Hoteltilbud i Danmark

Leder du efter et ekstra godt tilbud på et ophold på en hyggelig kro eller et skønt hotel?

Vælg mellem Superpris, Miniferie og Ophold med halvpension, og besøg masser af hyggelige kroer og skønne hoteller over hele Danmark.

Tag en pause fra hverdagen med afslapning, eller måske en forlænget weekend med kulturelle oplevelser. Vi hjælper dig med at friske hverdagen op med skønne ophold og miniferier. Vælg mellem kroer og hoteller i hele Danmark. Fælles for dem alle er, at de lægger vægt på den personlige betjening og det gode værtskab.

Lad dig inspirere til din næste oplevelse i Danmark med disse 3 fantastiske tilbud på et stort udvalg af kroer og hoteller.

Miniferie

  • 2 x 2-retters menu
  • 2 x overnatning
  • 2 x morgenmad

Pris fra kr. 1198,-

Se udvalget her

Ophold med halvpension

  • 1 x 3-retters menu
  • 1 x overnatning
  • 1 x morgenmad

Pris fra k. 1498,-

Se udvalget her

Gavekort til skønne oplevelser

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig oplevelser. Kan anvendes på mange kroer og hoteller i hele Danmark. Levering med posten i en flot æske eller via e-mail.

Køb gavekort

Spar penge på weekendophold og miniferier

Med vores ophold Superpris, Miniferie og Ophold med halvpension er du sikker på, at få et godt tilbud på et weekendophold eller en miniferie i Danmark. Vi har desuden også en side med Benefits DEALs til medlemmer af vores gæsteklub. For at se tilbuddene, skal du være medlem af Benefits.

Small Danish Hotels byder på ophold til varierende priser, så der er noget for enhver smag og pengepung. Hos os kan du altid finde noget til dine behov - og endda til gode priser, hvor du ofte kan finde gode tilbud på vores mange hyggelige kroer og skønne hoteller. Hvis du har brug for et ophold med wellness, gastronomi, naturskønne omgivelser eller et city break, så er du det rette sted.

Besøg vores mange kroer og hoteller på Fyn, Sjælland og i Jylland.