Petit Hotel i Sverige

Alle med et stort hjerte

Petit Hotel inkluderer mange af Sveriges fineste, små hoteller. De fleste af dem ligger på landet i smukke, rolige omgivelser. Krystalklare søer, floder og skove – såvel som nærtliggende golfbaner og kulturelle begivenheder – alt tilsammen giver en uforglemmelige oplevelser for dig som gæst.

Med stilfulde og komfortable værelser og meget kreative køkkener med gastronomiske menuer, der ofte er baseret på friske lokale og økologiske råvarer, tilbyder hotellerne nydelse for både krop og sjæl. Af praktiske årsager er få af deres hoteller strategisk placeret i bymidte.

Elsker du god mad? Eller måske er det, du nyder allermest at sidde og nyde en god middag, som tillader dig langsomt at slappe af i selskab med gode venner eller din elskede?

Måske det er derfor, du er interesseret i et Petit hotel? Hvor oplevelser efterlader gode minder - den knitrende ild i pejsen en kold aften – eller de stille øjeblikke på hotellets terrasse i solnedgangens varme skær. Dette er øjeblikke, der gør livet lettere. Øjeblikke i et Petit Hotel.

Læs mere om Petit Hotel og se det store udvalg af hoteller - klik her