Standardpris på The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Inkluderer pr. person pr. nat:

  • Overnatning

Bemærk venligst, at morgenmad ikke er inkluderet i værelsesprisen

Bemærk at opholdet ikke kan betales med gavekort fra Small Danish Hotels

Mere om The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts - The Hotel Alliance.

Peder Skramsgade 24, 1054 Copenhagen
Vis kort

Hotellets faciliteter

  • Lufthavn: 8.7 km
  • Tog: 2.1 km
  • 81 Værelser

Andre ophold påThe Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

    Find vej

    Peder Skramsgade 24
    1054 Copenhagen

    Vis kort

    Attraktioner i nærheden af Standardpris

    • Foto: Jeppe Bjørn

      Kulturtårnet Knippelsbro

      0,31 km

      Kulturtårnet er en ny kulturel institution på Københavns havn. En beliggenhed i et af de gamle kobbertårne på Knippelsbro betyder, at du får en unik udsigt over byen fra Kulturtårnet. Derudover tilbyder tårnet en lang række kunst, musik og gastronomioplevelser.

      Læs mere : Kulturtårnet Knippelsbro
    • Foto: Kunsthal Charlottenborg

      Kunsthal Charlottenborg

      0,31 km

      Kunsthal Charlottenborg er et af de største udstillingssteder for samtidskunst i Europa.

      Her kan du opleve udstillinger og events med stærkt internationalt fokus.

      Med en central placering i hjertet af København i en historisk tilbygning til Charlottenborg Slot, er Kunsthal Charlottenborg samtidig et af de smukkeste udstillingssteder for samtidskunst. Kunsthallen har siden 1883 præsenteret et ambitiøst udstillingsprogram, der omfatter såvel etablerede stjerner som nye talenter indenfor samtidskunsten fra både indland og udland.

      Udstillingerne suppleres med aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og videovisninger. Kunsthallens aktiviteter retter sig mod et bredt publikum i både København og omegn, men også uden for landets grænser og gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i København.

      Boghandel

      Kunsthal Charlottenborg omfatter også den respekterede Motto Boghandel, hvor man kan finde et særligt udvalg af kunstbøger og -magasiner, bøger om kritisk design, typografi, litteratur og teori.

      Åben gård

      Kunsthal Charlottenborgs gård er tilgængelig for offentligheden og kan med sine rolige omgivelser benyttes som et tiltrængt åndehul med bænke, hvor man kan slappe af, og hvor børn kan lege i trygge rammer.

      Læs mere : Kunsthal Charlottenborg
    • Foto: Wonderful Copenhagen

      Nyhavns havn

      0,33 km

      Det indre Nyhavn er en museums og veteranskibshavn hvor der kun åbnes for gæstesejlere, der er medlem af Træskibs Sammenslutningen, eller udenlandske træskibe med samme historiske kvaliteter. Alle aktiviteter indenfor Nyhavns broen styres af Nyhavnsforeningen, Nyhavns Skipperlaug. Udenfor Nyhavnsbroen styres aktiviteterne af Københavns Havn A/S, men på grund af manglende bad og toiletforhold henviser vi gerne lystsejlere til at benytte en af de officielle lystbåde havne i Københavns området.

      Læs mere : Nyhavns havn
    • Foto: Wonderful Copenhagen

      Holmens Kirke

      0,35 km

      Holmens Kirke har på mirakuløs vis undgået alle de brande, København har været hærget af gennem tiderne.

      Derfor er kirken ikke alene det ældste stykke renæssancearkitektur i København, det er også den eneste kirke, hvor renæssanceinteriøret er helt intakt. Det står, som da det blev bygget, for over 350 år siden.

      Tordenskjold og Niels Juels sarkofager

      Oprindeligt var korskirken ankersmedje, men blev bygget om til kirke af Christian IV, og var fra starten tiltænkt søens folk. Det er derfor ikke nogen tilfældighed, at to af Danmarks største søhelte, nemlig Tordenskjold og Niels Juel, har deres sarkofager stående i kirken.

      Kirkeskibet, der hænger her, er da også en model af Niels Juels admiralsskib, Christianus Quintus. Mindre flatterende er det, at Tordenskjolds kiste i første omgang blev gemt væk i kirken, fordi Staten skyldte ham et større pengebeløb. Først i 1819, 100 år efter sin død, fik han en fin marmorsarkofag. Og først ved en ceremoni i 1995 - 275 år efter sin død - blev han officielt begravet.

      Dronning Margrethe II gift i Holmens Kirke Dronningen blev gift i Holmens kirke, fordi hendes far, Frederik IX, var søofficer.

      Læs mere : Holmens Kirke
    • Foto: Troels Heine

      Inderhavnsbroen

      0,36 km

      Straks efter åbningen i 2016 blev Inderhavnsbroen i København en populær gang- og cykelrute for københavnere og byens gæster mellem Nyhavn og Nordatlantens Brygge.

      Med sin helt centrale placering midt i København, nærmere bestemt fra enden af Nyhavn, udgør den 180 meter lange bro en længe ventet forbindelse mellem Papirøen, Christianshavn, Holmen og så Indre By på den anden side af havneindløbet.

      Uanset om man kommer fra den ene eller anden side, kan fodgængere og cyklister et stykke ude på broen standse op på de dertil indrettede platforme og nyde udsigten over havnen og byen.

      Broen kaldes også ”Kyssebroen” pga. designet der gør det muligt at åbne for skibe, og som giver associationer til et kys, når de to ender igen mødes. I modsætning til klapbroer som fx Langebro og Knippelsbro, trækker Inderhavnsbroen ved åbning sig tilbage i en langsom, vandret bevægelse.

      Inderhavnsbroen var den sidste forbindelse omkring og over Københavns Havn, som fuldendte Havneringen. En gang- og cykelrute, som giver Københavnere og gæster mulighed for oplevelser og ture langs og omkring havnen på forskellige ruter.

      Læs mere : Inderhavnsbroen
    • Foto: Thomas Høyrup Christensen

      Børsen

      0,37 km

      Opdatering d. 16. april 2024: Denne side vil ikke blive nyhedsopdateret som følge af den ødelæggende brand. Siden vil blive ændret når det fulde omfang er kendt af branden.

       

      Børsen stod færdig med spir i 1625 og er dermed et af Københavns ældste huse.

      Christian IV ville sætte gang i Københavns handel, og bygningen kunne huse to gange 20 boder, da den åbnede. På det tidspunkt var Børsen omkranset af vand på tre sider, så skibe kunne sejle direkte op og læsse varer af.

      Bygningen er et eksempel på nederlandsk renæssance med sine svungne gavlpartier og sandstensindfattede vinduer.

      Blytag fjernet under krigen

      Christian IV havde oprindelig lagt blytag på Børsen, men under den svenske belejring af København i 1658-59 blev en del af blyet fjernet og brugt til støbning af kanonkugler.

      Hullerne i taget blev kun delvist dækket af en blanding af blik og tegl. Først i slutningen af det 19. århundrede udskiftede man taget til det kobbertag, som Børsen har i dag.

      Det kendte dragespir med de fire snoede dragehaler har tre kroner på toppen, der symboliserede storriget Danmark, Norge og Sverige.

      Beskyttende spir

      Spiret med halerne skulle efter sigende vogte huset mod fjendeslag og ildebrande. Børsen har faktisk flere gange modstået brande i nærliggende bygninger.

      Christiansborg er brændt flere gange, en gang brændte nabobygningen Privatbanken, og i begyndelsen af 1990’erne brændte Proviantgaarden i Slotsholmsgade. Alle gange har dragerne våget over Børsen.

      Børsen ejes i dag af Dansk Erhverv, og bruges blandt andet til konferencer, fester seminarer og andre events.

      Læs mere : Børsen
    • Foto: Rasmus Hjortshøj | COAST

      Krøyers Plads

      0,39 km

      Køyers Plads er en ny plads i det københavnske område Christianshavn.

      Pladsen var designet sammen med de omgivende bygninger, som fortsætter og genopfinder den historiske varehusstil langs havnen.

      Pladsen er et perfekt sted til at nyde udsigten over København eller holde en picnic – og så ligger vinbaren Restaurant Nærvær lige om hjørnet. 

       

      Læs mere:

      https://vilhelmlauritzen.com/project/kroeyers-plads

      www.cobe.dk/place/kroyers-plads

       

      Læs mere : Krøyers Plads
    • Foto: Wonderful Copenhagen

      Kongens Nytorv

      0,41 km

      Kongens Nytorv er den store plads, man når til for enden af Støget, og som på modsatte side grænser op til Nyhavn.

      Det smukke, gamle torv huser flere prominente institutioner så som Det Kongelige Teater, Hotel D'Angleterre og Kunsthal Charlottenborg.

      Læs mere : Kongens Nytorv
    • Foto: Nordatlantens Brygge

      Nordatlantens Brygge

      0,42 km

      Åbningen af Nordatlantens Brygge er startskuddet til oplevelser, der udvider din horisont og giver ny indsigt. Huset har fire udstillingsrum, hvor du får Nordatlantens kultur ind under huden.

      Oplev alt lige fra performance, dans, musik, film og foredrag til en blanding af udstillinger, events og debataftener. Og en masse andet.

      Smukke omgivelser

      Rammen om kulturhuset er et stort, fredet pakhus fra 1767, der i mere end 200 år var centrum for al skibstrafik mellem Nordatlanten og Danmark. I dag, hvor denne varetrafik er omlagt til andre havne, er det udvekslingen af kultur og kunst fra de tre tidligere kolonier, Grønland, Færøerne og Island, der præger det historiske pakhus.

      Kunsten fra de tre lande er ofte inspireret af landenes landskaber, lys, naturlyde og har ofte et stærkt visuelt, kropsligt og musikalsk udtryk.

      Den maritime og rustikke pakhusstil med rå plankegulve og fritliggende bjælkekonstruktioner, danner en meget unik og smuk kontrast til denne kunst - det være sig som musikalsk baggrund eller som rammen om en moderne kunstudstilling.

       

      På Nordatlantens Brygge holder desuden Grønlands og Færøernes Repræsentationer og Islands Ambassade til samt de tre landes turistråd.

      Læs mere : Nordatlantens Brygge
    • Foto: Daniel Rasmussen

      Vor Frelsers Kirke

      0,61 km

      På årsbasis tager over 200.000 gæster turen op ad de mange trin, for at se København fra 90 meters højde. De sidste 150 trin løber på ydersiden af tårnet, så turen er absolut ikke for folk med højdeskræk.

      Forudgående booking anbefales grundet tårnets begrænsede kapacitet og mange besøgende. På denne måde kan man som gæst sikre sig en plads i tårnet til et selvvalgt og ønsket tidspunkt.

      Hvis man ankommer spontant og uden billet, mens tårnet er fuldt, kan de ansatte påkræve online-booking for at man får adgang til tårnet.

      Ved nedbør eller kraftig blæst lukkes tårnet af sikkerhedsmæssige grunde. 

      I den ikoniske barokkirke kan man se det fantastiske og imponerende orgel og det smukke alter. Kirkerummet er dekoreret med 40 elefanter, som er et symbol på enevælden og Elefantordenen, der er den fornemste orden i Danmark. Mon du kan finde alle elefanterne i kirken?

      Kirken er åben hver dag kl. 11:00 – 15:30.

      Tårnet er åben hver dag kl. 09:00 – 20:00 fra d. 9. februar til d. 31. december i 2023.

      Bemærk at kirken er lukket for sightseeing under tjenester.

      Bemærk: Der er fri entré for alle i kirken. Ønsker man at bestige tårnet kan dette bookes på forhånd her.

      Læs mere : Vor Frelsers Kirke
    • Foto: Wonderful Copenhagen

      Christiania

      0,76 km

      Det kontroversielle område er elsket af mange, men har været omdrejningspunkt for heftig debat. Besøg kan være behæftet med en sikkerhedsrisiko på ground af kriminel aktivitet og handel med stoffer.

      Det er vigtigt at vide, at det i følge dansk lovgivning er ulovligt at sælge, købe og besidde stoffer i enhver form.

      Læs mere om sikkerhed og Christiania længere nede.

      Historie

      Christianias historie strækker sig helt tilbage til 1971, hvor en gruppe slumstormere klippede hul i hegnet til Bådsmandstræde Kaserne. Og hurtigt blev fristaden kendt for Pusher Street.

      I dag bor mange af de oprindelige indbyggere stadig i den kollektivt styrede landsby, og området har da også en umiskendelig 70'er aura. Der bor omkring 1000 mennesker fast på Christiania, og hvert år besøges fristaden af cirka en halv million gæster.

      Fonden Fristaden Christiania

      Christiania eksisterede under særlige vilkår i 40 år med konstante konflikter og sammenstød mellem de lokale christianitter og den danske stat.

      'Normaliseringsindsatsens' begyndte i 2004, og i 2011 blev der indgået en aftale, som betød, at den 1. juli 2012 blev Fonden Fristaden Christiania grundlagt.

      Fonden ejer nu hele den del af Christiania, der ligger uden for de beskyttede volde, og lejer bygningerne og arealerne inden for voldene af staten.

      Det er lykkedes Christiania - til dels ved salg af folkeaktier - at samle de 76 millioner kroner, som det koster Fonden Fristaden Christiania at blive herre i eget hus.

      Tipier og bananhuse

      Kreative selvbyggerhuse i alskens former og farver er strøet med gavmild hånd over hele området, og du kan finde flere økologiske spisesteder. Værksteder, gallerier og spillesteder byder inden for til alternative, kulturelle oplevelser og indkøbsmuligheder.

      Fristaden er smukt beliggende langs voldene og du kan gå en fin tur langs fristadens yderområder.

      Din sikkerhed

      Det er vigtigt, at du er bevidst om, at Christiania ikke er som andre bydele i København. Området kan være råt og navnlig miljøet omkring Pusher Street udpeges af politiet til at være styret af organiserede kriminelle.

      Christianitterne selv har vedtaget regler, som de af sikkerhedsmæssige årsager opfordrer besøgende til at overholde: De fraråder gæster at fotografere, løbe og tale i mobiltelefon på området, især i og omkring Pusher Street.

      I løbet af årene har der været flere voldelige hændelser, som kædes sammen med organiseret kriminalitet, og det er anbefalet at orientere sig på Københavns Politis hjemmeside eller på X, hvis du planlægger at besøge Christiania.

      Se Staden med guide

      På en rundvisning kan du få indblik i den helt specielle kultur på Fristaden. Rundviserne har levet det meste af deres liv på Christiania, og hver især giver de et personligt indblik i det alternative samfund.

      På turen kommer du forbi Gallopperiet, Bananhuset, Christiania smedje, Bøssehuset, børneteatret og en række af de spændende selvbyggede huse, der gør et besøg på Christiania til en unik oplevelse.

      Rundvisningerne foregår på dansk og engelsk.

      Læs mere : Christiania
    • Foto: Martin Heiberg

      Amalienborg Slot

      0,8 km

      På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte hver dag kl. 12.00.

      Den Kongelige Livgardes vagtskifte

      Amalienborg er bl.a. kendt for Den Kongelige Livgarde. Hver dag kan du opleve gardernes vagtskifte. Livgarden marcherer fra Livgardens Kasserne i Gothersgade 100 ved Rosenborg Slot gennem Københavns gader for at ende ved Amalienborg, hvor vagtskiftet finder sted kl. 12:00.

      Amalienborg, som omgiver den smukke plads med rytterstatuen af Frederik V fra 1771, består af fire identiske palæer. Christian VII’s palæ (også kaldes Moltkes Palæ, gæstepalæ), Christian VIII's Palæ (også kaldet Levetzaus Palæ, gæstebolig for Prins Joachim og Prinsesse Benedikte), Christian IX's Palæ (Dronning Margrethe II's bolig) og Frederik VIII's Palæ (også kaldet Brockdorffs Palæ, Kongeparrets bolig) – det er her, du finder Amalienborg Museum.

      Fuldend besøget på Amalienborg slotsplads – træd indenfor i palæet og oplev det kongelige liv i fortid og nutid.

      Amalienborgmuseet rækker 150 år tilbage i tid til Christian 9. og Dronning Louise, der blev kendt som "Europas svigerforældre", fordi fire af deres børn besteg Europas troner som henholdsvis kejserinde af Rusland, dronning af England, konge af Grækenland og konge af Danmark.

      Som i en tidsrejse står Christian 9. og Dronning Louise samt deres efterkommeres værelser intakte. Hvert rum vidner om tidens trends og beboeres personlige smag – det være sig i klunketidsstil, militærstil eller ridderligt inspireret.

      I Havesalen kan du få et indblik i kongeligt liv og monarkiet i det 21. århundrede. Med en kongelig titel følger mange opgaver og traditioner, hvilket udstillingen giver rig mulighed for at udforske, så den besøgende får en fin forståelse af, hvad det vil sige at være kongelig i dag.

      De fleste dage er der adgang til Beletagen med Gallsalen og de øvrige pragtrum, der stadig bliver brugt som repræsentationslokaler af den kongelige familie. Tjek åbningstider på amalienborg.dk.

      Museets maskot, elefanten Hannibal, møder børnene i øjenhøjde på skilte henvendt specielt til dem med engagerende spørgsmål om den kongelige historie. 

      Læs mere : Amalienborg Slot