Gourmet weekend på Stammershalle Badehotel

Inkluderer pr. person pr. ophold:

 • Kaffe/the og kage ved ankomst
 • 2-retters menu første og sidste aften
 • 7-retters menu anden aften
 • 3 x overnatning
 • 3 x morgenmad

Mere om Stammershalle Badehotel

Stammershalle Badehotel er et enestående badehotel bygget i 1911 på klippegrund langs en af Bornholms smukkeste kyststrækninger mellem Tejn og Gudhjem. Oplev solskinsøen Bornholm og forkæl dig og dine kære i en afslappet atmosfære i restaurantens smukke lokale.

Sdr. Strandvej 128, 3760 Gudhjem
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Lån/leje af cykel
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Ladestik til el-bil
 • Lufthavn: 30 km
 • Tog: Ingen tog på øen
 • Busstop: 20 meter
 • Badestrand: 30 meter
 • Fiskeri: 30 meter
 • Golf: 6 km
 • 35 Værelser

Andre ophold påStammershalle Badehotel

Attraktioner i nærheden af Gourmet weekend

 • Foto: Martin Birk

  Døndalen Søndre Strandvej Tejn/Rø

  1,81 km

  Døndalen er en af Bornholms mange sprækkedale, men den er betydeligt bredere end de andre på øen. Døndalen dækker et areal på omkring 37 hektar, hvor cirka en tredjedel er urørt skov.

  Området blev fredet i 1975, og ejes i dag af Danmarks Naturfond. I dalen findes også Danmarks største vandfald på cirka 20 m.

  Læs mere om Døndalen på bornholm.info HER.

  Læs mere : Døndalen Søndre Strandvej Tejn/Rø
 • Foto: Destination Bornholm

  Bornholms Kunstmuseum

  2,63 km

  Samlingen er en fin specialsamling af kunst med relation til Bornholm dækkende perioden fra ca. 1800 til i dag med hovedvægten på kunstnere som Kr. Zahrtmann, Holger Drachmann og den senere bornholmerskole, Edv. Weie, K. Isakson, Olaf Rude, Niels Lergaard og Oluf Høst. Hertil en fin samling kunsthåndværk fra ca. 1900 til i dag. Katalog findes på dansk. Flere specialbøger findes, fortrinsvis på dansk.
  Læs mere : Bornholms Kunstmuseum
 • Foto: Destination Bornholm

  Helligdomsklipperne v.Bornholms Kunstmuseum Helligdommem

  3,86 km

  Helligdomsklipperne består af en række forrevne, indtil 22 m høje kystklipper.

  Helligdomsklippen har sit navn, fordi der ved foden var en hellig kilde, Rø Kjijla, som folk tidligere valfartede til.

  Kystklipperne har fået deres uregelmæssige former, med dybe grotter og stejle, forrevne granitsøjler, ved årtusinders påvirkning af vejr og vind.

  Bornholms Kunstmuseum tilbyder sit publikum fremragende samlinger af malerier, skulpturer og kunsthåndværk med relation til Bornholm, samt løbende særudstilinger.

  Området er fredet for at bevare klippe-partierne og give offentligheden adgang.
  Læs mere : Helligdomsklipperne v.Bornholms Kunstmuseum Helligdommem
 • Foto: Destination Bornholm

  Allinge Kirke

  5,74 km

  Allinge Kirke blev opført omkring år 1300. Kirken blev udbygget i 1896.

  I kirken er der opstillet et nyt frobenius orgel (12 stemmer) i 1962. I og ved kirken findes der nogle ligstene til minde om tidligere kommandanter på Hammershus.

  Kirken blev gennemgribende renoveret i 1992 og det gamle Buschorgel fra 1894 blev gjort funktionsdygtigt i 1992.
  Læs mere : Allinge Kirke
 • Foto: Destination Bornholm

  Rø Plantage

  6,5 km

  Rø Plantage er plantet i årene 1866-1875 i Højlyngen, en stenet og lyngklædt græsgang, der tidligere dækkede store dele at øen.

  Plantagen er et varieret, bakket område, der indeholder mange små søer og moser og gennemskæres at sprækkedale.

  Borgesø er dannet ved opstemning at en bæk og anvendtes bl.a. til opbevaring af træ efter stormfaldet i 1967.

  Foto Finn Hansen
  Læs mere : Rø Plantage
 • Foto: Kristoffer Linus

  Hammershus Slotsruin

  7,86 km

  Det er ikke så underligt, at Hammershus er populær for her kan du virkelig få gang i fantasien og opleve den bornholmske historie.

  Borgen er sandsynligvis opført af kirkemagten i Danmark (ærkebiskoppen i Lund) i samarbejde med Valdemar Sejr i begyndelsen af 1200-tallet som afsæt for de danske korstoge.

  Igennem historien har flere hære og historiske personligheder gæstet borgen. I 1743 opgav magthaverne dog endeligt Hammershus og bornholmerne kunne frit hente sten på stedet, der forfaldt indtil 1822, hvor ruinen blev fredet.

  Hammershus er i dag Bornholms mest kendte attraktion og kan besøges hele året rundt helt gratis.

  OBS! Der er dog indført betalingsparkering ved Besøgscenteret.

  Guidede ture med Bornholms Middelaldercenter

  Du kan opleve Hammershus med guider igennem hele sæsonen, samt i påske og efterårsferien. Du kan se turene med Bornholms Middelaldercenters hjemmeside her. Her finder du både priser, tider og mulighed for at booke din billet online.

  Læs mere : Hammershus Slotsruin
 • Foto: Destination Bornholm

  Gudhjem Museum

  7,69 km

  Gudhjem Museum  ejes og drives af Gudhjem By-og Museumsforening. Museet er indrettet i den gamle stationsbygning, der er tegnet af arkitekterne Kay Fisker og Aage Rafn. Den blev indviet i 1916 og fungerede som endestation for Gudhjembanen indtil den blev nedlagt i 1953.
  I 1991 blev en ny tilbygning indviet. Den er tegnet af arkitekt Niels Frithiof Truelsen, der også har stået for tilbygningen til blandt andet Faaborg Museum.

  Læs mere : Gudhjem Museum
 • Foto: Destination Bornholm

  Jons Kapel Nord for Hasle

  8,65 km

  Jons Kapel i den fritstående klippe " Jons Kirken" er sammen med andre klippehuler længere mod syd såkaldte tørre ovne,der opstod i en periode, da havets overflade lå noget højere end i dag. Trappen ned til stranden er lagt i en tidligere "diabasgang,- 108 trin. Floraen her er enestående for landet med flere yderst sjældne arter som Klipperøn, rød og sort dværgmispel m.m.
  Læs mere : Jons Kapel Nord for Hasle
 • Foto: Destination Bornholm

  Salomons Kapel

  8,91 km

  Ruin af lille, middelalderligt kapel. Nordvest for kirkegårdsdiget ligger en af Bornholms ældste helligkilder.
  Ruinen ses, når man følger kyststien rundt om Hammerknuden.
  Foto Finn Hansen
  Læs mere : Salomons Kapel
 • Foto: Destination Bornholm

  Bornholms Rovfugleshow

  12,1 km

  Bornholm Rovfugleshow har rigtig meget at byde på. Det første der møder vores gæster, er selvfølgelig Bornholms enestående natur. Området omkring os byder på både vandløb, søer, klipper og en helt fantastisk udsigt.

  I vores indendørs afdeling kan man i den hyggelige varme fra vores pejs nyde lidt godt fra vores café. Vores flotte udstilling indeholder både billeder, informationstavler og udstillede genstande.

  Når tiden er inde går vi alle udenfor, hvor falkoneren viser sine rovfugle frem. Der vil blive præsenteret flere forskellige fugle. Blandt andet ugler og falke som flyver frit omkring og helt tæt på publikum. Hvis man er heldig, får man endda lov til at holde en rovfugl på hånden.

  Efter showet er slut, går vi alle tilbage til udstillingen, hvor der vil være mulighed for at købe souvenirs og få en snak med falkoneren.
  Læs mere : Bornholms Rovfugleshow
 • Foto: Destination Bornholm

  Almindingen

  13,05 km

  Almindingen betyder alle mænds. Arealet var fælleseje, som anvendtes til græsning for øens kreaturer.

  Historie: Den oprindelige skov forsvandt næsten helt i løbet af en lang periode fra starten af Middelalderen til slutningen af 1700-tallet, hvor der kun var ca. 80 ha tilbage. Skoven forsvandt ved rydning til tømmer og brændsel. Kvæget og hjortevildtet åd de friske skud, og der blev ikke plantet nyt. Arealet blev til lynghede ? højlyng.

  I år 1800 ansatte staten Hans Rømer som ny skovrider med den opgave at genrejse skoven. Rømer oprettede planteskoler og indhegnede 828 ha med stengærde for at holde dyrene ude. I 1827 var området tilplantet. Senere inddrog man lyngen uden for gærdet (de såkaldte indlæg), og skoven voksede til ca. 2.400 ha.
  Læs mere : Almindingen
 • Foto: Destination Bornholm

  Ekkodalen

  14,65 km

  Ekkodalen er den længste sprækkedal på Bornholm. Den kan følges fra kysten nær Gudhjem til øens midte (ca. 12 km). Sprækkedalene er opstå- et for ca. 1400 mill. år siden som revner i grundfjeldet af granit. Nogle er få meter, andre over 100 m brede. De retlinede sprækkedale har næsten alle retningen, Nordøst-Sydvest. I sprækkedalene findes oftest en ret uberørt natur, småsøer og vandløb. Periode hele året-alle dage.
  Læs mere : Ekkodalen