også tage en skøjtetur under det funklende juletræ, og tage et besøg i julemandens by, omgivet af nisser og alfer.

  Trænger i til en pause, så kan i gå på opdagelse i den hyggelige bodeby. Boderne er fyldte med julelækkerier, både til den søde tand og den helt store sult.

  Se mere om Jul i Friheden her.

  All Inclusive

  Med All Inclusive har du mulighed for at opleve en hel dag i Tivoli Friheden til en fast pris. Tivoli Friheden kalder det selv "All Inclusive", hvor der er entré, turbånd, All-You-Can-Eat buffet, værdikupon til softice, popcorn, candyfloss eller kaffe og en værdikupon til spil og boder med i prisen. Du kan se priser og købe det på Tivoli Frihedens hjemmeside eller ved indgangen til parken.

  *All inclusive kan købes hele sæsonen - gælder dog ikke på Fed Fredage.

  Åbningstider og priser til Tivoli Friheden.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #tivolifriheden #visitaarhus #visitaarhusregion

  Læs mere : Tivoli Friheden
 • Foto: VisitAarhus

  Marselisborg Slot

  14,92 km

  Unik placering med smuk natur og udsigt

  Marselisborg Slot har en udsøgt placering med frit udsyn over hav og skov, samtidig med at slottet ligger tilbagetrukket fra omgivelserne. Slottet er omgivet af en skøn slotshave i engelsk stil, med små søer, en rosenhave, en urtehave og en lang række kunstværker bla. skulpturer af Hans kongelige Højhed Prins Henrik. Slotshaven ved Marselisborg Slot, er åben for offentligheden året rundt, pånær når den kongelige familie har residens på slottet. 

  Arkitektur med særpræg

  Marselisborg Slot er bygget efter tegninger af den kongelige bygningsinspektør, Hack Kampman. Slottet åbner sig med indgangsparti mod vest og to miniaturetårne, som også er et motiv på Toldkammerbygningen i Aarhus centrum, som er inspireret af byvåbnet for Aarhus. Bygningen er udsmykket med motiver fra havet hele vejen rundt og i  vinduesudskæringerne finder I motiver af måger, og i hoveddøren af træ er smukt udskårne muslingeskaller akkompagneret af en fisk over døren.

  Slotshave og rosenhave

  Den smukt beplantede Slotshave, som også inkluderer Dronningens rosenhave, er åben for besøg, når den kongelige familie ikke opholder sig på slottet.

  Have er åben:

  (når den kongelige familie ikke opholder sig på slottet)

  1. april - 30. september: 8:00 - 21:00
  1. oktober - 31. marts: 9:00 - 16:00

  Vagtskifte

  Når kongefamilien befinder sig på Marselisborg Slot, er der vagtskifte med Den Kongelige Livgarde hver dag klokken 12.00.

  Se, hvad andre deler på Instagram

  #marselisborgslot #marselisborgskov #marselisborg
   
  Der er ikke adgang til selve slottet.

  Læs mere : Marselisborg Slot