Standardpris på The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Sådan foregår bookingen

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at vælge datoer og se udvalget af værelser.

Se kalender og priser: Standardpris

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

 • City Break

Inkluderer pr. person pr. nat:

 • Overnatning

Bemærk venligst, at morgenmad ikke er inkluderet i værelsesprisen

Bemærk at opholdet ikke kan betales med gavekort fra Small Danish Hotels

Mere om The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Peder Skramsgade 24, 1054 Copenhagen
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Lufthavn: 8.7 km
 • Tog: 2.1 km
 • 81 Værelser

Andre ophold påThe Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  Find vej

  Peder Skramsgade 24
  1054 Copenhagen

  Vis kort

  Attraktioner i nærheden af Standardpris

  • Foto: Jeppe Bjørn

   Kulturtårnet Knippelsbro

   0,31 km

   Kulturtårnet er en ny kulturel institution på Københavns havn. En beliggenhed i et af de gamle kobbertårne på Knippelsbro betyder, at du får en unik udsigt over byen fra Kulturtårnet. Derudover tilbyder tårnet en lang række kunst, musik og gastronomioplevelser.

   Læs mere : Kulturtårnet Knippelsbro
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Kunsthal Charlottenborg

   0,31 km

   Kunsthal Charlottenborg er et af de største udstillingssteder for samtidskunst i Europa.

   Her kan du opleve udstillinger og events med stærkt internationalt fokus.

   Med en central placering i hjertet af København i en historisk tilbygning til Charlottenborg Slot, er Kunsthal Charlottenborg samtidig et af de smukkeste udstillingssteder for samtidskunst. Kunsthallen har siden 1883 præsenteret et ambitiøst udstillingsprogram, der omfatter såvel etablerede stjerner som nye talenter indenfor samtidskunsten fra både indland og udland.

   Udstillingerne suppleres med aktiviteter som artist talks, performances, koncerter og videovisninger. Kunsthallens aktiviteter retter sig mod et bredt publikum i både København og omegn, men også uden for landets grænser og gør Charlottenborg til dét centrale samlingspunkt for samtidskunst i København.

   Boghandel

   Kunsthal Charlottenborg omfatter også den respekterede Motto Boghandel, hvor man kan finde et særligt udvalg af kunstbøger og -magasiner, bøger om kritisk design, typografi, litteratur og teori.

   Åben gård

   Kunsthal Charlottenborgs gård er tilgængelig for offentligheden og kan med sine rolige omgivelser benyttes som et tiltrængt åndehul med bænke, hvor man kan slappe af, og hvor børn kan lege i trygge rammer.

   Læs mere : Kunsthal Charlottenborg
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Nyhavns havn

   0,33 km

   Det indre Nyhavn er en museums og veteranskibshavn hvor der kun åbnes for gæstesejlere, der er medlem af Træskibs Sammenslutningen, eller udenlandske træskibe med samme historiske kvaliteter. Alle aktiviteter indenfor Nyhavns broen styres af Nyhavnsforeningen, Nyhavns Skipperlaug. Udenfor Nyhavnsbroen styres aktiviteterne af Københavns Havn A/S, men på grund af manglende bad og toiletforhold henviser vi gerne lystsejlere til at benytte en af de officielle lystbåde havne i Københavns området.

   Læs mere : Nyhavns havn
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Holmens Kirke

   0,35 km

   Holmens Kirke har på mirakuløs vis undgået alle de brande, København har været hærget af gennem tiderne.

   Derfor er kirken ikke alene det ældste stykke renæssancearkitektur i København, det er også den eneste kirke, hvor renæssanceinteriøret er helt intakt. Det står, som da det blev bygget, for over 350 år siden.

   Tordenskjold og Niels Juels sarkofager

   Oprindeligt var korskirken ankersmedje, men blev bygget om til kirke af Christian IV, og var fra starten tiltænkt søens folk. Det er derfor ikke nogen tilfældighed, at to af Danmarks største søhelte, nemlig Tordenskjold og Niels Juel, har deres sarkofager stående i kirken.

   Kirkeskibet, der hænger her, er da også en model af Niels Juels admiralsskib, Christianus Quintus. Mindre flatterende er det, at Tordenskjolds kiste i første omgang blev gemt væk i kirken, fordi Staten skyldte ham et større pengebeløb. Først i 1819, 100 år efter sin død, fik han en fin marmorsarkofag. Og først ved en ceremoni i 1995 - 275 år efter sin død - blev han officielt begravet.

   Dronning Margrethe II gift i Holmens Kirke Dronningen blev gift i Holmens kirke, fordi hendes far, Frederik IX, var søofficer.

   Læs mere : Holmens Kirke
  • Foto: Troels Heine

   Inderhavnsbroen

   0,36 km

   Straks efter åbningen i 2016 blev Inderhavnsbroen i København en populær gang- og cykelrute for københavnere og byens gæster mellem Nyhavn og Nordatlantens Brygge.

   Med sin helt centrale placering midt i København, nærmere bestemt fra enden af Nyhavn, udgør den 180 meter lange bro en længe ventet forbindelse mellem Papirøen, Christianshavn, Holmen og så Indre By på den anden side af havneindløbet.

   Uanset om man kommer fra den ene eller anden side, kan fodgængere og cyklister et stykke ude på broen standse op på de dertil indrettede platforme og nyde udsigten over havnen og byen.

   Broen kaldes også ”Kyssebroen” pga. designet der gør det muligt at åbne for skibe, og som giver associationer til et kys, når de to ender igen mødes. I modsætning til klapbroer som fx Langebro og Knippelsbro, trækker Inderhavnsbroen ved åbning sig tilbage i en langsom, vandret bevægelse.

   Inderhavnsbroen var den sidste forbindelse omkring og over Københavns Havn, som fuldendte Havneringen. En gang- og cykelrute, som giver Københavnere og gæster mulighed for oplevelser og ture langs og omkring havnen på forskellige ruter.

   Læs mere : Inderhavnsbroen
  • Foto: Thomas Høyrup Christensen

   Børsen

   0,37 km

   Børsen stod færdig med spir i 1625 og er dermed et af Københavns ældste huse.

   Christian IV ville sætte gang i Københavns handel, og bygningen kunne huse to gange 20 boder, da den åbnede. På det tidspunkt var Børsen omkranset af vand på tre sider, så skibe kunne sejle direkte op og læsse varer af.

   Bygningen er et eksempel på nederlandsk renæssance med sine svungne gavlpartier og sandstensindfattede vinduer.

   Blytag fjernet under krigen

   Christian IV havde oprindelig lagt blytag på Børsen, men under den svenske belejring af København i 1658-59 blev en del af blyet fjernet og brugt til støbning af kanonkugler.

   Hullerne i taget blev kun delvist dækket af en blanding af blik og tegl. Først i slutningen af det 19. århundrede udskiftede man taget til det kobbertag, som Børsen har i dag.

   Det kendte dragespir med de fire snoede dragehaler har tre kroner på toppen, der symboliserede storriget Danmark, Norge og Sverige.

   Beskyttende spir

   Spiret med halerne skulle efter sigende vogte huset mod fjendeslag og ildebrande. Børsen har faktisk flere gange modstået brande i nærliggende bygninger.

   Christiansborg er brændt flere gange, en gang brændte nabobygningen Privatbanken, og i begyndelsen af 1990’erne brændte Proviantgaarden i Slotsholmsgade. Alle gange har dragerne våget over Børsen.

   Børsen ejes i dag af Dansk Erhverv, og bruges blandt andet til konferencer, fester seminarer og andre events.

   Læs mere : Børsen
  • Foto: Rasmus Hjortshøj | COAST

   Krøyers Plads

   0,39 km

   Køyers Plads er en ny plads i det københavnske område Christianshavn.

   Pladsen var designet sammen med de omgivende bygninger, som fortsætter og genopfinder den historiske varehusstil langs havnen.

   Pladsen er et perfekt sted til at nyde udsigten over København eller holde en picnic – og så ligger vinbaren Restaurant Nærvær lige om hjørnet. 

    

   Læs mere:

   https://vilhelmlauritzen.com/project/kroeyers-plads

   www.cobe.dk/place/kroyers-plads

    

   Læs mere : Krøyers Plads
  • Foto: Jacob-Schjørring-og-Simon-Lau

   Nyhavn

   0,39 km

   Nyhavn hed oprindelig Den Nye Havn og stammer tilbage fra 1673. Den startede som en travl erhvervshavn, hvor skibe fra hele verden lagde til kaj. Livet i havnen var præget af sømænd, værtshuse og fest.

   Den Nye Havn blev til Nyhavn, og de skønne, gamle og skæve huse, som før husede købmænd, er nu smukt renoverede og området er fyldt med hyggelige restauranter og barer.

   H.C. Andersens Nyhavn

   Nyhavn nr. 9 stammer fra 1681 og er havnens ældste hus. Det har ikke gennemgået nogen om- eller tilbygninger siden. H.C. Andersen boede fem år i nr. 20, det var her, han skrev "Fyrtøjet", "Lille Claus og store Claus" og "Prinsessen på Ærten". Senere boede han 16 år i nr. 67 og to år i nr. 18.

   Du kan læse mere om H.C. Andersens København her.

   Jul ved kanalen

   I julen dufter luften i Nyhavn af gløgg, når det årlige julemarked fylder den brostensbelagte gade med pyntede boder og blinkende lys. Det er den perfekte ramme for din juletur til København. Caféerne og restauranterne byder på danske julelækkerier, bl.a. æbleskiver og flæskesteg. Det er en klassisk juleoplevelse.

   Besøg Nyhavns naboer

   Nyhavn ligger blandt mange andre spændende attraktioner. Hvorfor ikke kombinere et besøg i Nyhavn med en forestilling i Skuespilhuset eller noget lækker street food fra Broens Gadekøkken

   Læs mere : Nyhavn
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Kongens Nytorv

   0,41 km

   Kongens Nytorv er den store plads, man når til for enden af Støget, og som på modsatte side grænser op til Nyhavn.

   Det smukke, gamle torv huser flere prominente institutioner så som Det Kongelige Teater, Hotel D'Angleterre og Kunsthal Charlottenborg.

   Læs mere : Kongens Nytorv
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Nordatlantens Brygge

   0,42 km

   Åbningen af Nordatlantens Brygge er startskuddet til oplevelser, der udvider din horisont og giver ny indsigt. Huset har fire udstillingsrum, hvor du får Nordatlantens kultur ind under huden.

   Oplev alt lige fra performance, dans, musik, film og foredrag til en blanding af udstillinger, events og debataftener. Og en masse andet.

   Smukke omgivelser

   Rammen om kulturhuset er et stort, fredet pakhus fra 1767, der i mere end 200 år var centrum for al skibstrafik mellem Nordatlanten og Danmark. I dag, hvor denne varetrafik er omlagt til andre havne, er det udvekslingen af kultur og kunst fra de tre tidligere kolonier, Grønland, Færøerne og Island, der præger det historiske pakhus.

   Kunsten fra de tre lande er ofte inspireret af landenes landskaber, lys, naturlyde og har ofte et stærkt visuelt, kropsligt og musikalsk udtryk.

   Den maritime og rustikke pakhusstil med rå plankegulve og fritliggende bjælkekonstruktioner, danner en meget unik og smuk kontrast til denne kunst - det være sig som musikalsk baggrund eller som rammen om en moderne kunstudstilling.

    

   På Nordatlantens Brygge holder desuden Grønlands og Færøernes Repræsentationer og Islands Ambassade til samt de tre landes turistråd.

   Læs mere : Nordatlantens Brygge